2010 Aralık Anneleri

Evet doktorumda ayni seyleri söyledi.
Dualarin icinde sagol canim.
Ben simdi dinlenmeye gidiyorum yatmam lazim.
Haber vermek icin girmistim. Sonra gelirim tekrar.

çok ama çok üzüldüm bebişkom..seninle aynıydı günlerimiz..seni göremeyince tahmine ettim ters bişeyler olduğunu inşallah yoktur dedim hep..
ne diyebilirim ki ateş düştüğü yeri yakar.. sadece çok ama çok üzüldüm..söyleyecek söz bulamıyorum..

ben hiç kan testi yaptırmadım canım devlet hastanesi sadece bi defa yaptı gönderdi başka bişe yoktu özele gittim 6 test verdi onu yaptırdım
anladim canimm..insallah degerlerin süper cikar :Saruboceq:
haber ver mutlaka tatlimm

bu arada kızlar bende günde 3 tane progestan alıyorum sizde şişkinlik ve kabız yaptımı bende çok yaptı yaaakafamçokkarıştı

canimm yapti,halende yapiyor..zaten kronik hale gelmisti bendeki kabizlik sorunu..simdi iyice mahvoldum..elimden geleni yapiyorum ama sanirim bu hamilelikten bana hemoroid gibi cekilmez bir hatira kalir gibi geliyor..insallah olmayiz :Saruboceq:

randevum iki buçukta gelince haber veririm hemen çok merak ediorum inşallha hayırlı gelir soınuçlar

dağıldım resmen ya ne zor anne olmak içinde alıştığın bi varlığa veda etmek allah hepimize sağlıklı hamilelikler versin

kaybeden arkadaşlarada sabır versin

insanın bi daha olmicak kızlar korkmayın nolur herşey düzelicek

birbirmize mübarek cuma gününde dua edelim

benimde 3 te sen ben sirius bugün doktordayız bide bi arkadaş daha vardı hayırlı haberler alırız inşallah

amin inşallah gerçi benim kanamam oldu salı günü ve çarşamba sabahı o yüzden çarşamba gittim doktra
bebişimi gördüm ilk defa ve kalp atışlarını gördük bugün bakar mı acaba ultrasonda tekrar bilmiorum

kızlar bende kullanıyorum o ilacın hem fitlini hem iğnesini ama kabızlık falan yaşamadım
çünküüüü çoook bol su içiyorum bol meyva yiyiorum özellikle posalı yiyecekler prtakal gibi yada kayısı kompostosu gibi şeyler tüketin faydasını görüceksiniz

benimde 3 te sen ben sirius bugün doktordayız bide bi arkadaş daha vardı hayırlı haberler alırız inşallah

hepiniz hayirli haberlerle gelin insallah canim :Saruboceq:
bende dagildim resmen..cok etkileniyorum,cok üzülüyorum..
gercektende en makbul kilinan dua,birbirine ettigin duaymis..
Allahim bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin :Saruboceq:
Allahim herseyden önce saglikli,sihhatli,hayirli evlatlar versin :Saruboceq:
kimseyi aratmasin,kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallah :Saruboceq:

canimm ben oldum olasi 3-3,5 litre su icerim günde,meyve desen ögünlerim neredeyse ama olmuyor maalesef...eskiden bu yana olmasaydi gecerdi ama bende zaten vardi ve cok zorlaniyordum...boshayallersmile
hayirlisi artik...

kizlar ben az evi toparlayip dusa giricem..
hepinizi kocaman öpüyorumm

öncelikle duana kocaman bi aminnnnnnnnnnnnnnn

sonrada annecik o zaman yapılcaka herşeyi yaptığına göre benden çöüzm kalmadı bebeişe söle arsakları dürtsün güzel çalışsınlar

selam hanimlar nasilsiniz?? Ben cok kötüyüm listeden silebilirsiniz beni
Bir haftadir hastahanede yatiyordum ve sonunda dün öglen kürtaj oldum bebisimi kaybettim...mafoldumben

Cnım çok geçmiş olsun, üzülme...Allah yardımcın olsun,hayır da şer de ondan...İnşallah en kısa zamanda tekrar yüzün güler.Dualarımız seninle, sakın unutma bunu.

Ben çok üzüldüğüm zamanlarda hep ,aslında daha önceden herşeyi belli olan bir oyunu oynadığımızı düşünüyorum.Değiştirmek için elimizden ne gelir ki?Herşey zaten kesin hatlarıyla alnımıza yazılmış.Nefeslerimiz bile sayılı...Elimizde yumuşak geçişler için insiyatif var ama yine de kullar olarak yetkimiz sınırlı.
Rabbimize bakıp , ne büyük derdim var dememeli, derdimize bakıp, benim senden büyük rabbim var demeli.

çok haklısın cnm imtihan dünyası işte rabbim yar ve yardımcımız olsun

bebişkom üzüldüm canım sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına lamayı nasip etsin mevlam inş. dinlen bolbol kib bırakma sakın toparlan yeniden hamile kalırsın canım
kızlar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
midem bulanıyo
dr. gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inş. buraya yazın
merakta bırakmayın bizleri

yazıcaz cnm inşallah....

çok mu fena midem......

Kızlar dün sağlık ocağından bir hemşire eve beni kontrole gelmiş.Bulamayınca muhtarlığa haber bırakmış.Ben işyerindeydim, haberi alınca aradım sağlık ocağını.Devletin artık böyle bir sisteme geçtiğni lohusa ve hamileleri 1 kereye mahsus evde kontrol ettiklerini,kayıt aldıklarını ve eğitim verdiklerini söylediler.Valla çok hoşuma gitti.Bugün öğleden sonra izin alıp ben gideceğim.Sağlık sistemindeki kayıtları online gördükleri için özele de gitseniz (ben özele gitmiştim) sistemden görüyorlarmış.Size de geldiler mi? Bu arada ıstanbul Maltepe'de oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…