Ay çok güzel bunlar canım ya...
Hepsi birbirinden tatlı....Güle güle kullanırsınız inşallah...
Ben birkaç çıtçıtlı badi aldım sadece...
Kocamla bir gün çıkıp bütün gün oğluma alışveriş yapacağım inşallah...
arkadaşlar bayıldım ya koyduğunuz şeylere,bende arabalara başlamadım daha ama araştırıyorum healde 7-8. aylarda alırız şimdi kıyafetlerle yetiniyoruz kıyafetleri ekliyorumm
canım güle güle giysin inşallah çok güzeller... o çatal kaşık setinden bendede var ... bende biara koyarım resimleri mama kabı - yemek setim-çatal kaşık seti-bide mama kaşığı aldım tupperware den çok güzeller...
canım bende aldım hepsinden bende de var o kutulu kaşıktan bide mama kutumdan hatta bütün kaplarımı ondan almıştım çeyizde,bikaç kabı açmadım bebek mama kullanmaya başladığında kullanıcam 2 ay önce onun bıçaklarıyla feci elimi kestim dikişte atılamadı 1 hafta pansumana gittim valla,ama ürünleri çok güzel hakikatten
evet cnm bende cinsiyeti belli olunca saldırdım valla ilk o mavileri almıştım sonra ozaman kesin değil diye bekledim zaten kız çıktı :))) hemen başladım almaya vallaayyy allahım hepsi birbirinden güzeller.bzimde cinsiyetimiz bi belli olsun alıcam bende inşallah bi sürü yawruşuma.ayy çok heveslendim yaa. maşallah maşallah
sinemcim cok harika şeyler almıssın bayıldım vallahi şu fanatikleri nerden aldın canım benim eşimde koyu gs lı cok mutlu olur o tür bisey alsam bebişe
sporstar çok tatlı bebeğinin cicileri
sağlıkla giyidr inşallah:)
arkadaşlar bayıldım ya koyduğunuz şeylere,bende arabalara başlamadım daha ama araştırıyorum healde 7-8. aylarda alırız şimdi kıyafetlerle yetiniyoruz kıyafetleri ekliyorumm
slm, kizlar son aldiklariniz cok guzel, gule gule giydirmek nasip olsun...
ben fazla almiyorum erkek oldugu tam kesinlessin o zaman baslicem...
kiz kardesimde hamile 19haftalik ve gecen aldiklarini gosterdi, hic abartisiz 50-60 tulum almis nerdeyse hepsi winnie the pooh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?