cnm benimde aklıma boyun fıtığı veya karpal tünel sendromu geldi. bakalım inşallah öle bişi değildir. gebeliğin ilerleyen döneminde kadınların karşılaştığı bir durummuş. takip edicez geçmezse dr.um beni yönlendirir heralde.
sağolun kızlar tuza dikkat ediyorum.zaten dışardan görülen bir şişlik yok. damarlardaki kan hacminin artması dokular arası ödemin artması sinirlere baskı yapıyormuş ondan heralde. yoksa elimde ayağımda şişme yok. tansiyonumuda ölçüyorum hergün sabah akşam oda normal.sadece çarpıntım oluyo bazen kalp atımım arttı oda normalmiş gebelikte.
kızlar merhaba dün akşamdan beri sol kolum ağrıyor. parmaklarım uyuştu önce sonra el bileğimden koluma vuran bir ağrı hi. geçmedi. bandaj yaptım minoset içtim banamısın demedi. dr.umu aradım magnezyum verdi takip edicz inşallah geçer. tansiyonum normal.ödem olmaya başlıyormuş ondan olabilir dedi. elini kapatamayan hastalarım var endişelenme dedi. böyle bir durum yaşayan varmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...oktorumuz-kimsonucumuz-oldu.html#post13514945
kızlar yukarıda yeni açtığım konunun linki var boş bir zamanınızda bizim gibi olan arkadaşlar için uğrarsanız sevinirim
ayrıca şu an yazdığınız konumun üzerinde değerlendirme var onuda oylarsanız beni çok mutlu edersiniz
kuzuum sen naptınnn 3000 mesaj helal valla nasıl yetişiosun
yeni topik hayırlı olsun cnm
bizim topiğe mi değerlendirme yapalım diosun?
ben çok kötüyüm yine gittim usgye bebişim poposunun üstünde zıplıyodu çok şeker ya 45mm olmuş 2 li test zamanı gelmiş dedi 12 haftalık görünüyor ama bu usg güzel deil yarın çok güzel olucak eşimle küstük kızlar bugün hastaneye gidecekti ben unutmuşum daha dün akşam konuşmuştuk yandım ben çok inat ya asla barışmaz şimdi bide mesaj döşemiş sormayın gitsin bu saate kadar aklına bile gelmedim insan sevdiğine bi sorar tahlilin nasıldı diye sen beni sevmiyosun fln yandım ben yandımmmm
bu arada annem bana şu makas bıçak testini yaptı bıçağın üstüne oturdum aha dedim erkek geliyo sonrada çevirdi hemen bunlar hurafe inanma sen kız olacak diyoo:)
sorma merveeee çıldırıccaam yemin ederimezgii ya orasıda çok sıcak mı cnm bnm
gözün aydın canımben çok kötüyüm yine gittim usgye bebişim poposunun üstünde zıplıyodu çok şeker ya 45mm olmuş 2 li test zamanı gelmiş dedi 12 haftalık görünüyor ama bu usg güzel deil yarın çok güzel olucak eşimle küstük kızlar bugün hastaneye gidecekti ben unutmuşum daha dün akşam konuşmuştuk yandım ben çok inat ya asla barışmaz şimdi bide mesaj döşemiş sormayın gitsin bu saate kadar aklına bile gelmedim insan sevdiğine bi sorar tahlilin nasıldı diye sen beni sevmiyosun fln yandım ben yandımmmm
FUNDA yok bugün
FUNDAAAAAA uyuyor mu ki?
sorma merveeee çıldırıccaam yemin ederim
evdeyim ooturduğum yerde sırılsıklam oldum olamaz böle bişi klimayı açamıorum çarpar die korkuorum
bilmiırum nasıl geçicek böye yaz bir de nefesim kesiliio resmen....
gözün aydın canım
amannn kocaman olmuş fıstık maşallah ona
çoğumuzun ikili testi aynı zamanda yapılacak sanırım..
kocişe biraz maymunluk yapıcaksın artık hakı ama yazık o sana yapsa ohoooo topa tutardın:)
bide dur daha 11,5 haftalığız göbüşü taşıyamadığımız zamanlarda nası olucaz işte onu bilmiyorum
aman sakın klima açıp önüne geçme allah korusun çarpar
Annenin midesi bulanıyo bitanemmmm, yoksa hiç seni aç bırakırmı:)))))ya bende gelicem teyzecik annem hala bişey yemedi midem gurulduo ama o beni duymadığı gibi midemide duymuyo :gitme:mafoldumben
Olsun olsun oğlak olsun şekerrrr:)) İyidir oğlaklar, çeki çevik ve de ahlaklı olurlar, hırslı çalışkan ve de inatçı olurlar, güçlü sağlıklı ve de dayanıklı olurlar:)))
Kendi burcum diye söylemiyorum süper şahane olurlar:)))))
Subuo ile doktorlarımız aynı merve, o nedenle eminim kesinlikle alttan bakar.:))ya off ya bugün sordum seni çatlicaktım emraktan bak bebiş gösterdi kendini sonunda cnm benim yavaş yavaş gelişio demek doktora bugün bebeği kalbini görürse söle bi iğne gelişmesine hızlandırıcı bişey versin karından kalbi duyamazsa alttanda baktır bi sakıncası yok
Yaaa şekerler, yaz tatilinde bize gelin.. Ballahi inanmayacaksınız, Ankara yanıyo olsa bile ben evde püfür püfür ve üşüyerek oturuyorum... Üzerimde kışlık eşofman altı var şu an :))) Üstünde de uzun kollu sweet:)sorma merveeee çıldırıccaam yemin ederim
evdeyim ooturduğum yerde sırılsıklam oldum olamaz böle bişi klimayı açamıorum çarpar die korkuorum
bilmiırum nasıl geçicek böye yaz bir de nefesim kesiliio resmen....
gözün aydın canım
amannn kocaman olmuş fıstık maşallah ona
çoğumuzun ikili testi aynı zamanda yapılacak sanırım..
kocişe biraz maymunluk yapıcaksın artık hakı ama yazık o sana yapsa ohoooo topa tutardın:)
FUNDA yok bugün
FUNDAAAAAA uyuyor mu ki?
sağolun kızlar tuza dikkat ediyorum.zaten dışardan görülen bir şişlik yok. damarlardaki kan hacminin artması dokular arası ödemin artması sinirlere baskı yapıyormuş ondan heralde. yoksa elimde ayağımda şişme yok. tansiyonumuda ölçüyorum hergün sabah akşam oda normal.sadece çarpıntım oluyo bazen kalp atımım arttı oda normalmiş gebelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?