sağol canım biz 3 kapılı dolap + büyüyen yatak + oyuncak sandığı + duvar rafını 2100tl ye aldık....
canım hepsi çok güzel sağlıkla kullnın inşallah...
cicileriniz hayırlı olsun kızlar..
ben geçen hafta bir mağaza keşfettim. Türkiyeye yeni gelmiş. ispanyol markası. oldum olalsıda onların tarzına bayılırım zaten. ben benim kızı biraz kokoş yetiştireceğim için benim için çok ideal şeyler vardı. aklım gitti kıyafetlere. kesimi, tazı çok hoştu. hani büyüklerini üretseler kendime alacağım o kadar. adı "mayoral" bayram sonrası gidip bir fathedeceğim bayram harçlıklarımlan :))
sağol canım biz 3 kapılı dolap + büyüyen yatak + oyuncak sandığı + duvar rafını 2100tl ye aldık....
canım hepsi çok güzel sağlıkla kullnın inşallah...
Nerde canım mağazası bizde bakalım
güle güle kullasın yavrucuğun inşallah.
Kıslar bende bugün çilek teki bebek mobilyalarına baktım.
Büyüyen yatak+çekmeceleri 810 tl, şifonyer 260 tl, raf 80 tl idi. Bunlar indirimli fiyatları. Birde mothercare de küçük beşik vardı tam benim yatağın yanına göre 6 aya kadar kullanılabiliyor, o da 250 liraydı.
Masko ya gidince orada ki fiyatları da yazarım size
gayet uygunmuş canım ozellikle acılan yatak kısmı cezbedici gibi.resmini koymamışdın dimi canım sen cekmeişdin galiba.modakodan almışdın galiba
Nerde canım mağazası bizde bakalım
güle güle kullasın yavrucuğun inşallah.
Kıslar bende bugün çilek teki bebek mobilyalarına baktım.
Büyüyen yatak+çekmeceleri 810 tl, şifonyer 260 tl, raf 80 tl idi. Bunlar indirimli fiyatları. Birde mothercare de küçük beşik vardı tam benim yatağın yanına göre 6 aya kadar kullanılabiliyor, o da 250 liraydı.
Masko ya gidince orada ki fiyatları da yazarım size
capacity'de canım.
mothercare'deki beşiklerde benimde gözüm var. hemen oda almayı düşünmüyorum ben 1 yaşına yakın benim yanımda olacağı için ilk önce onlardan almayı düşünüyorum açıkçası.. hem doğumdan sonra yavaş yavaş daha iyi tasarlarım odasını diye düşünüyorum.
Belki erken ama fiyatı çok uygun nette arattırdım heryerde 250 den aşağı yok, yorumlarıda çok iyi. Alsam mı acabaa??
Avent Göğüs Pompası
canım sen doğumdan sora çalışıcakmısın ki?çalışıcaksan fiyat gerçekten de çok uygunmuş ama eğer çalışmıcaksan şimdiden almana gerek yok bence. belki süt sıkıntın olmaz. boşuna almış olursun ozaman. yani benim fikrim tabi bu yinede sen bilirsin
Çalışıcam ama hemen değil tabi, 6 aylık falan olsun sonra iş arayacağım. Onun için bakmadım yani sadece çalışan anneler için değil, çok gezenler içinde ideal:lepi: Göğüs yaralarını da önlüyormuş, sütü artırıyormuş vs. vs.
hmmm ozamn hiç kaçırma hayatım hemen al. hem kaliteli hemde uygun.. hatta bende mi alsam acaba ya kafamçokkarıştı
Belki erken ama fiyatı çok uygun nette arattırdım heryerde 250 den aşağı yok, yorumlarıda çok iyi. Alsam mı acabaa??
Avent Göğüs Pompası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?