2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

kızlar bende bu arabaya bayılıyodum çok hoşuma gidiyoduuu ilk aldığımız bu büyükten başlamışım ama

Son düzenleme:
üzerine monte edilen maxi cossi cabrio fix hastane çıkışı ilk yaşına kadar onu kullanacağımız için birde onu alıcam .

cok güzel nerdil bende bunlardan istiyorum bebişime ne kadara aldın acaba bunları

canım tr de çok farklı fiyatlar var...
türkiyede sadece araba 1200tl ve 1500tl arası satıyorlar. (arabayı eşimin kuzeni ingiltereden getirdi sağolsun allah razı olsun hiç bişi demedi koca şeyi taşıdı 380 pound ingilterede 750tl ye felan geldi.....)
maxicossi cabriofix oto koltuğu 350-500tl arası değişiyor. (netten alıcam büyük ihtimalle onu nette daha uygun çünkü)
ama ikili set olarak 1600tl civarlarınada bulunabiliyor.

evt internetten bende baktım o fiyatlardaydı ama cok güzeller bayıldım vallahi gülegüle kullann canım

slm kızlar, ben de daha bişi almıyorum ama içim gidiyor ... sizin de aldıklarınızı görünce seviniyorum hevesleniyorum ... ağustosta 1 haftalık tatilim var, bi yere gitmeyi de düşünmüyorum, gezip gezip alacam inşallah... almak istediğim bebek araba setini ekliyorum ... daha küçük bişi istemiştim ama bunun kadar da beğenemedim ... bizim bebek annemle bizim ev arasında mekik dokuyacak gibi görünüyor ve bebek arabasını sadece ben kullanmayacağım .. annem de çıtı pıtı biri... ona çok büyük mü gelir acaba ? eziyet olmasını istemem ...

Eklentiler

• $09_035_4351_005101t4.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 45
en hoşuma giden yanı da anneye ait kısımda da bardaklı tepsinin bulunması.. elim kolumun dolu olmasını istemiyorum ... elimdeki ıvır zıvırlar ve bebek arabası çok zor olur diye düşünüyorum ... o yüzden bebeğin önünde de bardaklı tepsi olanları tercih ediyorum ... sonuçta istemediğinde ilk yapacağı şey elindekini bana vermek olacak ... gamyoncuiremsu ya bazen doğsa da ısırsam öpsem öpsem diye düşünüyorum.. özellikle bu aralar .. sanırım büyüdükçe ... hayatınızda hiç görmediğiniz birini özlüyorsunuz, ona sıkı sıkı sarılmak istiyorsunuz ... ne tuhaf duygular Yarabbim...

güzel canım annene eziyet olmaz sanmam yada daha sonra şu baston tiplilerden alırsınız annene bir tane onlar daha hafif bebek biraz toparlarsın zaten kışta doğum olucak yaza kadar 6 aylık olucak .... kışın büyük ihtimal hep ana kucağında taşıyacağız... Bu arada bardak ünitelerine takılma çünkü bunlar aksesuar takılıp çıkabilen şeyler... Ama araba güzel hayatım alabilirsin....:CüvCüv:

teşekkür ederim nerdilcim .. kaç gündür araştırıyorum .. daha çok zaman olduğu için almıyoruz da ... ben de sıkıntıdan nette araştırıp duruyorum .. bakmadığım şey kalmadı kaydirigubbakcemile2

Bizde kuzenimiz ingiltereye gidince orda uygunda aldıralım dedik yoksa bende almicaktım hemen, tesadüf işte hatta çok erken aldık diyede düşündük ya bişey olursa allah korusun sonra amaaan napalım başımıza gelecekse gelecek dedik, ama bi cinsiyeti belli olsun hemen başlıcam bişiler almaya... o zaman eklerim bol bol buraya ...

Kızlar bebek arabaları hakkında tavsiyem olacak çift taraflı kullanılabilme özelliği bana kalsa çok iyi. Rüzgarlı ve güneşli havalarda yönünü değiştirebilirsiniz. Özellikle küçükken çok ihtiyaç oluyor. Benim kızım güneşi hiç sevmediği için güneşin durumuna göre yön değiştirirdik. Çift yönlü kullanılabileni tavsiye ederim.

kesinlikle katılıyorummm haklısın bide çocuğun yönü özellikle küçükken size doğru olmalı benim aldığım çift yönlü alkisalkisalkis

merhabalar hanımlar.ben dün incirli ömüre gittim.alt kattaki joker mağazasında chicco tekstil ürünlerinde % 40 indirim vardı.bilginiz olsun istedim.bebişimin ilk tulumlarını yeni doğan setini ve ilk battaniyesini aldım.resmini çekince eklerim.

arkadaşlar bayıldım ya koyduğunuz şeylere,bende arabalara başlamadım daha ama araştırıyorum healde 7-8. aylarda alırız şimdi kıyafetlerle yetiniyoruz kıyafetleri ekliyorumm

sinem yaaaa bayıldım ben bunlara yerim ben onu.içinde dusunemiyorum zilliyi...ilk baştaki maciyi guney niyetınemi olmışdın.pembe şorta bittim...tombiş bacakları nede guzel sevilir ordan.tatlım alırken kışıda goz onune al..ay bende heveslendim....2 hafta sonra inşş..

Ay çok güzel bunlar canım ya...
Hepsi birbirinden tatlı....Güle güle kullanırsınız inşallah...
Ben birkaç çıtçıtlı badi aldım sadece...
Kocamla bir gün çıkıp bütün gün oğluma alışveriş yapacağım inşallah...

evet cnm ya sorma ilki erkek diyedi ondan mavi ama eşime diyorumki onlar unisex diyorum oda bildiğimiz erkek kıyafeti diyo bana sırnaşık şey pek fazla pembe mavi takılmak istemiyorum ama pembe şeylerede dayanılmıyorki,zaten şaun badyler hep yazlık canım ya zorlanıyorum bulmakta valla bi lcw de buldum bide mothercare de var kışlık kreasyonlar,elbise alamıyorum annemin yüzünden tutturmuş sizin bebek uzun olur diye ya olsa bile 2cm olur fazlalığı dahah bebekte okadar farketmez ama alamıyorum etkiliyor beni :))) (eşim 1.90) esas nike ın falan kış kıyafetleri çıkınca doldurcam eylül ekimde onlarda çıkar :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…