oğluşumun beşiği....
kızlar telsiz alanınız var mı? Varsa fiyat ve marka önerebilir misiniz?
Names güle güle kullansın güzel günlerde, şimdi bu nevresim mi uyku seti mi? Yoksa ayrıca uyku setide mi alacaksın?
uçurum bende bundan alıcam canım. Civilde gördüm çok fazla fonksiyonu var,titreşimli müzikli falan hoşuma gitti. Güle güle kullan canım.
uçurumcum güle güle kullanın. markası değişik ama bizimkine çok benzio.
benimki neydi markasını hatırlamıorum ya.
Ohh rahat rahat mışıl mışıl uyusun inşallah, iyi günlerde kullansın:lepi:
güle güle kullansın paşan ii günlerde inşallah cnm hayırlı olsun
uçurumcum güle güle kullansın minik prens inşallah...
Ayşecim bu arabalardan bende gördüm bi kaç kişide,merakımı sende gidereyim bari:) Fiyatları 1000 tl civarı.Sende bu kadar para mı verdin acaba? Bide kaç yaşına kadar kullanabileceksin? Sanki sadece küçük bebeklere göre duruyor..
Neyse Allah sağlıkla kullanmanızı nasip etsin...
teşekkür ederim canım. Bende bu markayı alacağım sanırım. Çünkü diğer markaların fiyatları çok uçuk geldi bana.cnm biz aldık ama öle çok teferruatlı bişi değil yani görüntülü falan almadık ama işimi görecek fazlasıyla incelediğim kadarıyla da gayet kullanışlı eşim almıştı sanırım 90tl markası da weewell
canim gule gule uyusun oglusun
turkiyede ne kadar bu besiklerin fiyati?yani oyle duz modellerinin?
biz yaza turkiyeye giderken almayi dusunuyoruz, burda 60euro civari ama sadece besigi ve yatagi..
burdan getirmeyi dusunuyoruz, kcuk canta gibi katlanabiliyo, ve sonra orda birakacaz, sonucta gidince nerdeyse 6-7hafta kaliyoruz, bebiste 7aylik filan olacak hem o hem biz rahat ederiz..gittigimiz yerlerede tasiriz artik besigimizi (biz cok dolasiyoruzda, esim edirneli en cok orda kaliyoruz, ben sinopluyum oraya gidiyoruz, istanbul oluyo arada, bide tatil dusunuyoruz, cocuk en azindan yatagini yadirgamaz)
canim gule gule uyusun oglusun
turkiyede ne kadar bu besiklerin fiyati?yani oyle duz modellerinin?
biz yaza turkiyeye giderken almayi dusunuyoruz, burda 60euro civari ama sadece besigi ve yatagi..
burdan getirmeyi dusunuyoruz, kcuk canta gibi katlanabiliyo, ve sonra orda birakacaz, sonucta gidince nerdeyse 6-7hafta kaliyoruz, bebiste 7aylik filan olacak hem o hem biz rahat ederiz..gittigimiz yerlerede tasiriz artik besigimizi (biz cok dolasiyoruzda, esim edirneli en cok orda kaliyoruz, ben sinopluyum oraya gidiyoruz, istanbul oluyo arada, bide tatil dusunuyoruz, cocuk en azindan yatagini yadirgamaz)
uçurum bunlar kullanışlıı oluyormuu abaa
bendemii alsamm
bek süreklii bundamıı yatacakk yoksaa başkaa beşik daha alacakmısın
hayırlı olsun bu arada
teşekkür ederim canım. Bende bu markayı alacağım sanırım. Çünkü diğer markaların fiyatları çok uçuk geldi bana.
Canım 150 TL den başlıyor 400 TL ye kadar var. Çok kullanışlı ve fonksiyonlu. Bende alacağım.
sen iyi almissin, canim baya bi takim tezgahi var, ama iste edirnede hemen bualbilirmiyim bilmiyorumvalla canım ben 200 ytlye aldım... içinde yatağıda var ama uyku seti falan yok onlarıda ben ayrı alcam artık...
bi arladasımda bana bebeğe herşeyden önce don alınır donansın die dedi. güldüm:))
canım valla kullanışlı olduğunu söylüyolar. müzikli,titreşimli ve gece lambası var ,sallama özelliğide var...biz şimdi tayinci olduğumuz için mecburen bi süre bunda yatıcak ama 2 yaşında falanda odasını almayı düşünüyorum rabbim nasip ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?