2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

benim aldıklarım aralıkta doğumuna gideceğim için şimdilik bunları aldım aceleyle

Mertimiz fbli olacağı içiiiinnn

ayy hepsinede bayildim bayildim
cok tesekkur ediyorum anneannesine,teyzesine,halasina
hepinizi cok opuyorum oglumun adinada cok tesekkur ediyorum
olumunekankayizsmile

names çok şekerler canım.
bebişin sağlıklı günlerde kullansın cicilerini.
bitanesi hastane çıkışı galiba dimi idil baby mi
çok güzel onun ürünleri ya

hepinize teşekkür ederim ... 1 haftadır tatilde olduğum için ağırlaşmadan bu haftayı alışverişe adamıştım ... veeee daha bi sürü şey aldım ... siz kıyafet ağırlıklı şeyler alıyorsunuz sanırım ... sonradan farkettim ki ben hep battaniye- pike takımı-banyo seti gibi şeyler almışım ... sadece uyku seti ve kadife battaniye kaldı en önemlilerden ... ( bi de benim pijama - sabahlık takımım var tabi :bbo: daha bana sıra gelmedi bebişe almaktan kaydirigubbakcemile2 ) evet canım idilin .. çook güzeller... bir sürü hayvancıklı şeyler de gelir diye deniz - gemi vs . almaya çalışıyorum . ve resimdeki 20 li hastane çıkışı ... 2 takım 10 lulardan alacaktım hastane için.. biri beyaz biri renkli .. böyle bi seti görünce aynı desenlileri kombine yaparım diye düşündüm ...
aynısının gümüş işlemelisini de mevlüt takımı olarak aldım ... Allah hepimize mutlu sağlıklı giydirmek nasip etsin ... bu arada bebişimizin karyolası da geldi... bayağı bi olaylı oldu ... ay çok uzattım :kedi: 60*120 ölçülerini beğendik ( yatak odamıza tam sığıyor diye) almaya gidince 70*130 a karar verdik .. ben de bi pişmanlık sonra -- kaç gece uyuyamadım ... sığmıyor diye ... sonra yanlış karyola geldi... tamamen alakasız bir model renkleri bize ait sadece .. meğer adam siparişleri karıştırmış .. ee o da bizim modele göre hantal olunca bendeki moral "0" .......... sonraaa doğru karyolamız geldi... eşim gardropu falan ittirdi karyolaya yer açtı .. şimdi tam geliyor kaydirigubbakcemile3 ama bendeki stres bana yetti.. çok sallanmayacak ama olsun .. napalım .. bebişimiz inş. tabi serile serile yatacak

bizde artık yawaş yawaş başladık almaya. ama çok da bişe almadık. müsait olunca eklicem inşallah.. kızım için alışveriş yapmak ne kadar da zevkli allahım çok da güzel şeler war.insanın hrşyi alası gelio

dilemcim bebişinin cicileri çok şeker.
herşeyi düşünmüşsün gerçekten mayosuna kadar.
sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah.

gurbetgelini canım sen de çok şanslısın bak neler alınmış bebişine.
ohhhhhhh gzüel gzüel giydir artık.
san pek alıcak bişey kalmamış.

names sende baya hallettin herşeyi heralde.
negüzel.karyolası bile gelmiş baksana.

evet canim oyle oldu annem zaten oyle diyo sen bisey alma
bide turkiyenin giysileri cok guzel annem bide ayarlamis dogunca bu takimi giydir diye canim annem hepsinide dusunuyor

dilemcim

gurbetgelini .

names sende baya hallettin herşeyi heralde.
negüzel.karyolası bile gelmiş baksana.

evet canım .. ramazanda kimseyi çarşılara sürüklemek istemedim .. ben çoğunuzdan da öndeyim ( ilk annelerdenim sanırım ) 4 aralık ... ee ramazan bayramında 7 bitmiş oluyor.. hazırlıklı olmak lazım .. tatilimi de değerlendirmek isterken çoğu da oluverdi işte ... bi uyku seti seçemedim bi de kadife battaniye ... diğer eksikleri de kayınvalidem alacak, bir tur da onunla halledeceğiz, bize gelmesini bekliyorum ... (gerçi onun alacaklarını da mağazada göz ucuyla seçmiş bulunmaktayım ) hayırlısı ... sizinkileri de çok merak ediyorum ..

Allah güle güle giydirmek nasip etsin cümlemize inşallah. Eşim alışveriş yapmaya hala yanaşamadı bende tek başıma çıkmak istemiyorum bu sıcaklarda.
Demincek internetten bir sürü şey aldımhihoyyythihoyyyt Ohhh sefam olsun:dance:

Peşin fiyatına 6 taksit ve kargo da ödemedimalkisalkisalkis

OĞLUMUN CİCİLERİ
Üçlü set 29,95 tl

İkili t shirt14,95 tl

5li body seti 24,95 tl

Atkı Bere Seti 11,95 tl

7li önlük seti 19,95 tl

Küvet Termometresi 19,95 tl

İkili pijama seti 19,95 tl

Çift taraflı nevresim takımı 24,95 tl

İkili çarşaf seti 19,95 tl

BENİM CİCİLERİM
İkili t shirt uzatıcı set 16,95 tl

Emzirme sütyeni 16,95 tl

Son düzenleme:

canım hepsi çoook güzel. güle güle kullanın ikiniz de...

kucukprens nihayet sende başlamışsın almaya. gözün aydın kuzum.bizde bişiler aldık ama bi türlü ekleme fırsatım olmadı. en kısa zamanda eklicem inşallah. sen hangi siteden aldın bunları çok şekerler yaa... bende bi bakim oraya? allah güle güle giydirmeyi nasip etsn..

Saol canım, ama eşim saolsun yine içime oturdu. Ne oldu bu adama anlamıyorum sevinemedim bile aldıklarımamafoldumben

Buradan aldım:
tchibo

Saol canım, ama eşim saolsun yine içime oturdu. Ne oldu bu adama anlamıyorum sevinemedim bile aldıklarımamafoldumben

aaa hayırdır canım naptı sna? benim eşimde ilk başlarda isteksizdi alışveriş konusunda bekleyelm diodu ama şimdi açıldı çok şükür.darısı senin eşine canım benim...

küçükprens bende aldım cnm hepsinden aynılar oğullarımız yanyana gelse pişti olurlar :)) bir tek çarşafı almadım senden fazla olarakta emzirme atleti aldım çok güzel çok rahat hastaneye giderkende giyerim dedim :)

Olsunlar be canım pişti olsunlar, yeter ki sağlıkla kucaklarımıza alıp giydirelimzemuszemus. Öyle özeniyorum ki:)) Güle güle giysinler inşallah minik prensler:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…