2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

demi cnm ya bebklere olan herşey çok güzel oluyor gerçekten eve süs diye bile alcan dursun,badi çok lazım oluyormuş ama iyi yapmışsın,benimde halamlar almış 5tane,daha bizde alırız zaten,zaten başladınmı alışverişe sonu gelmiyo valla canım kendime 2dk da alıp çıkarım dün 1 saat çıkamadık mağazadan :))

ayyy allahım hepsi birbirinden güzeller.bzimde cinsiyetimiz bi belli olsun alıcam bende inşallah bi sürü yawruşuma.ayy çok heveslendim yaa. maşallah maşallah

sinemcim cok harika şeyler almıssın bayıldım vallahi şu fanatikleri nerden aldın canım benim eşimde koyu gs lı cok mutlu olur o tür bisey alsam bebişe

ayyy allahım hepsi birbirinden güzeller.bzimde cinsiyetimiz bi belli olsun alıcam bende inşallah bi sürü yawruşuma.ayy çok heveslendim yaa. maşallah maşallah
evet cnm bende cinsiyeti belli olunca saldırdım valla ilk o mavileri almıştım sonra ozaman kesin değil diye bekledim zaten kız çıktı :))) hemen başladım almaya valla
sinemcim cok harika şeyler almıssın bayıldım vallahi şu fanatikleri nerden aldın canım benim eşimde koyu gs lı cok mutlu olur o tür bisey alsam bebişe

canım çok teşekkürler onları annemlerin oraya 3 katlı bi bebek mağazası açılmış oradan aldım izmirde 2 şubesi istanbulda da 3 şubesi varmış ama sen istanbuldan değildin demi cnm torbasının üzerinde yazıyordu mağazanın adı ama annemlerde bıraktım eğer istanbulla bağlantın varsa adını öğreneyim şubelerin yerlerinide öğreneyim yazayım sana,ama belki başka satılan yerlerde de vardır,eşim gs li ben bjk adeletsizlik olmasın diye 2sinide aldık :)))

sinemcim ne tatlı şeyler bunlar ya
bayıldım
favorim pembe şortu
ay yerim ben onu.bacaklar çıkar şirin şirin
ısıracaksın ozman.
ben daha hiçbişi almadım.

kızlar kesinlikle mothercare bodyleri tavsiye ederim
bulabilenelre, harikalar
yıkanınca bile yumuşacık.

evet cnm ya inşallah biraz toplu olurda tam ısırmalık valla

canım o açık pembe örgü pijama takımını mothercare den aldım bugün akşam yine gidicem evime yakın herşeyde %50 indirim var cnm valla yolun düşerse bi bak derim,bugün yine doldurup gelirim

bizimde ilk hediyemiz buyukbabasindan
bugun cinsiyetini ogrendik basladik alisverise tabii bunu anca alti yedi aylikken giyebilir

Arkadaşlar Kanzda %50ye varan indirimler var ben kızıma hep oradan alırım kıyafetlerini kumaşları çok kaliteli modelleri çok hoş bir gezin derim

çook tatlılarr . . 3. resimdeki turuncu çıtçıtlı ile pembiş şortu nerden aldın canım çok beğendim bende kızıma istiyommmmm......

canım izmirde şirinyere pamidor diye bebek mağazası açılmış,istanbulda varmış 3 şubasi bide izmirde 2 şubasi varmış yalnız oradan aldık,alttaki 2 resimdekiler oradan en üstteki lcw den,onun altındaki yün pijama takımınıda mothercare den aldık cnm,aklında olsun yolun buralara düşerse bakabilirsin sende

Oyyyy kaçırmısım ya ben bunlrı ne güzeller ya bayıldım güle güle giydir sinemcmm

çok teşekkürler cnm bakalım ben aslında ona eşofman takımlrı alıcam da doğmasını bekliyorum,nike ta adidasta çok beğendim,annem aldırmıyo boyuna kilosuna göre al diyo :)))

slm, kizlar son aldiklariniz cok guzel, gule gule giydirmek nasip olsun...

ben fazla almiyorum erkek oldugu tam kesinlessin o zaman baslicem...
kiz kardesimde hamile 19haftalik ve gecen aldiklarini gosterdi, hic abartisiz 50-60 tulum almis nerdeyse hepsi winnie the pooh

50-60 mı :1shok: bari değişik değişik alsaymışş :bbo:
Canım en güzeli tüm erkekler kıza döndü çünküü :))

vallahi canim degisik degisik almis ama abartmis biraz, bisey de soylenmiyo hamileya cok alingan oldu lülülülülülü

Gerçi söylüyorum ama son aya kadar bende neler birikir kim bilir :))
Söylenmez zaten cnm biri bize dese hemen cephe alıyoruz ya :))
Ya bi de ne kadar imrendim ne güzel kız kardesinle aynı zamanda hamilesiniz bebişler yaşıt olacak kardes gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…