2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

dün aldığımız uyku setimiz
canım uyku setiniz de halınız da çok güzel, oda takımınızla da eminim çok uyumlu olacaktır. Güle güle kullansın oğluşun...zemuszemus

Eline sağlık canım, çok sevimli olmuşlar gerçekten, ben küçük şeylerle uğraşamıyorum çok çabuk sıkılıyorum ama böyle yapılmışlarını görünce de bayılıyorum boshayallersmile

ben de patik örüyorum bebek şekeri için:) takım olcaz. hem beyazını hem mavisini yapıyorum ben, çok zevkli di mi:) ellerine sağlık...

mıknatıslımı canım bu...içinde lavantamı var.yapımı nasıl

ayyyyyyyyyyyy ben şimdi gördümmmmmm
yerim ben o minik patikleri
canım çok sevimli olmuşlarrrr
mevlidinde dağıtmak da nasip olsun sağlıkla
seni gidi hamarat hatun.

kızlar bunlarda dun aldıklarımız park yatağımızı açmadık ekleyemedim...linkli olarak gosteririm.uyku setimizide açmadık.arabamızda cok guzel cıkmadı resimde ama idare edin.eşim getirdi arabayı aldığımız yerden eve kadar .yol boyunca sen bunu kullanamazsın dedi durdu.o 3 tekerlekli istiyordu bende oyle sitiyordum ama bu araba çift yonlu olduğunda bunu aldık...ben beğenerek aldım...yastığı sosyete pazarında gordum boyle bır yuz arıyordum hep .kaynanam eşimin çocukluk yorganını verdi bana oda turuncu yorganla bir olsun diye turuncu aldım..bakalım aldıklarımız beğenecekmisiniz

Eklentiler

• $Resim 002.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $Resim 005.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $Resim 007.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $Resim 008.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $Resim 009.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $Rotation of Resim 003.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $Rotation of Resim 010.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 46
Ezocum herşey çok güzel...
Güle güle kullanın park yatağın içine yatakta aldın değil mi?
Sakıncası yoksa ne kadara aldığını söyler misin ?

Ezocum güle güle kullanın canım hepsi çok güzeller.

Ezocum güle güle kullanın canım hepsi çok güzeller.
sağol canım inş hepimiz guzel gunlerde kullandırırz..
Ay birşey değilmiş ya teşekkür ederim cnaım...Şeniz
evet canım bide visko yatak varmış oda 55 di ama kız ne cok sert nede cok yumusak olmalı dedi onun onerdiğini aldık.bide viskoda kansorejen madde var demişdi kızlar.ben şimdi bu yatağın üstünede yine sırf pamukdan ince bir şilte yaptırıım diyorum salında cokda gerek yok ama yada panuklu nevresimlerimi koyarım diyorum..inş onlarıda yapıp cekerim resmi.burda olmam ozaman belki ama (
ezocum çok güzel canım sağlıklı güzel günlerde kullan....
sağol tatlım amin inş..hepimiz guzel gunlerde kullanalım..

ezo herbişeyi cok ciciymiş kızının.. araba yatakta alındı buyuk seyler hallolmus oldu sanırım Allah gule gule saglıkla kullanmayı nasip etsin iinşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…