2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

slm güzel annişler bunlar oğluma son aldıklarım
yıkadım ütüledim kaldırmadan da sizlere göstermek istedm

tavşanlı tulumumuz ponponu görünsün die böle çektimkaydirigubbakcemile3

bunlarda kadife tulumlarımız

(hepsini civilden çok uygun fiyata aldım)

desirecim hepsi çok şirin gerçekten.
hele popişinde pon pon olan tulum.
sağıklı güzel günlerde giysin inşallah.

Bende bunu başlıycam kızlar oğluşuma :)):hulya:

Eklentiler

• $conversebucankopyalaqa5.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 23
UCURUM ve DESIRE güle güle kullanmak nasip olsun cicilerinizi sekerler...

bi ara firsat bulsamda bende eklesem cicilerimizi,ufak tefek bikac sey kaldi sadece,bitirdik ilk 3 ayi cok sükür..

(hepsini civilden çok uygun fiyata aldım)[/B][/COLOR][/QUOTE]

hepsi çok güzelmiş güle güle giysin oğlun :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah. cnm bide bişii sorucam internet fiyatı ile mağaza fiyatı farkediyo mu? mesela o ponponlu tulum nette 15.60 tl , mağazada ne kadar acaba,bende almak istiyorum da, netten mi alsam karar veremedim, bizim burada civil mağazası yok da.

(hepsini civilden çok uygun fiyata aldım)[/B][/COLOR]

hepsi çok güzelmiş güle güle giysin oğlun :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah. cnm bide bişii sorucam internet fiyatı ile mağaza fiyatı farkediyo mu? mesela o ponponlu tulum nette 15.60 tl , mağazada ne kadar acaba,bende almak istiyorum da, netten mi alsam karar veremedim, bizim burada civil mağazası yok da.[/QUOTE]

cnm bende internetten aldım civilin mağazası burda da yok o yüzden mağaza fiyatlarını hiç bilmiyorumopuyorumnanaktan

krdln. cucum, dilem çok teşekkür ederiz teyzoşları daha iisi sizin paşaların olsun
krdln ben bayıldım bu konverslere çok güzell becerebiliyosan ne mutlu sana hemen başla bencee
cucum bence de eklesen de bizde görsek erkekimizin cicilerini

güle güle giysin oğluşun, ponponundan ıssırırım onu gelirsemkaydirigubbakcemile3

desire çok cici bunlar ya bayıldım.. hele ponponlu tulum çok cici.. bende kızımın ilk cicişlerini internet civil mağazasından almıştım.. penyesi gayet güzel.. sağlıklı günlerde giysin prensin inşallah..

kardelencim yapabiliyosan süper vall
ntte çok hoş patikelr var.ben denicem bi ara kızıma.

buarada bzim burda civilin mağazası var.
ben baı tulumların aynısını gördüm mağazadada.
fiyatalr aynı.

ayyy kardelen çok şeker ya.yapabiliosan ne güzel yerim ben onun converselerni.hemide markalı.all star.. doğuştan marka tutkunu olucak çocuk:)

teşekkür ederiz cnm senin prenses de ii günlerde giysin cicilerini evet kadifeleri de çok güzel tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…