komşu teyzemizin ördüğü elbise diğer kışa giymek için,yelek şapka,hırka,patiklerde örmüş ama kaldırdım bidahakine de onları koyarım kızlar
kızlar buda benim bebiş çantam,ilk hamile kaldığım zamanlarda kuaförümden bonacure almıştım 2ürüne hediyeydi :))) ama baya para ödemiştim,açıkcası çantası içinde 2ürüne tamamlamıştım,şuan için çokta kullanışlı gözüküyor bakalım
bu da içi
bebek alisverisimizin bir kac parcasini ekliym sekerler
kizlar bebek arabamiz..ama bizimki tamamen siyah olani..
maxi cosiyi ekstradan aldik..3 ayri sekilde kullaniliyor yani..
kolisini acmadik suan,evim zaten kücük,garajda duruyor...acincada eklerim komple
kolisini acmadik suan,evim zaten kücük,garajda duruyor...acincada eklerim komple
evet canim öyle ama ilerde daha kücük bisey daha alirim sanirim..aman da aman ne şirin bi elbise o öle.
aman herkese böle komşu teyzeler nasip etsin.
sağlıklı günelrde giysin kızın tatlım.
güzel görünüyo canım.
ohhhh hazırlanmış bile ne güzel..
yesinler onun sepetini yazısını.
gelsin de sağlıla annesi assın kpılara.
çok güzel canım . gayaet kullnışlı görünüyo.
hem ilk zmanalr kullanım için hem ilerisi için.
herald bitti artık alışveriş.
hangisinden aldiniz canim?gule gule kullanin, guzel guzel gezin canim...olumunekankayizsmile
bende aldim bi ara eklerim resimlerini
cucum sizde gule gule kullanin
cok guzelmis arabaniz
bende duz siyah alcam ikinciye kalirsa renk sorun olmasin diyekaydirigubbakcemile3
denizim tesekkur ederiz bekliyoruz ceyizinizi merakla
cok sagol canim,daha cicileri sizin olsunn Şenizdilem özüm cucum denizim çok teşekkür ederizz kızlarr
cucum arabanız çok güzel güle güle kullanın güzel günlerde gezin oğluşunla inşallah canım
http://www.ebaby.it/images/product_images/thumbnail_86712673109014b89a135475ac.jpg
sol ustteki renkleriyle(siyha gri)
kizlar bebek bakim cantasi aldinizmi?
ben bi turlu begenemiyodum
bugun jokerde bunu gordum hosuma gitti
aslinda sirt cantasi daha rahat olur ama buda guzelmis yafisfisfis
kızlar buda benim bebiş çantam,ilk hamile kaldığım zamanlarda kuaförümden bonacure almıştım 2ürüne hediyeydi :))) ama baya para ödemiştim,açıkcası çantası içinde 2ürüne tamamlamıştım,şuan için çokta kullanışlı gözüküyor bakalım
bu da içi
bebek alisverisimizin bir kac parcasini ekliym sekerler
sol ustteki renkleriyle(siyha gri)
battaniyemiz
önlükler
biberonlarımız
bebek malzeme çantamız bunu çok beğenerek aldım markası avvio
tulumlarımız
badiler
Çok şıkmış çanta canım, ben sırt çantası alacağım ama kol çantası olarak bu gayet güzel duruyor.yerimseniben
Dışını göremedim gerçi ama içi gayet kullanışlı gözüküyor, ohhh yerleştirmişsin bile:lepi:
Hoşgeldinnn Hapşuruk un tatlı bebeeğiiiiopuyorumnanaktan Ayy sevsinler onun cicileriniii:Saruboceq:
Cucu güle güle kullanın canım, baya sağlam bir şeye benziyor
Dilem sizde güle güle kullanın güzel günlerde inşallah:Saruboceq:
Ohh herşeyler alınmış, sende kolayladın herhalde hazırlıkları maşallah, güle güle kullanın iyi günlerde:lepi:
ohhhh bir sürü ciciler alınmış hepside birbirinden güzel sizde bebişlerde güle güle kullanın iyi günlerde inşallah.
burcucum mavikolik yapıcaksın çocuğu kız.erkek diye böyle mavi mavi bide hediyeler gelir tamam heryer masmavi.
bide nevresim vardı kim almıştı hatırlamıyorum ama üzerinde arı figürü vardı bayıldım çok tatlı.
sağlıkla mutlulukla kullanın hepiniz.
burcum vallahi hepside çooook güzel senin yakışıklı çok şanslı annesi ona prensler gibi bakıcak.güle güle kullansın kaan paşamız.
Ayy ne güzel seylerrr
güzel günlerde kullanın inşallah kızlaaarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?