2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

hapsuruk cok tatliymis astronot tulumunuz, gule gule giysin bebis....

kucuk prens ellerine saglik cok guzel olmus

aralik annelerimizde pek marifetli valla

Saol canımcım, teşekkür ederim:kedi:

küçükprenscim marifetini konuşturdun.
çok güzeller canım
güle güle kullanın oğluşunla

:kedi: Seninkilerin yanında benim yaptıklarımın esamesi okunmaz:lepi:

sezencim bayıldım rsmen odanıza.
çooooooook gzüelllll
sağlıkla kullanmak nasip olsun oğluna da sana da
hele o stickerlar nasıl gzüel yakışmış.

Sezencim çok güzel olmuş odanız maaşallah..Allah sağlıkla kullanmanızı nasip etsin inşallah.. :)

sezencim bebişin sağlıcakla gelsin, çok güzel bi oda hazırlamışsın ona, içinde mışıl mışıl huzurlu bi şekilde uyusun inşallah, güle güle kullansın

bebişimin mevlidde dağıtacağımız şekerleriiii.
hasatnede çok cici çikolataalr gördüm onlardan vermeyi düşünüyorum sonra eve gelen misafirlere de.

Denizim harikaymış gerçekten. hepsiburada dan sipariş verdin değil mi,sorunsuz geldi mi?

Sezencim odanız çok güzel olmuş tam bir erkek odası güle güle kullanın canım

Denizim şekerleriniz çok şirinmiş canım güle güle dağıtırsın İnşallah

sezencim odanız cok güzel olmuş sticarlara bayıldım zaten oğluşun sağlıkla büyür inşalah bu arada bebişin avizesi baumaxta görüp almayı düşündüğüm avize ayrıca bebişin tülüde benim yaptırdığım tüle cok benziyo :) ama sticarlar harika durmuş evi kreme boyattım ama bebişin odasını boyatmadık kağıt kaplatırız diye eski boya rengi yeşil duruyo öyle keşke boyatsaymışım cok güzel durmuş gerçekten cok ferah aydınlık kağıtta kaplatmadık odayı öyle yeşil yeşil duruyo kanepede olduğu icin mobilyam kendini hic gösteremedi kanepe cok yer kapladığı için artık bi süre idare edicez ama tam benim zevkime hitap eden bi oda olmuş güle güle kullan

hasatnede çok cici çikolataalr gördüm onlardan vermeyi düşünüyorum sonra eve gelen misafirlere de.

denizim şekerler cok güzel sen bunları internetten sipariş verdin ben pek alışkın olmadığım icin internet üzerinden alışverişe cesaret edemiyorum ama cok hoş görünüyolar sen kac tane yaptırdın bunlardan birde sana ne kadara mal oldu acaba birde hangi siteden sipariş vermiştin

sezen odanız çok güzel olmuş güle güle kullanın
deniizm şekerlerin çok cici maşallah çok güzeller

sezencim maşallah oğluşun odası çok güzeL oLmuşş
denizim çok güzeller hayırlı olsun

Sezencim odanız harika olmuş.Çok beğendim.Kuzun iyi günlerde yatsın içinde.Mışıl mışıl uyusun

Denizim mevlüt şekerleri çok tatlı.
Biz Aralık anneleri için de ayır birer tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…