2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

cm hiç endişelenme benim eşimin sperm sayısı 300bin idi ve morfoloji %1 di. tüp bebek de ilk denememde tuttu. ımsi yönteminin kullanıldığı bir merkez seçtik biz. iğneleri kafana takma düşünkü küçücük çocuklar insülin iğnesi vuruyorlar kendilerine sende alt tarafı 10-15 gü n iğne vuracaksın hemde çok ince uçlu.hem anne olmaya değer:)

yawww link vermeyi unutmuşum((( İşte geliyor:))

http://www.kraftbaby.com/images/docs/BE811 Dondy Besik Kullanim Kilavuzu.pdf

maşallah allah nazardan saklasın cnm benımde en buyuk korkum nazar rabbım hepımızı nazardan korusun ya mervecım bu guncelere baktımda hep dogumdan sonrası için ilk resmim ,annem,babam,soy agacı fılan bunlar dogduktan sonra dolcak seyler bence sen ne aldın?ben bı suslu beyaz defter alıp usg resımlerı ve yorumlarımı ona yazmayı doguma yakında dıgerınden 2 tane alıp o zaman gunce gıbı tutmayı dusunuyorum sen ne düsünuyosun bu konuda ve bu arada face de gordunmu cıgdemın erkeklerde kızmıszemuszemus

maşallahhhh sizee
saol tatlım darısı en kısa zamanda başına inşallah
saol tatlım hepimizinkini nazardan saklasın
aynen bende öle yapıcam hamillelik dönemini yazıcak bi günce olmaması aslında kötü bende albüm aldım onun içine bi usg bi yorum yapıcam aynı senin gibi başka çare yok walla

neden yapmazlr ki öle bişey

ay sen söleyince okudum canım ya ii walla süpermiş
iki kız iki erkek fark etmez

bir kaç bebek odası fikri buldum...

URL=http://img193.imageshack.us/i/29b410ib6.jpg/]
[/URL]

ben en çok bunu beğendim..

bende çok beğendim tatlım.. düşünsene bide ham ağaçtan yaptıracan bunu... beşik ve cekmeceler bambudan olucak.. nefes alan mobilyalar harika..

Kismetse ben de kizima bu cibinlikten alicagim ins. Cok begendim. Burda cocuk yataginin ustunde kullanmislar ama rahatlikla bebek yataginin ustune de konulabilirmis..

Ornek bebek odalarindan biri;-))

Bir digeri

Son düzenleme:
Bunlarda genelde sifonyerleri. Bize bir yatak bir de sifonyer lazim. Dolap zaten odanin kendiliginden var. Bir de perde ayarlayacagim ins.

Perde icin kornisler burda cubuk seklinde uclarina da kelebek, bocek artik ne isterseniz takabiliyorsunuz.

Bu arada bu magaza Pottery Barn Kids. Cok guzel oda ornekleri var fikir olsun diye bir bakin isterseniz..

Gobusi koymayi unuttum;-))

Patly 20. weeks..

Bilgecim masallah subhannallah.. Allah nazardan saklisin.. Opuyoruz bebisi..

Arim, balim yerim ben onu;-)) Masallah ona;-))

amanda göbüşlerde büyümüş ne güzel olmuş bizim annelerimiz.. maşallah, subanallah..
bilgecim tam tahmin ettiğim gibisin.. çok güzel bi göbüş.. allah nazardan saklasın.
patlh kıs sende kilo falan yok ya.. ay ne güzelsin...maşallah.. bu arada resimlerde çok güzel.. çok zor ya seçim yapmak.. birini beğensen öbüründe aklın kalıyor..

bende çok beğendim tatlım.. düşünsene bide ham ağaçtan yaptıracan bunu... beşik ve cekmeceler bambudan olucak.. nefes alan mobilyalar harika..
ay evet bu çok sevimli bende beğendim
kızlar işte benim göbüşüm...
ay sanki sen çok mu kilolusun sevgi göbüşünde süpermiş şekerim dur bari bende koyiiimda kalsın kilonda totoşta yerinde hiç kiloluymuşsun gibi yazma maaşallah dilacığıma ve sana
bunlarda kuzuma aldıklarım...

Uploaded with ImageShack.us

ooo yaşasın demek senin dilada gs li olucak benimkide gs li ama baba fb li nolcak bilmem
kendi haline bırakmaya karar verdik seçim onun

kizlar bu da benim gobisim ))))
bilgeeee neeee talı öle göbeğin süper yaaa top gibi yusyuvarlak maaşallah nazar değmesinnnn
patlyyyycim bayıldım şu çekmece tokalarına süpermiş askılıklar fablan
Gobusi koymayi unuttum;-))

Patly 20. weeks..
oooo sen çok fitsin walla bendeki göbüş iki katı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…