2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Oooo...maşallah.valla sıcaklardan dolayı ben daha başlamayı düşünmüyorum.Ellerim terler.Ama cinsiyetimiz kesinleşince başlarım belki.Benim sağım solum pek belli olmaz:)

kızlar ördüm
bakalım beğenicekmisiniz yeleğimizi
ama itiraf etmeliyim ki sanırım biraz büyük oldu
ama farkettiğimde çok geçti
sökmeyi gözüm almadı
nasıl olsa giyicek dimi er yada geç.

çok guzel olmuş canım guzel gunlerde giysin inşallah bebeğim..

:hulya:
canım çooook güzel olmuşşş ellerine sağlık. ayy ne beceriklisin. bende kendi ördüğüm şeylerden giydirmek isterim ama ben hayatta yapamam hiç beceremem.. :1no2:

Deniz çok güzel olmuş ellerine sağlık.İyi günlerde giymeyi nasip etsin Allah ım o meleğine :)) Bende düz örebiliyorum öyle yelek falan yapamıyorum ama bende battaniye ördüm :))

denizim çok cici olmuş,pembiş pembiş.Bebişin sağlıcakla doğarda giyer inşallah.Bende oğlumda ilk olarak hırka örmüştüm,benimkide büyük olmuştu.2 yaşında giydirebilmiştim ama bayada giymişti:)

Anacım maşallah ne güzel becermişsin aferin kız sana.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.

deniziiiimmm çok güzel olmuş olsun dediğin gibi er geç giyecek :))
Ben sana yeleğin tarifi yazamadım onu yazim sende bana bunu yaz benim yaptıgım minicik ilk doğduğu günler için fln.. sonra giyemez herhalde.

bende bugun oglusuma ciciler aldim bakin teyzeleri kis bebegi olacagi icin kislik aldim
bu halasindan

oy oy halasi kurban olsunnnn ... opuyorumnanaktan
hele dur senn ben daha sana neler neler alicam insallahn

asıl sen hele dur ben neler alcam büyük halası olarak benimkininde cinsiyeti belli olaydı hem ona hem kendiminkine alacağım:lepi:
buda benden mert kaanımıza ilk hediyem:kedi:

gurbet gelini aldiklarin cok guzel gule gule giysin oglus insallah...
dun bende zeemani turladim o mavi ceketin yesilini aldim, kirmizi ici gomlekli penyenin lacivertini aldim, ve bikac sey daha aldim oglusun bohcasi buyuyokaydirigubbakcemile5
bi ara resimleri eklerim

güle güle giysinn bebiş ama onları giydiremeden elinde kalıcakk okadar tulumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…