kizlar annem az önce 4 seker resmi gönderdi,bende bunu sectim,digerlerini sevmedim..
malum,annecim Türkiyeden getirecek sepetimizi ve sekerlerimizi...
sepetimizde bol tüllü bi bebek arabasi seklinde ama onu almis ve kamerada gördügüm icin paylasamiyorum suan..
hayalimde daha farkli bisey vardi ama imkanlarim el vermiyor burda maalesef..nasil sizce sekerimiz?
kizlar annem az önce 4 seker resmi gönderdi,bende bunu sectim,digerlerini sevmedim..
malum,annecim Türkiyeden getirecek sepetimizi ve sekerlerimizi...
sepetimizde bol tüllü bi bebek arabasi seklinde ama onu almis ve kamerada gördügüm icin paylasamiyorum suan..
hayalimde daha farkli bisey vardi ama imkanlarim el vermiyor burda maalesef..nasil sizce sekerimiz?
ezocum çok güzeller güle güle giysin bebişinkızlar bunlarda dun aldıklarımız park yatağımızı açmadık ekleyemedim...linkli olarak gosteririm.uyku setimizide açmadık.arabamızda cok guzel cıkmadı resimde ama idare edin.eşim getirdi arabayı aldığımız yerden eve kadar .yol boyunca sen bunu kullanamazsın dedi durdu.o 3 tekerlekli istiyordu bende oyle sitiyordum ama bu araba çift yonlu olduğunda bunu aldık...ben beğenerek aldım...yastığı sosyete pazarında gordum boyle bır yuz arıyordum hep .kaynanam eşimin çocukluk yorganını verdi bana oda turuncu yorganla bir olsun diye turuncu aldım..bakalım aldıklarımız beğenecekmisiniz
cucum çok güzelmiş şekeriniz, ben zaten o tüylere bayılıyorum. Allah sağlıklı sıhatli dağıtmayı nasip etsin....
cucum çok şirin sağlıklı günlerde dağıtın inşallah...
Ağız tadıyla yensin inşallah, çok güzelopuyorumnanaktan
maşallah canım çok güzel şekerin
cucum çok şirinmiş şekerleriniz bende böle biblolu tüllü bişi istiyorum bari şekerlerimiz kokoş olsun dimiaklinialirimsmile
desirecim haLın da çok güzel maşşallah ben zaten winne the pooh hastasıyım
krdln maşallah ne kadar beceriklisin önünde saygıyLa eğiLiyorum waLLa
ezocum aLdıklarının hepsi de çok güzel
cucum çok tatlı olmuş oğluşunun şekerleri
MIMYASE canim cok sade,cok hos olmuslar..
sepetinize bayildim..
bizimkide cok benziyor ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?