• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar selamlar. Çarşamba günü tam 34 hafta olacağım. 37ye kadar çalışasım vardı ama hiçbir işimizi tamamlayamadık. Çok eksiğim var panik oldum biraz hafta sonları da yorgunluktan ve oğlumdan yapamıyoruz. Bu hafta 1-2 gün rapor almaya çalışacağım.
Bu arada ben de bu sabah çok zor kalktım 5.30 gibi uyanıyorum işe gelmek için. Bu hafta daha bir ağır hissettim kendimi.
Bir de burnum çok tıkanıyor nefes alamıyorum gece. Otrivine kullandım hafta sonu deliksiz uyumuşum. Ara ara kendime otrivine li geceler hediye ediyorum 😂😂
Nefes olayı bayağı zorladı beni bir de anksiyetem var nefessiz kalıyorum diye panik geliyor.

Kızlar selamlar. Çarşamba günü tam 34 hafta olacağım. 37ye kadar çalışasım vardı ama hiçbir işimizi tamamlayamadık. Çok eksiğim var panik oldum biraz hafta sonları da yorgunluktan ve oğlumdan yapamıyoruz. Bu hafta 1-2 gün rapor almaya çalışacağım.
Bu arada ben de bu sabah çok zor kalktım 5.30 gibi uyanıyorum işe gelmek için. Bu hafta daha bir ağır hissettim kendimi.
Bir de burnum çok tıkanıyor nefes alamıyorum gece. Otrivine kullandım hafta sonu deliksiz uyumuşum. Ara ara kendime otrivine li geceler hediye ediyorum 😂😂
Nefes olayı bayağı zorladı beni bir de anksiyetem var nefessiz kalıyorum diye panik geliyor.
Valla sorsalar bende 37 ye kadar çalışacaktım da şimdi hiç içimden gelmiyor :D 5 Ocakta basıcam çalışamazı zaten 36 olmuş oluyor.
Şey düşündüm en son iş günüm 31 Aralık olur. 1 ocak zaten tatil e 2 ocak da cuma(Bir gün izin alırım) 3-4 haftasonu hoop oluverdi 5 Ocak :)

Valla sorsalar bende 37 ye kadar çalışacaktım da şimdi hiç içimden gelmiyor :D 5 Ocakta basıcam çalışamazı zaten 36 olmuş oluyor.
Şey düşündüm en son iş günüm 31 Aralık olur. 1 ocak zaten tatil e 2 ocak da cuma(Bir gün izin alırım) 3-4 haftasonu hoop oluverdi 5 Ocak :)

Hahah benim de 7 Ocak ta 37 doluyor o 1-2 gün tatilden kara geçeyim diye ben de sonunakadar gitmek istiyorum 😂😂
Benim İlk gebeliğim çok zor geçmişti. Tuvalete gidemiyordum. 32de ayrılırım direkt hiç çalışmam diyordum. Şimdi maşallah diyim geliyorum yani hala işe. Gaza geldim ben 37yi tamamlarım diye 😂 ama karnım çok büyüdü herkes evine git diye bağırıyoR. 😂

Kızlar bizde herşey yolunda ölçümleri 36 yla uyumlu suyu rahim ağzı vs iyi ancak kafa yapısından dolayı normal doğuma çok sıcak bakılmadı zaten kardiyoloji dr da önermedi ama gün vermedi 29 unda tekrar çağırdı 37.haftaya girdiğimde ben gün versin istiyorum şimdi nst ve tahlil için giricem odaya gün istesem verir mi ki ya
Bi sor canım bişey söyler illaki

Benim açlıklar 110 üstü, tokluklarda 140 Üstü çıkınca ünsilin başladı bana. Ama doktordan doktora değişiyor açıkçası
Yaa benim açlıklar max 105 gördü o da nadiren tokluklarda dikkat etmediğim zamanlarda 150 160 civarı çıktı ama diyete uyunca max 140 çıkıyor. Şeker yüklemesinde ilk saatim 188 çıkmıştı benim de

Aaa sezaryene alır o zaman 38de seni?
Benim de 38 sezaryen planlıyor doktor ama ben 1 hafta bekleyelim diyeceğim bu kontrolde. Belki kendi gelir diye bir umut.
ben aralık dogumlu olmasını ıstemedıgım ıcın sankı yıl hesabı kayıyor dıye 2 ocagı teklıf edıcem tam 39+0 +1 gibi olsa gec demezse oooffff mukemmel olur :))

Seninde mi sezeryan olucak canım? Devlet hastanesi verir diye düşündüm ben hep. Hastaneden çıkınca haftaya görüneceğim bende 36 falan oluyorum bakalım ne diyecek o zamana.
2 hafta önce gittiğim aç gelseydin tahlilleri vs yapardık demişti, ondan kesin verirler gibisinden düşünmüştüm 😮
Şimdi giricem bakalım sorucam gün

Aha benimkide aynı makat geliş, bende ocağın ilk haftası diyorum ya bakalım 🙃 sen benden önce doğurursun o zaman, 35+2 bugün benimde 🙈
senınkı donebılır. benım kardesımın 36. haftanın sonunda patır kutur döndü boyle dısardan ızledık hımalaya dagı gıbı tumsek oldu 2 haftaya da normal dogdu :D

Yaa benim açlıklar max 105 gördü o da nadiren tokluklarda dikkat etmediğim zamanlarda 150 160 civarı çıktı ama diyete uyunca max 140 çıkıyor. Şeker yüklemesinde ilk saatim 188 çıkmıştı benim de
Ben yükleme yaptırmadım, kadın doğumcu bi kontrol edelim kendimiz ona göre bakarız dedi. Aslında o zamanlar o kadarda yüksek değildi ama son haftalara doğru insülin fayda etmemeye başladı, tolere edemiyor sanırım artık. 2 gündür her yemekten sonra yürümeye çalışıyorum yoksa yükseliyor, en kötü sanırım tokluk için hızlı bi insülin başlayacaklar diye düşünüyorum bakalım ne diyecek yarın doktor. Perinatoloji dahiliyeye danışalım dedi çünkü, onları bekliyorum bende 🤷‍♂

Kizlar artik birseyler yedikten sonra midem cok bulanmaya basladi benim ya 😮‍💨
asitten mi_? yoksa yer kalmıyor da catlıycak gıbı yemıssın gıbı mı hısedıyosun ? artık mıdeni tepıklıyordur küçümenin :S benım asit sorunuma surup hap fayda etmedı oyle bısı degıldır ınsallah

Kizlar artik birseyler yedikten sonra midem cok bulanmaya basladi benim ya 😮‍💨
Ayy hastanede yatıştayım ya bi arkadaş var. 11+4 haftalık ve 2 haftadır mide bulantısından yatıyorum dedi. Serum harici hiç bişey tolere edemiyormuş, ilaçlarda fayda etmemiş. 2 3 gündür bi tık daha iyiyim diyor. Yemek bile yiyememiş, 8 9 kilo verdim dedi.

Böyle olanları gördükçe kendime şükrettim resmen.
Mide bulantısı bu haftalarda ara ara bende de oluyor, çok su içersem aç karnına oda tetikliyor biraz

asitten mi_? yoksa yer kalmıyor da catlıycak gıbı yemıssın gıbı mı hısedıyosun ? artık mıdeni tepıklıyordur küçümenin :S benım asit sorunuma surup hap fayda etmedı oyle bısı degıldır ınsallah
Yok asit gibi degil de midem dönüyor gibi hissediyorum eksime oluyor ilk gunlerdeki gibi ayni
Agzimin tadi yok
Yerken sorun yok 5 dk sonra mahvoluyorum
Dun 8 tane mentos yedim 1 gunde 🙁 nane biraz iyi geliyor diye ama zararli biliyorum

Kızlar bu arada son kontrolüm 24 Kasım mış benim. 31 hafta idim.
Doktor 2 hafta sonra gel demişti gitmedim. 1 hata sarkıttım. Bu hafta gideceğim. Çarşamba günü tam 34 oluyorum. Nst ye alır mı?

Back
X