canım uyku setiniz de halınız da çok güzel, oda takımınızla da eminim çok uyumlu olacaktır. Güle güle kullansın oğluşun...zemuszemus
dün aldığımız uyku setimiz
Slm kızlar aldıklarınız çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah....
Ben evdeyken boş duramıyorum :hulya: oğluşuma bebek şekeri hazırladım elimde minik minik patikler ördüm , dünde küçük bi emzik ve tülleri aldım bebek şekeri haline getirdim , bebek görmeye gelirseniz hepinize veririm :)) kaydirigubbakcemile3
Slm kızlar aldıklarınız çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah....
Ben evdeyken boş duramıyorum :hulya: oğluşuma bebek şekeri hazırladım elimde minik minik patikler ördüm , dünde küçük bi emzik ve tülleri aldım bebek şekeri haline getirdim , bebek görmeye gelirseniz hepinize veririm :)) kaydirigubbakcemile3
Ezocum herşey çok güzel...
Güle güle kullanın park yatağın içine yatakta aldın değil mi?
Sakıncası yoksa ne kadara aldığını söyler misin ?
cok sağol canım .evet aldım yatak bana kalsa almıcakdım ama eşim aldırdı..25 tl ye aldık canım
sağol canım inş hepimiz guzel gunlerde kullandırırz..Ezocum güle güle kullanın canım hepsi çok güzeller.
evet canım bide visko yatak varmış oda 55 di ama kız ne cok sert nede cok yumusak olmalı dedi onun onerdiğini aldık.bide viskoda kansorejen madde var demişdi kızlar.ben şimdi bu yatağın üstünede yine sırf pamukdan ince bir şilte yaptırıım diyorum salında cokda gerek yok ama yada panuklu nevresimlerimi koyarım diyorum..inş onlarıda yapıp cekerim resmi.burda olmam ozaman belki amaAy birşey değilmiş ya teşekkür ederim cnaım...Şeniz
sağol tatlım amin inş..hepimiz guzel gunlerde kullanalım..ezocum çok güzel canım sağlıklı güzel günlerde kullan....
Ezo hepsi çok cici, güzel günlerde kullanın inşallah:))
ezo herbişeyi cok ciciymiş kızının.. araba yatakta alındı buyuk seyler hallolmus oldu sanırım Allah gule gule saglıkla kullanmayı nasip etsin iinşallah :Saruboceq:
ezo canım hepsi çok şık çok güzel bebişin güzel günlerde giysin inşaALLAH.
ben de patik örüyorum bebek şekeri için:) takım olcaz. hem beyazını hem mavisini yapıyorum ben, çok zevkli di mi:) ellerine sağlık...
mıknatıslımı canım bu...içinde lavantamı var.yapımı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?