2010 Aralık Anneleri

aaaaaa ne güzel yaaa bende istanbulda oturuyorum bakırköyde......
hoş bi uygulama olmuş değerlendirmek lazım...

Sagol canim eksik olma. Bu arada kabizlik icin kuru erik denediniz mi? Ben cok faydsini gordum. Bi de hemoroid olmak istemiyorsak bi doktor sitesinde okudum, her zorlanmadan sonra bir legene ilik su doldurup 10dk oturuyoruz, ardindan iyice kurulanip bepanten suruyoruz. Insallah hicbirimizde olmaz.

benim hiç midem bulanmıyor..hihoyyyt

Benim de ama sanirim bulantilar sonradan baslayabilir. Ayy bilmiyorum, hic bulanmayinca da cok kilo aliniyormus.

kizlar siz hamile oldugunuzu herkese soyluyormusunuz?
annemler cok kucuk daha soyleme kimseye nazar deger diyolarfisfisfis

Anneme soyledim, bir de gorumcem cok istiyordu ona. Haftaya Rabbim nasip eder de kese ve kalp atisini gorursek kayinvalide, kayinpeder, babama soylerim. 2. ay bitince de akrabalara, coook samimi lise arkadasim var iki tane onlara, ama geri kalan herkes 3. aydan sonra ogrenmeli.

Ayy hadi ya, bizim gunlerimiz yakin diye seviniyordum, umarim sik sik gelirsin. Insallah kontrolun cooook guzel gecmistir.

selam hanimlar nasilsiniz?? Ben cok kötüyüm listeden silebilirsiniz beni
Bir haftadir hastahanede yatiyordum ve sonunda dün öglen kürtaj oldum bebisimi kaybettim...mafoldumben

:çok üzgünüm: Cok pek cok uzuldum. Allah sabir versin. Insallah tez zamanda gelir bebegin. Allah yardimcin olsun.

slm anne adaylarıopuyorumnanaktan
bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı içinde haftaya gitcem inş :ecrin_bebek:
o zaman duyulurmuş şuan küçükmüş

bebişkom çok ama çok üzüldüm.
ateş düştüğü yeri yakar biz ne desek boş.
ama beterin beteri var bunu düşün.
bak ben 8 aylık bebğimi kaybettim ama yine hamileyim.
Allahım bu yavrumu korusun.
sen de yine mutlu haber vericeksin bize burdan inşallah.

mrb kızlar nasılsınız
benim de canım sıkkın.
hasta oluyorum galiba
burun akıntım var
biraz boğazım acıyo
bebişime bişi olmaz dimi.
korkuyorummmm

ayyyyy inşllh ben de atlatırım
haydi kızlar ben dinleneyim biraz
gdip limonlu bişeyeler yapayım.
inşallah daha kötüolmam.
ya hereks gidiyo doktora .
daha bize çok var.
bende merak ediyorum bebişimi
pıt pıt atan bi kalp görmek istiyorum artık.

bebişkom cnm çok çok üzüldüm ya,allah sabrını verir inşallah,çok gençsin yine olucak bebeğin,sen korkma sakın,daha iyi hazırlanırsın hiç birşey olmaz busefer,moralini yüksek tutmaya çalış cnm,herşey insanlar için,kendine çokk dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…