cok güzel nerdil bende bunlardan istiyorum bebişime ne kadara aldın acaba bunları
evt internetten bende baktım o fiyatlardaydı ama cok güzeller bayıldım vallahi gülegüle kullann canım
en hoşuma giden yanı da anneye ait kısımda da bardaklı tepsinin bulunması.. elim kolumun dolu olmasını istemiyorum ... elimdeki ıvır zıvırlar ve bebek arabası çok zor olur diye düşünüyorum ... o yüzden bebeğin önünde de bardaklı tepsi olanları tercih ediyorum ... sonuçta istemediğinde ilk yapacağı şey elindekini bana vermek olacak ... gamyoncuiremsu ya bazen doğsa da ısırsam öpsem öpsem diye düşünüyorum.. özellikle bu aralar .. sanırım büyüdükçe ... hayatınızda hiç görmediğiniz birini özlüyorsunuz, ona sıkı sıkı sarılmak istiyorsunuz ... ne tuhaf duygular Yarabbim...
güzel canım annene eziyet olmaz sanmam yada daha sonra şu baston tiplilerden alırsınız annene bir tane onlar daha hafif bebek biraz toparlarsın zaten kışta doğum olucak yaza kadar 6 aylık olucak .... kışın büyük ihtimal hep ana kucağında taşıyacağız... Bu arada bardak ünitelerine takılma çünkü bunlar aksesuar takılıp çıkabilen şeyler... Ama araba güzel hayatım alabilirsin....:CüvCüv:
teşekkür ederim nerdilcim .. kaç gündür araştırıyorum .. daha çok zaman olduğu için almıyoruz da ... ben de sıkıntıdan nette araştırıp duruyorum .. bakmadığım şey kalmadı kaydirigubbakcemile2
Kızlar bebek arabaları hakkında tavsiyem olacak çift taraflı kullanılabilme özelliği bana kalsa çok iyi. Rüzgarlı ve güneşli havalarda yönünü değiştirebilirsiniz. Özellikle küçükken çok ihtiyaç oluyor. Benim kızım güneşi hiç sevmediği için güneşin durumuna göre yön değiştirirdik. Çift yönlü kullanılabileni tavsiye ederim.
MotherCare'den aldım cnm 380 lira chicco..
arkadaşlar bayıldım ya koyduğunuz şeylere,bende arabalara başlamadım daha ama araştırıyorum healde 7-8. aylarda alırız şimdi kıyafetlerle yetiniyoruz kıyafetleri ekliyorumm
arkadaşlar bayıldım ya koyduğunuz şeylere,bende arabalara başlamadım daha ama araştırıyorum healde 7-8. aylarda alırız şimdi kıyafetlerle yetiniyoruz kıyafetleri ekliyorumm
canım güle güle giysin inşallah çok güzeller... o çatal kaşık setinden bendede var ... bende biara koyarım resimleri mama kabı - yemek setim-çatal kaşık seti-bide mama kaşığı aldım tupperware den çok güzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?