Fıstıklar dün eminönüne Havuzlu hana gittim hRİKA şeyler aldım. Bazılarını ekliyorum.
açıkcacı marka takıntısı kıyafette yapmam. Kaliteli ve bütceme uygun gelen zevkimize uygun olan şeyleri aldım. Ben gidilmesini tavsiye edenlerdenim.
evet canlar bunlarda bugune kadar alıpta bir türlü eklemeye fırsat bulamadıklarım
Fıstıklar dün eminönüne Havuzlu hana gittim hRİKA şeyler aldım. Bazılarını ekliyorum.
açıkcacı marka takıntısı kıyafette yapmam. Kaliteli ve bütceme uygun gelen zevkimize uygun olan şeyleri aldım. Ben gidilmesini tavsiye edenlerdenim.
evet canlar bunlarda bugune kadar alıpta bir türlü eklemeye fırsat bulamadıklarım
gule gule kullanin canim, ben daha ne biberon nede emzik aldim, gerci biberon almayida dusunmuyorum alirsam emzirmede biraz zorlanirsam hemen kolayina kacarim bu yzuden simdilik almicem...battaniyemiz
önlükler
Uploaded with ImageShack.us
biberonlarımız
bebek malzeme çantamız bunu çok beğenerek aldım markası avvio
tulumlarımız
badiler
cok tesekkur ederizopuyorumnanaktanDilem sizde güle güle kullanın güzel günlerde inşallah:Saruboceq:
hepsi cok guzel gule gule saglikla kullanin, bende eminonu hastasiyim, her turkiyeye gelisimizde mutlaka ugrarim, bence eminonu istanbulda bi nimet olumunekankayizsmileevet canlar bunlarda bugune kadar alıpta bir türlü eklemeye fırsat bulamadıklarım
Bunlar da bizden.. yaza giyebileceğimiz şeyler.. :)
aysecim o kirmizi ayakkabilara bakakaldim
cok guzelleeeeeeeerrrr:asigim:
bayildim!!!
nerden aldin ayiptir sormasi?:kedi:
Ayşee hepsi çok cici, miki yi çok severim zaten ben yağmurluğuna bayıldım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?