2010 Aralık Anneleri

böyle olacağı belliydi.
aralık anneleri topiğini aralıkta anne olmayacak biri açarsa böyle olur
biz çok söyledik yönetime ama dinletemedik
ne liste var ne düzel ne de huzur
ben şimdiden aralık 2013 topiğini açsam nasıl olur belki o tarihte anne olurum??
bunun gibi bişey iste..
yönetimin topiğin adını taşıyan tarihte anne olmayacak birinin o topiği açmasına izin vermemesi lazım
ilk açan kazanır mantığı olursa böyle oluyor malesef...

Zaten azizenin ilgilenmiyeceği belliydi.Kaç kere liste bilgisi verdim eklememişti.Bende bırakmıştım.Öle gelip listede olmasamda paylaşımda bulunuyorum aralık annelerinde.

kızlar bugün ilk defa miğde bulantım var sürekli öğürseyesim gelio çok kötüyüm yaa sizce başlıomu dersiniz miyde bulantıları 6+ 5 oldum artıksenağlama

günaydın taze anne adayları.
gerçi haftasonu pek kimse yoktur ama
nasılsınız.
ben biraz daha iyiyim.
bolca limon tüketmeye devammmm mecburen.

haklısın belki de canım.
şuan kendimden çok bebeğimi düşünüyorum.
kendime dikkat etmeye çalışıyorum.
uamrım bian önce atlatırım.

kabızlık mı. ben hamile olduğumu öğenmeden o haftA içinde feci kabızdım.
şimdi yok Allaha şükür. uamrım olmazda.
çok rahatsız oluyorum oman.
bende günd 2 bardak süt içmeye çalışıyorum
ama bolca da su tabiki.

hoşgeldin canım.
hayırlı olsun senin de bebişin.
az kalmış randevuna ne güzel.
ya benim daah çok var.

güzel haberlerle geldin.
ohhhh ne güzel.
kalp ayışları harika hissettiriyo dimi insana.
ben d eduymak için sabırsızlanıyorum.
benimde günüm çabuk gelse de hayırlısıyla bi görsem.

canım hadi gözün aydın.
Allah pıt pıtlarını da görmeyi nasip etsin.
hepimize.

gunaydin arkadaslar
gizemli bebeginin ve senin iyi olmana sevindim sabah sabaha.s.
pzt bende kontrole gidicem cok merak ediyorum keseyi gorebilecekmiyiz acaba diyeeyvahedigeldismile
simdi kahvalti yapalim gurul gurul sesleriyle uyandim bu sabah

bence pazartesi kesesi görülür artık canım.
herkes çok heyecanlı bu sıralar.

kızlar merabalar,bugün bebişim tam beş haftalık olduk,daha kese görmeye gitmedim,doktorum 10 mayısta bakıcak,ama sizce daha erken görme şansım olabilirmi?...
çatlıycam nerdeyse...

canım bence artık görürsün keseyi.
belki 10 mısta hem kese hem de kalp atışı için çağırmıştır doktor.
bekelmek çok zor dimi.
ben de senden bi hafta sonra gidicem
aam ben keseyi gördüm.

kızlar bugün ilk defa miğde bulantım var sürekli öğürseyesim gelio çok kötüyüm yaa sizce başlıomu dersiniz miyde bulantıları 6+ 5 oldum artıksenağlama

başladı ozman mide bulantıların.
daha benim içimn erken
ama inşallah hiç başlamaz.

Merhabaaaa ben de doktordan geliyorum kesemizi gördük şimdilik bir problem yok
2 hafta sonra da bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor

slm arkadaslar, nasilsiniz?
bizden iyilik ancak dunden beri bulantilarim basladi, ayaga kaltiktan 10/15dk sonra felaket bi bulanti, bebis iyice ben burdayim diyo artik :CüvCüv:
dun doktora giden arkadaslar insallah hepinizin bebisle bulusmalari cok iyi gecmistir, gecmisi okuyamiyorum esim bahcede beni bekliyo.....
bide kizlar dun aksam pijamalarimi giyerken esim bana hayran hayran bakiyo, ve farkindamisin gobis biraz cikmis dedi (kiloluyum ama karnim duzdu..) bakarmisin hamislik iyice kendini belli ediyo dedi...
sizdede farkliliklar belli oluyomu?

cibeldemiroglu aynen bende 6+5 im ve benimde az önce öyle kötu migdem bulandiki mecburen cikarttim , böyle devam ederse ne yapicam bilmiyorum, cunku bakmam gereken bir bebegim var benim oglum 16 aylik , cok korktum valla, ogluma hamileyken hhic olmamisti böyle, yoksa bu defa kizmi geliyo

aman bulantılarınız olmasın arkadaşlar yaw. kabus gibi. hala yatakta serumlarlayım.. kuluçkaya yattım resmen

yeni gebe arkadalar hoşgelmişler.. a.s.

gizemliye de hayırlı olsun. ben hastanede kıvranırken kalp atışlarını sayıklıyodum. gördükten sonra beni ruhsal olarak çokk rahatlatmıştı.. çok özel birşey bu.. darısı duymayanlayanlara

kızlar gerçekten çook zormuşş allahım arkdaşımda görürdümde abartılı die düşünürdüm çok köüyüm çokkksenağlama

ben yaklasik bir haftadir doyma hissimi kaybettim arkadaslar boyle giderse 100 kilo olurum doguma kadarkaydirigubbakcemile3

kusmaların artar sıvı ve besin alamazsan mutlaka hastaneye git cibel. vücudunun elektrolit dengesini koruması lazım. yoksa çok tehlikeli bak. benimkinde birden başlamıştı 5+3'tüm. bir gün boyunca kötü oldum. sarı sarı kustum. sonra kadın doğum prof.'u bi hocam vardı onu aradım hemen idrar tahlili yapmamı istedi. idrar tahlilinde keton diye bir değer var o olmaması lazım yani negatif çıkması lazım. bende 3 pozitif çıktı. hocama döndüğümde ciddi açlık çekiyosun hemen hastaneye yatman lazım dedi. bilginiz olsun diye paylaşıyorum arkadaşlar elektrolit dengesi çok önemli. kusuyor ve kendinizi besleyemiyor sıvı alamıyorsanız mutlaka serum takviyesine ihtiyacınız vardır

selam benimde sabah çok yoğun olmak üzere bulantılarım var. ilaç kullanmamayı tercih ediyorum. genellikle yemek kendim yapmazsam rahatca yiyorum ve çıkarmıyorum. benim sorunum kokularla. bu arada doktorumuz 10 mayısa kan tahlillerini yapmamızı istedi. sizde henüz yokmu tahliller?

ilk bebeğim ne olduğunu bilmiyorum ama benim hcg değerlerim hepatit tokoplazma şeker gibi ölçümleri istedi kağıtta bunları ve birkaç tane daha gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…