2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Tatlımm yapma lütfen
Ama tribini at aklı başına gelsin biraz bilmiyorumkismile

Aslında trip atmama gerek kalmadı, saolsun kendisi gönlümü aldı, demek anladı hatasını:lepi:

Bu yengemizdeenn.. Bana kalsa bu kadar kuçuk bişe almazdım da ilk zamanlar için kullanıp onlara vericem bebişleri için..

Pembişlerini de sen almışsın, güle güle kullansınlar inşallah. Kalitesi de iyi oluyor bu markanın hemde ucuz:lepi:
Yengenin aldığı aslında çok kullanışlı, bebeği salonda koltuk üstüne koymaktansa buna koyarsınız:lepi:

sagol canim sende gelen hediyelerin fotosunu eklersin insallah
benim hediyler daha elime ulasmadi ama yolda geliyo
ayy o sutyenlerden bende istiyorum burda bulabilirmiyim bilmiyorum

Canım burada varsa o sutyenlerden orada kesin vardır:lepi:

küçükprens,
aldıklarını çok beğendim,iyi günlerde kullansın prensin..hangi internet mağazasından aldın canım bende bi bakmak istedim..

Buradan aldım:
tchibo

Ama internette tükendiyse de büyük migroslarda reallerde falan satışı yapılıyor.

İyi bari tatlım dediğin gibi anlamış herhalde hatasını onlarda da mı hormonlar iş başında anlamıyorum kiibilmiyorumkismile
Eveet benim aslında ilk alışverişim tchibodan bakalım nasıllar
Kullanışlı da tatlım minik sepetimiz olucak beşiğiydi pusetiydi derken bunu da ilk aylar dışında mesela bi 8-10 aylıkken kullanamam..
O yuzden en fazla 5 aylık olana kadar bende durur kullanabildiğim kadar kullanırım o zamana da bebişleri olursa veririm..

canım güle güle kullanın. dediğin gibi böyle şeyler uzun süre kullanılmıyor ama yine de kısa süre için bile olsa hayat kurtarıcı bence. bi de bu bebek eşyaları hep öyledir zaten bikaç bebek büyütür. ne gerek var ayrı ayrı para vermeye. çok iyi düşünmüşsün... güzel günlerde kullanın inş...

ayşem sen de pembişleri almışsın.
çok yakışıcak durucuğa eminim. sağlıklı günlerde giymek nasip olur inşallah.

ayşem sen de pembişleri almışsın.
çok yakışıcak durucuğa eminim. sağlıklı günlerde giymek nasip olur inşallah.

ayşecim güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin rabbim. hepsi birbirinden şeker.

aminn çok teşekkür ederiiz.bebekler çok çabuk büyüyorlar ilk aylarda o yuzden fazla masrafa ne gerek var insan hem hevesini alıyor hem başkalarına da bi faydası olsun istedim

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

bunlarda bizim cicişlerimiz. çok bişi deil ama yavaş yavaş alıcaz inşallah...

ayyy kocamn çıkmışlar.nasıl oldu anlamadım. sanki gözünüze sokmak ister gibi.kusura bakmayın kızlar... :kedi:

olsun daha detayli gormus olduk :)
cok guzel iyi gunlerde giysin insallah...
zaten bebisler guzel bu yuzden nen giyseler yakisacak

aselcik ciciler çok şirin canım.güle güle sağlıklı günlerde giysin yavrun.
bornoz gerçekten çok şirin.
tabi canım aceleye gerek yok alınacak yavaş yavaş.
hastane çıkışın da kırmızılı sanırım. o da çok cici görnüyo.

Oyy aynurcumm ne guzel seyler bunlar böylee
Hele o bornozu görünce içim titredi vallahi çok güzeller..
Sağlıkla giysin aselcik..

Ayşecim bu arabalardan bende gördüm bi kaç kişide,merakımı sende gidereyim bari:) Fiyatları 1000 tl civarı.Sende bu kadar para mı verdin acaba? Bide kaç yaşına kadar kullanabileceksin? Sanki sadece küçük bebeklere göre duruyor..
Neyse Allah sağlıkla kullanmanızı nasip etsin...

ayşecim arabanız çok şekermiş gerçekten. çok şık yaa hemde alışılmışın dışında. güle güle kullanın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…