2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

burxkan hepsi çok güzel şeyler ist. olanlar çok şanslı ben battaniyeyi çok beğendim markası ne canım bebeğinle güzel günlerde kullanın inşallah

evet canlar bunlarda bugune kadar alıpta bir türlü eklemeye fırsat bulamadıklarım

harika şeyler almışsın, çok güzeller.sizin resimlere bakınca gaza geliyorum, alışveriş aşkım depreşiyor.
bende ilk havuzluhana gidip beğenmeyenlerdendim, ama piyasayı gezince gerçekten de mantıklı geliyor şimdi, keşke daha önce gittiğimde her şeyi alsaymışım, bi daha gitmeyi düşünüyorum.

evet canlar bunlarda bugune kadar alıpta bir türlü eklemeye fırsat bulamadıklarım

Burxkan cım, hepsi çook güzell, yavru kartal cicileri daha da bil güzel:lepi:

burcucum bebişin ve sen hepsini güzel günlerde
kullanın çookk beğendim opuyorumnanaktan

gule gule kullanin canim, ben daha ne biberon nede emzik aldim, gerci biberon almayida dusunmuyorum alirsam emzirmede biraz zorlanirsam hemen kolayina kacarim bu yzuden simdilik almicem...
aldiklarin cok kaliteli markalar, saglikla kullansin bebis
Dilem sizde güle güle kullanın güzel günlerde inşallah:Saruboceq:
cok tesekkur ederizopuyorumnanaktan

hepsi cok guzel gule gule saglikla kullanin, bende eminonu hastasiyim, her turkiyeye gelisimizde mutlaka ugrarim, bence eminonu istanbulda bi nimet olumunekankayizsmile
Bunlar da bizden.. yaza giyebileceğimiz şeyler.. :)

amanin kiz degilmi hep cilveli kiyafetleri, hele karpuz elbisesi tam gelde ye beni diyo
olumunekankayizsmile

AYSUNCUM
bebğin sağlıkla giysin canım aldıklarını :ecrin_bebek:

AYSEDURUM
meleğin kimbilir nede güzel olur o elbiselerle canım
güle güle giydir inş:Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyyy bu cicileri hepsi başımı döndürdü valla
önce aysuncum cicilerinizi güle güle kullanın. daha senin alacağın yol var.
daha alışverişler bitmemiş. daah çok para harcıyacaksınnnnn

burxkancım sen bitirmişsin artık. gzüel sağlıklı günelrde kullansın tosunun.
yalnız aşkım şu fotoları büyük koyun birazda ayrıntıalrı da görelimmm.
hepside çok gzüelelr.
mavi ağırlıklı bir bebiş çeyizi.

ayşecim çok gzüel cicileri durunun.
hele yağmurluk galiba mikili ne tatlı
sağlıkla giysin yavrunn.
eee kızlarınkiler bi başka gzüel dimi.

Aysun burxhan AyşeDuru çok güzel ciciler almışsınız Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepinize

aysecim o kirmizi ayakkabilara bakakaldim
cok guzelleeeeeeeerrrr:asigim:
bayildim!!!
nerden aldin ayiptir sormasi?:kedi:

Kızlar hepinizin aldıkları çok güzel,bebekleriniz sağlıkla giysin inşallah.
burxkan nasipse bizimde İstanbula'a gitme durumumuz var. Ayıp olmazsa kendin için aldıklarını kaça aldığını sorayım.Ona göre bende belki oralardan bakarım..

burxkan,aysun,ayşecim hepsine bayıldım kızlarr her biri birbirinden güzel ya,inşallah güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur hepimize

sporstar
hapsuruk
cucu
aysun5538
burxkan
AyseDuru

KızLar hepinizinde ciciLeri harika.BebişLer güLe güLe
kuLLansınLar inş.

Kızlar hepimizin ekledikleri şahane resimlere bakmaktan isimleri unuttum kusura bakmayın.kaydirigubbakcemile3
Allah bebişlerinizin cicilerini sağlıkla kullanmalarını nasip etsin.:)

Ayşe'cim kırmızı ayakkabılara ve elbiselere bayıldım kızların cicileride ayrı bir güzel oluyor yisinler.bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…