2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

sağol canım biz 3 kapılı dolap + büyüyen yatak + oyuncak sandığı + duvar rafını 2100tl ye aldık....

canım hepsi çok güzel sağlıkla kullnın inşallah...

gayet uygunmuş canım ozellikle acılan yatak kısmı cezbedici gibi.resmini koymamışdın dimi canım sen cekmeişdin galiba.modakodan almışdın galiba

Nerde canım mağazası bizde bakalım

sağol canım biz 3 kapılı dolap + büyüyen yatak + oyuncak sandığı + duvar rafını 2100tl ye aldık....
canım hepsi çok güzel sağlıkla kullnın inşallah...

güle güle kullasın yavrucuğun inşallah.

Kıslar bende bugün çilek teki bebek mobilyalarına baktım.
Büyüyen yatak+çekmeceleri 810 tl, şifonyer 260 tl, raf 80 tl idi. Bunlar indirimli fiyatları. Birde mothercare de küçük beşik vardı tam benim yatağın yanına göre 6 aya kadar kullanılabiliyor, o da 250 liraydı.

Masko ya gidince orada ki fiyatları da yazarım size

Eklentiler

• $yatak.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $şifonyer.webp
    3 KB · Görüntüleme: 28

capacity'de canım.

mothercare'deki beşiklerde benimde gözüm var. hemen oda almayı düşünmüyorum ben 1 yaşına yakın benim yanımda olacağı için ilk önce onlardan almayı düşünüyorum açıkçası.. hem doğumdan sonra yavaş yavaş daha iyi tasarlarım odasını diye düşünüyorum.

gayet uygunmuş canım ozellikle acılan yatak kısmı cezbedici gibi.resmini koymamışdın dimi canım sen cekmeişdin galiba.modakodan almışdın galiba

evet modokodan aldım kervan mobilya resimleri sitesindede yok bende heyecandan unutmuşum cep tel çekmeyi büyüyen yatağın alt kısmındada 2 adet çekmece var ve bütün çekmece + kapaklar yavaş kapanan güvenlikli raylar ve menteşelerden yapılmış.... amortisörlü deniyo sanırım.... dolabın kapağını bebek uyurken ittiğinizde dan diye bi ses çıkmıyo yavaş yavaş kapanıyooo..

teşekkür ederiz canım....
mothercare deki beşiklere bende baktım çok tatlılar yatak odası için ideal fiyatıda iyi...
modokoda biraz daha büyükleri var 500-750tl arasında değişiyo bilginize...

canım o mothercare deki beşiklerde 6 aya kadar yatabilir 1 yaşına kadar olmaz gb geliyor bana. mothercaredekiler biraz daha minyon beşikler modokoda dediğim gb daha büyükleri var ama onada 6 aya kadar dediler çocuk büyüyünce hareketlenince düşermiş ordan...

Belki erken ama fiyatı çok uygun nette arattırdım heryerde 250 den aşağı yok, yorumlarıda çok iyi. Alsam mı acabaa??
Avent Göğüs Pompası

canım sen doğumdan sora çalışıcakmısın ki?çalışıcaksan fiyat gerçekten de çok uygunmuş ama eğer çalışmıcaksan şimdiden almana gerek yok bence. belki süt sıkıntın olmaz. boşuna almış olursun ozaman. yani benim fikrim tabi bu yinede sen bilirsin

Çalışıcam ama hemen değil tabi, 6 aylık falan olsun sonra iş arayacağım. Onun için bakmadım yani sadece çalışan anneler için değil, çok gezenler için de ideal:lepi: Göğüs yaralarını da önlüyormuş, sütü artırıyormuş vs. vs.

Son düzenleme:

hmmm ozamn hiç kaçırma hayatım hemen al. hem kaliteli hemde uygun.. hatta bende mi alsam acaba ya kafamçokkarıştı

özlemcim güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah.tulumlarına bayıldım çok şkerler...

ben de eklicektim bugün bebişime aldıkalrımı
fotoğraf makinesinin şarjı bitmişş.
yarın eklerim inşallah.

Belki erken ama fiyatı çok uygun nette arattırdım heryerde 250 den aşağı yok, yorumlarıda çok iyi. Alsam mı acabaa??
Avent Göğüs Pompası

canım çok bi bilgim yok bu konu hakkında ama ; direk biberona doldurulanlardan alın demişlerdi.. rahatlık açısından .. ben de istiyorum ama işe martta başlayacam .. o yüzden bebiş olduktan sonra iznimde araştırmayı düşünüyorum ( sizden kopya çekerim )

biz de son aldığımız cicileri ekleyelim dedik.
yaz için pek bişey almak istemiodu eşim ama ben dayanamdım aldım eee indirimde de olunca cezbetti beni.ama artık liste yaptık ihtiyaç olanalrı alıcaz.
yaz için aldıkalrımı 8-9 ay için aldım.
bizim öncesinden biçok şeyimiz var onlarda kasımda gelince eklerim resimlerini.
genelde sarı-yeşil- bolca turkuaz -mavi-beyaz-turuncu-kırmızı vardı.
sadece pembelerimiz olmadığından pembe ağırlıklı alıyorum şimdi. birleşince eşeyalrımız süper olucak.
AllahıM sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder de bunalrı güzel günlerde kullanmak nasip olur.

zıbın takımlarımız.

çoraplarımız. dayanamıyorum. nerde görsem çorap alıyorum ya[
bundan sonra hedefimiz rengarenk kiltlu çoraplar./COLOR]

saç bantlarımız ve ciciş kilodumuz. bunu ne ara giyer bilmem.
ama saç bantlarına da takılmış durumdayız.

işte yazlık almaya dayanamadığımız cicimiz.

bu da babamızın geçen ay hadi kzıımıza bi cici alalım deyip beğendikelri

cici ayakkabımız.

her kız gibi helleo kittiye bayılacağpını düşünerek aldığımız t-shirtümüz.

kışın giyeceğimiz badilerimiz.

babamızın severek aldığı kadife takımımız.ben d eçok sevdim.

şapkamız.

ince polar battaniyemiz.

pike takımımız..

bu da benim ördüğüm bolero

Son düzenleme:
denizim canım ne guzel seyler oyle yaa bayıldımm.Allahım guzzel gunlerde gıymeyi nasip etsin inş..ay bende sabırsızlanıyourm daha bişey almadım..inşallah haftaya guzel haberler alırsam alışverişe vericem kendimi.bide ne alıcağımıda bilmiyorum bir suru sey gıoruyorum sizden yeni yeni...

ay ben senin kokos kizinin cicilerini seviyimmmm...
ne kadar seker seyler onlar yaaa...
heheheh bende dünya kadar sanc bantlari,tokalar almistim,görünce aklima geldi:)))
güle güle giysin minigin hepsini canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…