2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

cnm benimde aklıma boyun fıtığı veya karpal tünel sendromu geldi. bakalım inşallah öle bişi değildir. gebeliğin ilerleyen döneminde kadınların karşılaştığı bir durummuş. takip edicez geçmezse dr.um beni yönlendirir heralde.

cnm doktorun yaptığı açıklama mantıklı zaten onlar hamilelerde ne gibi sıkıntılar çıktığı konusunda ihtisas yapmış insanlar önemli bişey olsa sevk ederdi başka branşa endişelenme sen geçmiş olsun cnm

canım geçmiş olsun..
bende boyun fıtığı var tüm bu belirtileri yaşıorum
ama özellikle hamilelelikle ilgili bi durummu hiç bilmiorum canım..

kuzuum sen naptınnn 3000 mesaj helal valla nasıl yetişiosun
yeni topik hayırlı olsun cnm
bizim topiğe mi değerlendirme yapalım diosun?

kuzuum sen naptınnn 3000 mesaj helal valla nasıl yetişiosun
yeni topik hayırlı olsun cnm
bizim topiğe mi değerlendirme yapalım diosun?

evet cnm hep korkuyorum kapatıcaklar diye değerlendirme yüksek olunca kapamıyolarmıymış ne bi kız söledi bende yeni öğrendim öle bişey olduğunu

bu arada teşekkür ederim bizim gibilere yardımcı olur diye açtım

ben çok kötüyüm yine gittim usgye bebişim poposunun üstünde zıplıyodu çok şeker ya 45mm olmuş 2 li test zamanı gelmiş dedi 12 haftalık görünüyor ama bu usg güzel deil yarın çok güzel olucak eşimle küstük kızlar bugün hastaneye gidecekti ben unutmuşum daha dün akşam konuşmuştuk yandım ben çok inat ya asla barışmaz şimdi bide mesaj döşemiş sormayın gitsin bu saate kadar aklına bile gelmedim insan sevdiğine bi sorar tahlilin nasıldı diye sen beni sevmiyosun fln yandım ben yandımmmm

bu arada annem bana şu makas bıçak testini yaptı bıçağın üstüne oturdum aha dedim erkek geliyo sonrada çevirdi hemen bunlar hurafe inanma sen kız olacak diyoo:)

özlem eşinden önce ben yakıcam seni ya o nası msja başlamak bari ben çok kötüyüm yazdıktan sonra bi gülen surat koysaydın ödüm koptu okuyunca bak bende senden beter panik var ona göre ter çıktı bi an bebeğe bişey oldu sandım

neyseki minik büyümüş ve ii allah nazardan saklasın eşininde eve gelince gönlünü ak
önce hiç üstüne gitme

sonra istersen göbeğine baba annem çok üzüldü özür diliyomuş seni çok seviyomuş yaz aç göster ben geçen gün öle yaptım işe yaradı

ezgii ya orasıda çok sıcak mı cnm bnm
sorma merveeee çıldırıccaam yemin ederim
evdeyim ooturduğum yerde sırılsıklam oldum olamaz böle bişi klimayı açamıorum çarpar die korkuorum
bilmiırum nasıl geçicek böye yaz bir de nefesim kesiliio resmen....

gözün aydın canım
amannn kocaman olmuş fıstık maşallah ona
çoğumuzun ikili testi aynı zamanda yapılacak sanırım..
kocişe biraz maymunluk yapıcaksın artık hakı ama yazık o sana yapsa ohoooo topa tutardın:)

bide dur daha 11,5 haftalığız göbüşü taşıyamadığımız zamanlarda nası olucaz işte onu bilmiyorum

aman sakın klima açıp önüne geçme allah korusun çarpar

bide dur daha 11,5 haftalığız göbüşü taşıyamadığımız zamanlarda nası olucaz işte onu bilmiyorum

aman sakın klima açıp önüne geçme allah korusun çarpar

göbeği iyice büyüdüğü zamanlar gene serin olur mervem
eylül ekim kasım bu kadar4 olmaz artık
ama önümüzdeki 3 ay feci
bide bilmem kaç yılın en sıcağıymış bu yazşansa bak
biz denize girebiliriz dimi hakikaten

ya bende gelicem teyzecik annem hala bişey yemedi midem gurulduo ama o beni duymadığı gibi midemide duymuyo :gitme:mafoldumben
Annenin midesi bulanıyo bitanemmmm, yoksa hiç seni aç bırakırmı:)))))

oooo, tamamdır bu iş... Ben yay burcuyum diye yay istemiştim bilgecim, çocuğumu ve tepkilerini daha kolay anlarım diye.. Ama madem sen oğlaksın.. TAMAM OĞLAK OLABİLİR:))

Subuo ile doktorlarımız aynı merve, o nedenle eminim kesinlikle alttan bakar.:))
Yaaa şekerler, yaz tatilinde bize gelin.. Ballahi inanmayacaksınız, Ankara yanıyo olsa bile ben evde püfür püfür ve üşüyerek oturuyorum... Üzerimde kışlık eşofman altı var şu an :))) Üstünde de uzun kollu sweet:)

FUNDA yok bugün
FUNDAAAAAA uyuyor mu ki?

ŞEKERİM GELDİİİM:)))

Sosyete pazarına gittim bugün:))) Fuşya bir elbişe aldım kızlar... Çok cici:)))) Dışarı çıkarken de hamiş pantolonu almıştım, onu giydim, üzerine de dar bi tshirt :))))) Elbiseyi alırken kadın "kaç aylıksın" diye sordu, utandım 2,5 diyemedim:))))))) Yalan da konuşamam, duymamış gibi havrandım ha ha ha ha:)

Canım ben de bahsettiğin gibi bir konuyu hiç duymamıştım. Ama bildiğim kadarıyla magnezyum kas sağlığı konuusnda çok önemli bir element ve hamilelikte eksikliği çıkabiliyor.

Bende de gün içinde sürekli artan bir el ayak şişliği var. Ayağıma ne giysem oturuyor. Havaların sıcak gitmeye başlamasından sonra başladı. Bende bu eskiden de vardı ama böyle istikrarlı değildi. Ailemin bütün kadınlarında hamilelikleri boyunca oldu zaten. Genetik denebilecek ufak bir dolaşım bozukluğumuz var, onunla ilgili sanırım. Yaza da denk gelince biraz arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…