Ezocum güle güle kullan cnm hepsi çok güzeller....
Evet cnm mıknatıslı yaptım arkasında mıktınıs... ben fasulye şekeri düşünüyorum mavi-beyaz alıcam onları daha sonra ekliycem...
harika cok şeker bi halı güle güle kullan canım bunu internetten mi sipariş verdin yoksa aldın mı birde ne kadara aldın acaba
aysun mevlüt takımı çok şeker güle güle kullanın....
seda canım sağlıklı güzel günlerde kullanın....
desire canım nevresim halı çok şeker.... benimde ayılı bir halı almam gerekiyor... çok beğendim
KRDLN canim massallah ne kadar hamaratsin sen öyle..ben cok begendim,el emegi sonucta..cok güzel olmuss
DESIRE canim bayildim haliniza ve uyku setinize..ayy pofidik pofidik yaticak icinde minigin insallah..
İkiside çook güzeell, güle güle kullansın inşallah yavrukuuuşşşşopuyorumnanaktan
Maşallah canım, bu ne hamaratlık böyle, ellerin dert görmesin çok şirin olmuuuşşşvereliniortak
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İnternetten aratayım bi bakalım, olmazsa ablama sorarım o çok bilir böyle şeyleriyerimseniben
Buldum internetten: Saç örgü nasıl yapılır? - UZMANTV
ayyy desirecım yerim ben o halıyı
ne şirin ya
üzerinde gzüel günlerde oynar inşallah.
canım uyku setiniz de halınız da çok güzel, oda takımınızla da eminim çok uyumlu olacaktır. Güle güle kullansın oğluşun...zemuszemus
Eline sağlık canım, çok sevimli olmuşlar gerçekten, ben küçük şeylerle uğraşamıyorum çok çabuk sıkılıyorum ama böyle yapılmışlarını görünce de bayılıyorum boshayallersmile
ezocum seninde cicilerin cok güzel allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle bebişin giysin onları
ezocum güle güle kullan cnm hepsi çok şirin bayılıyorum bu kız cicilerine
krdln cnm maşallah çok marifetlisin. keşke ben de becerebilsem de kendi ellerimle hazırlsam şekerlerimizi
EZOM canim cok güzeller hepsiii,pembis pembis bayildimmm
güle güle giydirmek nasip olsun minik cimcimenee
ezocumm Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah, hepsi çok güzel... opuyorumnanaktan
denizim ayıp olmazsa sana birşey sorucam senin beyaz ağırlıklı üstünde pembe tavşan resmi olan hastane çıkışının markası neydi
sağol canım.amin inş.guzel gunlerde kullanmak nasip olur.inşşşşşşşşşşşezocum kızının cicileri çok tatlı canımmmmmm
ee hadi başladınnnn
bak durduramıcaksınnn kendiniiiiii.
sağlıklı günelrde kullanın tatlım.
yapma be cucum cok guzel guzel gunlerde kullanın inşşştesekkür ederim kizlar,moral oldunuz...
kadincagiza kac defa yok öyle degil böyle degil diye diye yüzüm kalmadi,yazik oda yoruldu haftalardir benim icin..
saglik haberleriyle beraber dagitmak nasip olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?