2010 Aralık Anneleri

eşim anlattı konuyu bana bende senin dediğin gibi dedim kesin o çocuğa yapılmıştır az çok yoksa sağlıklı bi çocuk böyle bişey yapmaz

öyle bir geçer zamanki ye gelince bende eşim sayesinde başladım hiç dizi takıntısı olmayan adam fragmanlarını görüp bu benim dizim dedi ve izliyoruz 2 bölümdürde.oradaki cemileyi de bana benzetiyo bende diyorum hiç bile ben daha güzelim adaşız bide hatunla ama gözler yeşil ben yeşil göz hastasıyım iyice bakıyorum bebeğimin gözleri yeşil olsun diye ama imkansız gibisempatiksalakcinni

Bende kıvanç tatlıtuğ Ezel de oynamaya başladığından beri Ezel izliyorum, artık oğlum hangisine benzerse kabulümdür Kenan da olabilir Kıvanç ta kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İkisi de dünya çapında tescilliler :roflol:

Ya kızlar maşallah bizim topik uçup gidiyor ben geçmişi okuyamıyorum ama :) Napıyosunuz nasılsınız ben miskinlemekle meşgulum :))

Yok yok sen delisin ya :roflol::roflol::roflol:

Ay bunu duymuştum -tatlicadiarzu-

bugün çokmu güldük ne:roflol::roflol::roflol:

ikiside ayni karedeyken kime bakacagini mi sasiriyorsun tatlimm :roflol:

ikiside ayni karedeyken kime bakacagini mi sasiriyorsun tatlimm :roflol:

Ay şaşı olucam sorma :roflol:
Aslında ikisi de tipim değil kıvanç tatlıtuğ çok sarı, kenanı da bazeeen beğeniyorum. Ama kızlar hasta ikisine de, yavrumun kısmeti açık olur :roflol::roflol:

bununda çözümü var yeni bölümde sırf kıvaç a bak dizinin tekrarlarında kenan a bak:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: bu da iyiymiş!!
Neyse ben kaçar, eğitime gidiyorummmmm:lepi: Hapşuruk ve Narnisan la beraber, onlar çoktan çıktılar herhaldeeee geç kalmayayım da delikafadulden

biz de ezel izliyoruz ama çok karışık geliyo bana anlayamıyorum artıkkkk

kurtlar vadisinde de polat yine yüzünü değiştiriyomuş ya.. ben o dizide de bi kıvanç tatlıtuğ performansı bekliyorum hani.. yüzünü değiştirir kıvanç olur bu şimdi :))

beraser saol tatlım bu konu ile ilgili hemen hemen herkes aynı seyi soyluyor ..sanırım dedikleriniz doğru

ne demek canım. keşke daha çok bilsem de daha net konuşabilsem...

bu arada ben de çok büyük bi yanılgı içindeymişim. ocak ayından beri ücretsiz izinli olanların sigortaları yatıyo sanıyodum. meğer genel sağlık sigortasından faydalanabiliyomuş. emekli keseneklerini ayrıca kendi isterse yatırıyomuş. bu bilgi de net değil. araştırıyorum bakalım. bi de önemli olan acaba hemen mi yatırmalıyız yoksa emekli olurken falan yatırabiliyo muyuz? her halükarda yaşımı bekleyeceğim için eğer çalışma şartlarım iyi olursa boşuna para vermem çalışırım bi sene daha....

kısLar geçmişi okuyamadım size yetişmek gerçekten zor oluyor bazen :)
bizim de şeker sonucumuz çıktı çok şükür hiçbir probLem yok

kısLar geçmişi okuyamadım size yetişmek gerçekten zor oluyor bazen :)
bizim de şeker sonucumuz çıktı çok şükür hiçbir probLem yok

Valla bende geçmişe yetişemiyorum :)) HoşgeldşnçHAdi gözün aydın sevindim.Şeke çıkmamasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…