2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

:roflol: :roflol: :roflol:
kizlar bebek bakim cantasi aldinizmi?
ben bi turlu begenemiyodum
bugun jokerde bunu gordum hosuma gitti
aslinda sirt cantasi daha rahat olur ama buda guzelmis yafisfisfis

canım ben daha almadım ama bu çok şıkmış gerçekten de...

kızlar buda benim bebiş çantam,ilk hamile kaldığım zamanlarda kuaförümden bonacure almıştım 2ürüne hediyeydi :))) ama baya para ödemiştim,açıkcası çantası içinde 2ürüne tamamlamıştım,şuan için çokta kullanışlı gözüküyor bakalım

bu da içi

hapşuruk canım o çantayıda çok beğendim açıkcası,bi bakın bakalım bulamazsan al derim,normalde de kullanırsın çok güzel

sinem gule gule kullan canım
hapsuruk senin beğendiğin cantada cok sık.normalde de kullanılabilir gibi gozukuyor

canim bende cok begendim galba bunu alcam ama biras daha bakiym
139lira fiyati neryuncum

Biraz tuzluymuş canım sempatiksalakcinni
Ben henüz çanta almadım, bakıyorum daha.
Ama bu çanta çok hoş

Bu arada nevresim takımlarına bayıldım.Minik yavrun içinde iyi günlerde uyusun.

Son düzenleme:
sinem çantan çok şık. benmde böle bi çantam war ayy bende onu kullanrm hiç aklıma gelmemişti:)

sinem çantan çok şık. benmde böle bi çantam war ayy bende onu kullanrm hiç aklıma gelmemişti:)

ohhh ne güzel boşuna çantaya parada vermemiş olcan,iyiki aklına geldi canım,bende çapraz çapraz taktım geçen çok iyi oldu,benimki bildiğin kozmetik çantası ama bukadar işime yarayabilirdi anca :)))

ohhh ne güzel boşuna çantaya parada vermemiş olcan,iyiki aklına geldi canım,bende çapraz çapraz taktım geçen çok iyi oldu,benimki bildiğin kozmetik çantası ama bukadar işime yarayabilirdi anca :)))

aynen canım benimkide öle kozmetik çantası.. bu şekilde kullanmak aklıma hiç gelmemişti wala.. bazanın altında boş boş duruodu.. hay aklınla bin yaşabuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
kızlar bebişlere aldığınız ciciler çok güzel gerçekten, benim oğlumdan kalma bi dolu eşya ve kıyafet olduğu için sadece sizinkilere bakıp çıkıyorum, bi park yatak alıcam, o da iztediğim gibi bişey bulamadığımdan bekliyo hala.
bu arada biberon almayı düşünüyosanız, dr. browns diye bir marka var, içindeki aparat gazı önlüyo diye almıştım ben, çok da memnun kaldım, bulabilirsem resmini ekliyim.

kizlar bebek arabamiz..ama bizimki tamamen siyah olani..
maxi cosiyi ekstradan aldik..3 ayri sekilde kullaniliyor yani..
kolisini acmadik suan,evim zaten kücük,garajda duruyor...acincada eklerim komple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…