2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

kızlar telsiz alanınız var mı? Varsa fiyat ve marka önerebilir misiniz?

cnm biz aldık ama öle çok teferruatlı bişi değil yani görüntülü falan almadık ama işimi görecek fazlasıyla incelediğim kadarıyla da gayet kullanışlı eşim almıştı sanırım 90tl markası da weewell

Names güle güle kullansın güzel günlerde, şimdi bu nevresim mi uyku seti mi? Yoksa ayrıca uyku setide mi alacaksın?

bu nevresim canım ... aynısının uyku seti de var (bu arada çok uygun : uyku seti 80 tl - nevresim 27 tl) .. almak isteyenler "altınbaşak deniz uyku seti" olarak netten aratablirler... uyku setini karyolasına uygun krem tonlarında alacağım ...bulabilirsem de krem pitikareli yan korumalı arıyorum ... iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.. gerçekten bebişler için çok güzel şeyler var ... duvara da sahil ürünleri top - şemsiye vs. stiker arıyorum ... görsel uyum olsun diye de karyola başına küçük sahil şemsiyesi bakacam oyuncakçılardan ... hastane çıkışı da gemi olmuşt hatırlarsanız ... ama benim kuzum denizci olmasın .. becerebildğim kadar hayvancık resmi almamaya çalışıyorum ... hayvancık resimleri mutlaka olacak tabi de ... en azından alternatifim varken bunu değerlendiriyorum...

kızlar bende bebek telsizi alcam ama kameralı olanlardan..burası küçük yer bulamadık internetten alcam bana tavsiye edebileceğiniz bir marka varmıbilmiyorumkismile

uçurum bende bundan alıcam canım. Civilde gördüm çok fazla fonksiyonu var,titreşimli müzikli falan hoşuma gitti. Güle güle kullan canım.

uçurumcum güle güle kullanın. markası değişik ama bizimkine çok benzio.
benimki neydi markasını hatırlamıorum ya.

Ohh rahat rahat mışıl mışıl uyusun inşallah, iyi günlerde kullansın:lepi:

güle güle kullansın paşan ii günlerde inşallah cnm hayırlı olsun

uçurumcum güle güle kullansın minik prens inşallah...

çok teşekkür ederiz oğluşumun tatlı teyzeleri....

canım ayşeduru gb bende bu arabayı tercih ettim ilk aldığım şeydi bebeişime dediğin gb 1000-1300tl arası değişiyor fiyatları küçük değil kesinlikle zaten 1 yaşına kadar maxicosi ana kucağı ile (ana kucağı monte ediliyor) kullanıyorsun onu da aldık biz oda 300-350tl civarı 1 yaşından sonra buna oturuyo ayrıca büyüdüğünde kullanması için XL oturma kılıfı var onunla 4 yaşına kadar kullanabiliyor.... kaydirigubbakcemile5

canim gule gule uyusun oglusun

turkiyede ne kadar bu besiklerin fiyati?yani oyle duz modellerinin?
biz yaza turkiyeye giderken almayi dusunuyoruz, burda 60euro civari ama sadece besigi ve yatagi..
burdan getirmeyi dusunuyoruz, kcuk canta gibi katlanabiliyo, ve sonra orda birakacaz, sonucta gidince nerdeyse 6-7hafta kaliyoruz, bebiste 7aylik filan olacak hem o hem biz rahat ederiz..gittigimiz yerlerede tasiriz artik besigimizi (biz cok dolasiyoruzda, esim edirneli en cok orda kaliyoruz, ben sinopluyum oraya gidiyoruz, istanbul oluyo arada, bide tatil dusunuyoruz, cocuk en azindan yatagini yadirgamaz)

teşekkür ederim canım. Bende bu markayı alacağım sanırım. Çünkü diğer markaların fiyatları çok uçuk geldi bana.

Canım 150 TL den başlıyor 400 TL ye kadar var. Çok kullanışlı ve fonksiyonlu. Bende alacağım.

valla canım ben 200 ytlye aldım... içinde yatağıda var ama uyku seti falan yok onlarıda ben ayrı alcam artık...

Son düzenleme:
bizde daa ortada hiç bişe yokken gittik oda takımını aldık hatta biras aceleye geldi sonradan eccuk pişman oldum ama neyse diyorum şimdi. insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor inşallah rabbım heğimizinkini sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder. biz çilekten aldık çilek baby safari bebek odası.

bi arladasımda bana bebeğe herşeyden önce don alınır donansın die dedi. güldüm:))

uçurum bunlar kullanışlıı oluyormuu abaa
bendemii alsamm
bek süreklii bundamıı yatacakk yoksaa başkaa beşik daha alacakmısın
hayırlı olsun bu arada

uçurum bunlar kullanışlıı oluyormuu abaa
bendemii alsamm
bek süreklii bundamıı yatacakk yoksaa başkaa beşik daha alacakmısın
hayırlı olsun bu arada

canım valla kullanışlı olduğunu söylüyolar. müzikli,titreşimli ve gece lambası var ,sallama özelliğide var...biz şimdi tayinci olduğumuz için mecburen bi süre bunda yatıcak ama 2 yaşında falanda odasını almayı düşünüyorum rabbim nasip ederse...

burda daha ucuzmus canim 50eurodan basliyo fiyatlari, tatil yatagi diye satiliyo, toplanip tasimasi kolay oldugundan..

valla canım ben 200 ytlye aldım... içinde yatağıda var ama uyku seti falan yok onlarıda ben ayrı alcam artık...
sen iyi almissin, canim baya bi takim tezgahi var, ama iste edirnede hemen bualbilirmiyim bilmiyorum

ay hep eksikk yazmışımm anlamışsınn benii çok teşekkürlerr
aslında bende bayılıyorumm bunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…