Tatlımm yapma lütfen
Ama tribini at aklı başına gelsin biraz bilmiyorumkismile
Bu yengemizdeenn.. Bana kalsa bu kadar kuçuk bişe almazdım da ilk zamanlar için kullanıp onlara vericem bebişleri için..
sagol canim sende gelen hediyelerin fotosunu eklersin insallah
benim hediyler daha elime ulasmadi ama yolda geliyo
ayy o sutyenlerden bende istiyorum burda bulabilirmiyim bilmiyorum
küçükprens,
aldıklarını çok beğendim,iyi günlerde kullansın prensin..hangi internet mağazasından aldın canım bende bi bakmak istedim..
Aslında trip atmama gerek kalmadı, saolsun kendisi gönlümü aldı, demek anladı hatasını:lepi:
Pembişlerini de sen almışsın, güle güle kullansınlar inşallah. Kalitesi de iyi oluyor bu markanın hemde ucuz:lepi:
Yengenin aldığı aslında çok kullanışlı, bebeği salonda koltuk üstüne koymaktansa buna koyarsınız:lepi:
İyi bari tatlım dediğin gibi anlamış herhalde hatasını onlarda da mı hormonlar iş başında anlamıyorum kiibilmiyorumkismile
Eveet benim aslında ilk alışverişim tchibodan bakalım nasıllar
Kullanışlı da tatlım minik sepetimiz olucak beşiğiydi pusetiydi derken bunu da ilk aylar dışında mesela bi 8-10 aylıkken kullanamam..
O yuzden en fazla 5 aylık olana kadar bende durur kullanabildiğim kadar kullanırım o zamana da bebişleri olursa veririm..
canım güle güle kullanın. dediğin gibi böyle şeyler uzun süre kullanılmıyor ama yine de kısa süre için bile olsa hayat kurtarıcı bence. bi de bu bebek eşyaları hep öyledir zaten bikaç bebek büyütür. ne gerek var ayrı ayrı para vermeye. çok iyi düşünmüşsün... güzel günlerde kullanın inş...
ayşem sen de pembişleri almışsın.
çok yakışıcak durucuğa eminim. sağlıklı günlerde giymek nasip olur inşallah.
ayşecim güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin rabbim. hepsi birbirinden şeker.
bunlarda bizim cicişlerimiz. çok bişi deil ama yavaş yavaş alıcaz inşallah...
Ay bornozunu seveyim ben onun, minik minik patiklerini:asigim:
Güzel günlerde giysin inşallah:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?