inşşşşşş canım
ben asırı korkuyorum tutmazsa dıe
esımde sperm azlıgı var
bırde ben ıgneen falan cok korkarım
ayrıca daha once vajınısmus hastasıydım o yuzden
alttan embrıyo transferı falan benı gerıorrrrrrr
Kızlar; bakın ben de bunu buldum:))) Hafta sonu AVM gezerken...
Enine boyuna inceledim.. maliyet analizini yaptım... Çok ucuza geliyor... Hem yanımızda yatırmak için iyi bir seçim, hem gündüz bebeği oyalamak için, hem de mama yaşına geldiğinde ayrıca mama sandalyesi masrafını ortadan kaldırıyor... Ve Ankara da şu an verdikleri fiyat 349 TL... Kampanya da:) Yorumlarınızı alayım lütfen teyzeler:)
saol tatlım darısı en kısa zamanda başına inşallahmaşallahhhh sizee
saol tatlım hepimizinkini nazardan saklasınmaşallah allah nazardan saklasın cnm benımde en buyuk korkum nazar rabbım hepımızı nazardan korusun ya mervecım bu guncelere baktımda hep dogumdan sonrası için ilk resmim ,annem,babam,soy agacı fılan bunlar dogduktan sonra dolcak seyler bence sen ne aldın?ben bı suslu beyaz defter alıp usg resımlerı ve yorumlarımı ona yazmayı doguma yakında dıgerınden 2 tane alıp o zaman gunce gıbı tutmayı dusunuyorum sen ne düsünuyosun bu konuda ve bu arada face de gordunmu cıgdemın erkeklerde kızmıszemuszemus
maşallah allah nazardan saklasın cnm benımde en buyuk korkum nazar rabbım hepımızı nazardan korusun ya mervecım bu guncelere baktımda hep dogumdan sonrası için ilk resmim ,annem,babam,soy agacı fılan bunlar dogduktan sonra dolcak seyler bence sen ne aldın?ben bı suslu beyaz defter alıp usg resımlerı ve yorumlarımı ona yazmayı doguma yakında dıgerınden 2 tane alıp o zaman gunce gıbı tutmayı dusunuyorum sen ne düsünuyosun bu konuda ve bu arada face de gordunmu cıgdemın erkeklerde kızmıszemuszemus
ya kimse koymuyo bi slaak gibi ben koyuyorum ne gerek var dedim kendi kendimemervecim niye sildin göbüşü ya...
bir kaç bebek odası fikri buldum...
URL=http://img193.imageshack.us/i/29b410ib6.jpg/][/URL]
ben en çok bunu beğendim..
ay evet bu çok sevimli bende beğendimbende çok beğendim tatlım.. düşünsene bide ham ağaçtan yaptıracan bunu... beşik ve cekmeceler bambudan olucak.. nefes alan mobilyalar harika..
ay sanki sen çok mu kilolusun sevgi göbüşünde süpermiş şekerim dur bari bende koyiiimda kalsın kilonda totoşta yerinde hiç kiloluymuşsun gibi yazma maaşallah dilacığıma ve sanakızlar işte benim göbüşüm...
ooo yaşasın demek senin dilada gs li olucak benimkide gs li ama baba fb li nolcak bilmem
bilgeeee neeee talı öle göbeğin süper yaaa top gibi yusyuvarlak maaşallah nazar değmesinnnn
kizlar bu da benim gobisim))))
patlyyyycim bayıldım şu çekmece tokalarına süpermiş askılıklar fablanBunlarda genelde sifonyerleri. Bize bir yatak bir de sifonyer lazim. Dolap zaten odanin kendiliginden var. Bir de perde ayarlayacagim ins.
Perde icin kornisler burda cubuk seklinde uclarina da kelebek, bocek artik ne isterseniz takabiliyorsunuz.
Bu arada bu magaza Pottery Barn Kids. Cok guzel oda ornekleri var fikir olsun diye bir bakin isterseniz..
oooo sen çok fitsin walla bendeki göbüş iki katı gibiGobusi koymayi unuttum;-))
Patly 20. weeks..
amanda göbüşlerde büyümüş ne güzel olmuş bizim annelerimiz.. maşallah, subanallah..
bilgecim tam tahmin ettiğim gibisin.. çok güzel bi göbüş.. allah nazardan saklasın.
patlh kıs sende kilo falan yok ya.. ay ne güzelsin...maşallah.. bu arada resimlerde çok güzel.. çok zor ya seçim yapmak.. birini beğensen öbüründe aklın kalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?