2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Kardelen daha geçen arkadaşın bebeklerinin mevlüdüne gittimde konu oldu orda bi bayan bana bu patik olayını söyledi bende icimden dedim ki nerde bende o beceri olsada kim ugraşcak onunla simdi sende gördüm gercekten cok güzel olmuş valla tebrik ederim seni becerikli insanlara hayranım bende olmadığı icin

ezocum seninde cicilerin cok güzel allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle bebişin giysin onları

harika cok şeker bi halı güle güle kullan canım bunu internetten mi sipariş verdin yoksa aldın mı birde ne kadara aldın acaba

çok teşekkür ederim cnm internette beğendim markası kaşmir mağazadan sipariş etmiştim ama iptal ettim maleseff içime sinmedi görünüşü çok güzel ama kendisi halı gibi değil jel tabanlı paspas gibi çok ince fiyatı 140 tl idi ama değmez dedim iptal ettim bugün

KRDLN canim massallah ne kadar hamaratsin sen öyle..ben cok begendim,el emegi sonucta..cok güzel olmuss
DESIRE canim bayildim haliniza ve uyku setinize..ayy pofidik pofidik yaticak icinde minigin insallah..

ayyy desirecım yerim ben o halıyı
ne şirin ya
üzerinde gzüel günlerde oynar inşallah.

hepinize çok teşekkür ettim teyzoşlar ama sabah halıyı iptal ettim halı halı gib değil paspas gibi ince bişeydi kaşmir markası ama bildiğiniz paspas gibi ben yine disney halı alıcam ama halı gibi halı istiyorum eğer varsa satan bi yer bana da haber verin

ezocum güle güle kullan cnm hepsi çok şirin bayılıyorum bu kız cicilerine

krdln cnm maşallah çok marifetlisin. keşke ben de becerebilsem de kendi ellerimle hazırlsam şekerlerimizi

ezocumm Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah, hepsi çok güzel... opuyorumnanaktan

denizim ayıp olmazsa sana birşey sorucam senin beyaz ağırlıklı üstünde pembe tavşan resmi olan hastane çıkışının markası neydi

ezocum kızının cicileri çok tatlı canımmmmmm
ee hadi başladınnnn
bak durduramıcaksınnn kendiniiiiii.
sağlıklı günelrde kullanın tatlım.

denizim ayıp olmazsa sana birşey sorucam senin beyaz ağırlıklı üstünde pembe tavşan resmi olan hastane çıkışının markası neydi

hangisi tatlım krem gibi üzerinde pembeli işlemelri olan ayıcıklımı - eğer buysa minidamla
tavşanlı olan pembe sadece kolları minik desenli beyaz olanmı- buysa civilden almıştım

kizlar annem az önce 4 seker resmi gönderdi,bende bunu sectim,digerlerini sevmedim..
malum,annecim Türkiyeden getirecek sepetimizi ve sekerlerimizi...
sepetimizde bol tüllü bi bebek arabasi seklinde ama onu almis ve kamerada gördügüm icin paylasamiyorum suan..
hayalimde daha farkli bisey vardi ama imkanlarim el vermiyor burda maalesef..nasil sizce sekerimiz?

cucu beğendim canım güzel şekeriniz
Allah hayırlısıyla dağıtmayıda nasip etsin

tesekkür ederim kizlar,moral oldunuz...
kadincagiza kac defa yok öyle degil böyle degil diye diye yüzüm kalmadi,yazik oda yoruldu haftalardir benim icin..
saglik haberleriyle beraber dagitmak nasip olsun hepimize

cucum bence çok gzüel.
ben böle çıtr pıtır şeyelri seviyorummm
ben d esipariş ettim gelsin eklerimmmmmm
ne güzel bak annişin senin için düşünmüş yorulmuş
güzel günelrde dağıtmak nasip olur inşallah.

ezocum kızının cicileri çok tatlı canımmmmmm
ee hadi başladınnnn
bak durduramıcaksınnn kendiniiiiii.
sağlıklı günelrde kullanın tatlım.
sağol canım.amin inş.guzel gunlerde kullanmak nasip olur.inşşşşşşşşşşş

tesekkür ederim kizlar,moral oldunuz...
kadincagiza kac defa yok öyle degil böyle degil diye diye yüzüm kalmadi,yazik oda yoruldu haftalardir benim icin..
saglik haberleriyle beraber dagitmak nasip olsun hepimize
yapma be cucum cok guzel guzel gunlerde kullanın inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…