2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

kizkardesim zaten alingandi simdi cok abarti oldu

gercekten cok guzel onunda bebis erkek , insallah cokta iyi anlasirlar, hatta sut kardesi bile yapmayi dusunuyoruzolumunekankayizsmile

ılk krem rengi ve kırmızıya bayıldımm çokk güzeller ama ben öremem sanırım onları

Anlasırlar tabii ne güzel yaa..

kirmizida biraz zorlanacam ama digerlini rahatlikla orerim, bitince resimleri eklerim

Kırmızı ve krem rengine bende bayıldım resmen.Ayy pempesi de çok güzel olur kız çocuğuna.

Valaha ne beceriklisin sen canım yaa.Ben hiç anlamam örgüden falan.Burada komşum var o bana yapıcak sağolsun.

ayy bunlar çok güzel alttaki tulum gibi olanlarda harika kışın ne korur onlar,kesinlikle ör cnm süper olur,banada örcekler büyükler annemde bilmez pek oda yaptırcakmış hep bana buraya modelleri koyarım beğendikleriniz olur belki cnm

bayıldım kzılar ya bu örülecek olanalra
ama ben beceremem asla
çok güzel dilemcim güle güle giysin miniğin.

ayşemmm
nasıl yaptın. bende yapmak istiyorum.
yazsana ayrıntılı
ben de yapayım kuzum.

ay minnacık şeyler ya okdar küçükmü olcak bebişlerimiz,ayşe bayıldım yeleğe,renk renk örcen bunlardan valla hatta kollularından ilk aylarda pek giyilir,hırkada ör cnm sıcacık tutar bebişini,ellerine sağlık sanırım sen ördün

sagolun kizlar elimden geldince yapiyorum, hep yegenlerime ordum bugune kadar, simdi kendi bebisime basladim, insallah saglikla giyer....:hulya:

ayse cok guzel olmus, mavisinden oglusuma yapabilirim, ceplerinede cicek yerine araba filan olabilir

ben ocak annesı olacagım ınşallah. toıgınıze bı ugrayayım dedım. allah hayırlısyla kucagınıza almayı nasıp etsın bebegınızı:ecrin_bebek:

bekliyorum ayşem
bend e yapmak istiyorum
burda bependimiz örgü modellerini depaylaşalım kızlar
ben yazın bişiler örmek istiyorum

Kızlar bende örgüye çok meraklıyım.Bu yaptıklarımın çoğusunun açıklaması nette var.Ben bunları hep hediye olarak yaptım ama şimdi kızım olursa onun için yapacağım inşallah

Eklentiler

• $Babet Patik2 .webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $Beyaz takım.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $Görüntü001.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $Görüntü049.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $Görüntü054.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 65
Resimleri büyük yükleyememişim.Pcden yüklediğim için mi acaba?

Eklentiler

• $Görüntü055.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $Görüntü145.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $Görüntü156.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $Görüntü165.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $İnek Patik .webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 60
Bunlarda son.Aslında daha yapıp resimlemediklerim bile var ama neyse...

Eklentiler

• $Pullu şapka.webp
    3 KB · Görüntüleme: 79
  • $Sakallı yelek patik.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $Tavşan şapka.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $Yelek.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 40
ayyyyy ayyyyy ne güzelşeyler örmüşsün öle
ozman çok becerikli bi hatunsun
ende bakıyorum bu sıralar nete
ip aldım
beyaz-pembe
bakalım becerebilecekmiyim
imkansız açıklama olmadan yapamam
yaparsam mucize valla

Saol denizim.Bazı blogcular çok güzel açıklamalı vermişler örnekleri.Buraya yazmak yasak mı bilmiyorum ama biryudumhobi ye bak.O blogcu hanım saolsun yaptıklarını çok güzel resimleriyle açıklamış.Sende mutlaka yaparsın merak etmea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…