böyle olacağı belliydi.annelerim,
azize 1 arkadaşımız listeniz ile ilgilenemeyecekmiş.
aralık 2010 anneleri olarak bu konuda nasıl bir çözüm önerirsiniz,size nasıl yardımcı olayım?
aranızda listeyi devam ettirmek için gönüllü bi annemiz var mı?
varsa sanırım liste içinyeni başlık açmamız gerekecek :bbo:
mevcut listenizi oraya taşır,yeni gelenleri eklersiniz tabloya.
sizden cevap bekliyorum,sevgiler.a.s.
canimm gecmis olsun,melegine bisey olmaz merak etme,icini rahat tut..
hamile olmayan bir insan bile ilaclada 1 haftada ilacsizda 1 haftada atlatabiliyor bunu..
yani senin suan ilac kullanamaman pek bisey farkettirmiyor hafif rahatlik disinda...
onuda dedigin gibi cok bitkilere düsmeden,bol c vitaminiyle(portakal suyu,limon suyu) atlatabilirsin..bol bol dinlenmeye bak..
korkma canim,ben öksürmekten bile korkuyordum,doktorum bisey olmaz kafanida bedeninide rahat birak demisti yerimseniben
Bu arada benim çok şükür hafif bulantılarım var, artmadı, oğlumda da bi hafta olup geçmişti ama feci kabızlık çekiyorum kızlar. Meyveyi çok severim, posalı ne bulsam yerim zaten, su da içiyorum ama süt içmekten mi bilmiyorum ama çok fenayım, hiç böyle olmamıştım daha önce. doktora söyledim bunu bişey demedi...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende inşallah aralık annesi olacağım.şimdiden hepinizi tebrik ederim.benim son sat 24 mart.5 mayıs'ta kese görmek için doktora gideceğim.hepinizin duasına ihtiyacım var çok heyecanlıyım.Rabbim bebişlerimizi korusun...
kızlar sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm..
herşey youlunda meleğimin kalbi güm güm..dün doktorun odasında çıkar çıkmaz hemen hasta kabule wireless şifresi sordum size haber vercetim ilk olarak kendi topiğime girdim am ne göreyim bi arkadaşım bebeğini kaybetmiş hemde kendime çok yakın hisettiğim bir arkadaş..yapamadım yazamadım o an bişey dağıldım ağladım ağladım.biz tüp bebekte çok zor sınavlardan sonra elde ediyoruz bebeklerimi elden gidince umutsuzluk norml gebeliklere göre iki kat oluyo çünkü tekrar zorlu süreç başlıo bu demek değil ki sizlerde aynısını hissetmiyosunuz...
durum bu yani yalovada eşimin ailesinin yanında olduğum için anca girebildim nete hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
.................cucum saol bitanem en çokta seni merakta bırakmışım.....mucx yanağından.....
arkadaşlar günaydın annmden giriyorum dün doktor a gittim bebişimi gördüm kesesini haftayada pıt pıtlarıduymaya gitcem çok mtluyum allah herkese nasipeder inşallah geçmişi okuyamadım gizemli yi merak etmiştim onuda duydum çok sevindimmm çok mrak etmiştim dün hepinizi öpüyorum haftaya pıtpıtları duyunca yine yazarım öpüyorumm
gunaydin arkadaslar
gizemli bebeginin ve senin iyi olmana sevindim sabah sabaha.s.
pzt bende kontrole gidicem cok merak ediyorum keseyi gorebilecekmiyiz acaba diyeeyvahedigeldismile
simdi kahvalti yapalim gurul gurul sesleriyle uyandim bu sabah
kızlar merabalar,bugün bebişim tam beş haftalık olduk,daha kese görmeye gitmedim,doktorum 10 mayısta bakıcak,ama sizce daha erken görme şansım olabilirmi?...
çatlıycam nerdeyse...
kızlar bugün ilk defa miğde bulantım var sürekli öğürseyesim gelio çok kötüyüm yaa sizce başlıomu dersiniz miyde bulantıları 6+ 5 oldum artıksenağlama
inşallah canım tek duam o artıkhadi tebrikler canım.
sağlıkla büyüüsnler afacanlar inşallahhhhh.
kızlar bugün ilk defa miğde bulantım var sürekli öğürseyesim gelio çok kötüyüm yaa sizce başlıomu dersiniz miyde bulantıları 6+ 5 oldum artıksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?