küçükprens aldıklarına bayıldım güle güle giysin oğluşun çok tatlı şeyler ben daha bişey almaya cesaret edemiyorum gerçi benim eşimde alışverişe hiç meraklı değildir oda alalım demiyo annemle kayınvldem aldılar bikaç bişey ... ama bu siteden belki bişeyler alırım bugün , emzirme sütyenini denedin mi buarada beğendinmi?
küçükprens aldıklarına bayıldım güle güle giysin oğluşun çok tatlı şeyler ben daha bişey almaya cesaret edemiyorum gerçi benim eşimde alışverişe hiç meraklı değildir oda alalım demiyo annemle kayınvldem aldılar bikaç bişey ... ama bu siteden belki bişeyler alırım bugün , emzirme sütyenini denedin mi buarada beğendinmi?
küçükprens hepsine bayıldım. çok güzeler. ve çok kaliteli duruyolar.
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım güzel günlerde.
aslında ben de pazartesi bursaya gidicem tchibo mağazası var orda ama
ozamana kadar geçebilir süresi hep tema satışı yapıyolar ya.
buarada kocişini takma kafana hepsi öle acele etme diyuoalr.
sanki onlar koca karınla 30. haftalrı geçtikten sonra fellik fellik gezecek olan.
boşver..mutlu ol çok güzel ciciler.
selam kızlar..
küçükprens ben de dün akşam bebek kıyafetlerinin hepsinden sipariş verdim internetten.. hevesle gelmesini bekliyorum.. ama benimkiler pempik.. Allah mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah..
nakliye süresi 2 gün diyordu ama sen istanbuldasın seninkiler daha erken gelebilir tatlım..
slm,
gurbet gelini turkiyeden alinanlar cok guzel, bebegin gulegule giysin, benimde annemler su an turkiyede tatildeler, sabirsizlikla gelmesini bekliyorum bakalim neler gelecek oglusuma
kucukprens, aldiklarin cok guzel, prensimizede cok yakisacak zemuszemus gulegule giysin bebislerimiz
ve senin kocise es benimkide var, daha bi kirik igne almadi bebise, beraber alisveris yapiyoruz ama ben seciyorum ben aliyorum bide deseki aa su ne guzelmis alalim cok sevinecem ama yok ona gore ne acelesi varki daha zamanimiz varmis..
daha bebek odasi boyanacak mobilyalar alinacak cok isimiz var ama yapacak insan yok akannehir
neyse bu arada bende emzirme sutyenlerinden aldim ve bi kac yerden okudugum tavsiyelerde hamileliktede kullaninilmasi tvasiye ediliyo gogusler daha rahat gelisiyomus ben bu kullaniyorum ve gercekten cok rahat
Saol canım, amin güle güle giysin bütün bebişlerimiz inşallah.
Ben senin eşine de maşallah diyeyim, benim ki daha alışverişe bile çıkmıyorklava: Varsa yoksa ailesinin peşinde koşuyor. Dün bide ben netten alışveriş yapınca bişeyler söyledi tepem attı sanırım hayatımda ilk defa trip yapıcam, ya bu hormonlardan ya da ben alıngan oldum sabahtan beri ağlayıp duruyorum:1no2:
slm,
gurbet gelini turkiyeden alinanlar cok guzel, bebegin gulegule giysin, benimde annemler su an turkiyede tatildeler, sabirsizlikla gelmesini bekliyorum bakalim neler gelecek oglusuma
kucukprens, aldiklarin cok guzel, prensimizede cok yakisacak zemuszemus gulegule giysin bebislerimiz
ve senin kocise es benimkide var, daha bi kirik igne almadi bebise, beraber alisveris yapiyoruz ama ben seciyorum ben aliyorum bide deseki aa su ne guzelmis alalim cok sevinecem ama yok ona gore ne acelesi varki daha zamanimiz varmis..
daha bebek odasi boyanacak mobilyalar alinacak cok isimiz var ama yapacak insan yok akannehir
neyse bu arada bende emzirme sutyenlerinden aldim ve bi kac yerden okudugum tavsiyelerde hamileliktede kullaninilmasi tvasiye ediliyo gogusler daha rahat gelisiyomus ben bu kullaniyorum ve gercekten cok rahat
sagol canim sende gelen hediyelerin fotosunu eklersin insallah
benim hediyler daha elime ulasmadi ama yolda geliyo
ayy o sutyenlerden bende istiyorum burda bulabilirmiyim bilmiyorum
sagol canim sende gelen hediyelerin fotosunu eklersin insallah
benim hediyler daha elime ulasmadi ama yolda geliyo
ayy o sutyenlerden bende istiyorum burda bulabilirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?