kızlar bende odasını aldım modoko kervan bebe tavsiye ediyorum sitesi güncel değil bilginize... ama giderseniz mutlaka uğrayın hem sağlıklı hem sağlam ve fiyatları uçurmuyorlar... vallahi bazı bebek mobilyası satan mağazalar 5,500tl fiyat verdi yuh dedim işi fırsatçılığa dökmüşler kızlar ben siparişi verdim eylül sonu gelicek cep telimle çekmeyi unuttum resim koyamıyorum odamız geldiğinde eklicem ama.... sabırsızlıkla bekliyoruz....
kızlar bende odasını aldım modoko kervan bebe tavsiye ediyorum sitesi güncel değil bilginize... ama giderseniz mutlaka uğrayın hem sağlıklı hem sağlam ve fiyatları uçurmuyorlar... vallahi bazı bebek mobilyası satan mağazalar 5,500tl fiyat verdi yuh dedim işi fırsatçılığa dökmüşler kızlar ben siparişi verdim eylül sonu gelicek cep telimle çekmeyi unuttum resim koyamıyorum odamız geldiğinde eklicem ama.... sabırsızlıkla bekliyoruz....
guzel gunlerde kullanın inşallah cnm .aldığın mobilya sitede gozukuyormu
Güle güle kullansın bebişin sağlıklı hayırlı günlerde canım.
çok teşekkür ederim canım inşallah ya doğuncada giydirip giydirip koyarız resimlerini :)))hepsi de çoook güzel canım.
güle güle kullansın tatlı bebişin.
sağlıklı güzel günlerde.
sporstarcim ne guzel seyler almissin
gule gule kullansin bebisin insallah:ecrin_bebek:
bu arabayi bende gormustum kraftin twist modeli
tam tur donuyor guzel bir araba gule gule kullan canim:1hug:
Sinem çok güzeller canım güle güle giyinsin.Arabada güzel fakat bunu kaç yaşına kadar kullanabiliyor, küçük geldi bana.Bu arada bizim puset+ araba koltuğumuz var .Tek araba şeklinde satılıyor mu acaba.Gerçi satılsada pek fiyatta değişiklik olmuyor.
canım denizin nerede o mağaza ben bilmiyorum?kardelencim yapabiliyosan süper vall
ntte çok hoş patikelr var.ben denicem bi ara kızıma.
buarada bzim burda civilin mağazası var.
ben baı tulumların aynısını gördüm mağazadada.
fiyatalr aynı.
nagihancım sağlıkla kullanın inşallah...
ayıp olmazsa ne kadara aldığınızı sorabilirmiyim?
arkadaşlar bugün bu bebek arabasını beğendim eşime gösterdim bu hafta alıyoruz,e bebek ve hellobaby mağazalarında 800tl kraftın,internette araştırdım fiyatını hep bu civarlarda mağazasından gidip kendimiz alıcaz,birde hastane çıkışı ve kadife battaniye aldık :))
bu zıbın 10lu bebettonun 77tl ama bunun lilasını aldık pembe değil
bu kadife battaniyeninde beyazını aldık 32tl kedileri renkli sadece çok şeker açıncada kendi resimlerinide koyarım
arkadaşlar fiyatlarını yazıyorum yanlış anlamayın alacak olanlara fikir olsun diye canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?