kısLar geçmişi okuyamadım size yetişmek gerçekten zor oluyor bazen :)
bizim de şeker sonucumuz çıktı çok şükür hiçbir probLem yok
kurtlar vadisinde de polat yine yüzünü değiştiriyomuş ya.. ben o dizide de bi kıvanç tatlıtuğ performansı bekliyorum hani.. yüzünü değiştirir kıvanç olur bu şimdi :))
ayrıca ekleyeyim.. geçen gün fatmagül'ün suçu ne ile ilgili Can Dündar'ın güzel bir yazısı vardı face'te de paylaşmıştım, sizinle paylaşayım onu
http://http://www.milliyet.com.tr/f...9.2010/1290795/default.htm?ref=facebookmypage
televizyonla pek aram yoktur.türk tv kanallarimda yok zaten..internetten aciyorum is yaparken sesini dinliyorum...kenanmis kivancmis bizim buralara pek ugramiyor yani sempatiksalakcinnibununda çözümü var yeni bölümde sırf kıvaç a bak dizinin tekrarlarında kenan a bak:roflol::roflol::roflol:
Ay şaşı olucam sorma :roflol:
Aslında ikisi de tipim değil kıvanç tatlıtuğ çok sarı, kenanı da bazeeen beğeniyorum. Ama kızlar hasta ikisine de, yavrumun kısmeti açık olur :roflol::roflol:
kurtlar vadisinde de polat yine yüzünü değiştiriyomuş ya.. ben o dizide de bi kıvanç tatlıtuğ performansı bekliyorum hani.. yüzünü değiştirir kıvanç olur bu şimdi :))
Bizim hararetle beklediğimiz görüntüleri, evde tecavüzcüsüyle birlikte izleyen Fatmagül’ler var bu ülkede…
Bu cümle çok etkiledi beni :gitme:
Valla bende geçmişe yetişemiyorum :)) HoşgeldşnçHAdi gözün aydın sevindim.Şeke çıkmamasına.
çok sevindim, geçmiş olsun...
elfrkn gözün aydın
Yok valla oğluşum kusura bakma kıvançta gelse kurtlar vadisi izleyememkaydirigubbakcemile3
Hadi kızlar az konuşunnnn emi -tatlicadiarzu-
hadi cnm güle güle git güle güle gel
gerçekten öyle diziyi izlerken onu düşündüm biz bu kadar etkilenirken yaşayanlar nasıl hayata tutunabiliyolar bi insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri.
cok sevindim canim..bebisler 24 haftaya kadar genelde ayni ölcülerde oluyorlarmis..24 ten sonra genetik devreye giriyormus,benim dr öyle demisti ve kafasi büyük olunca hatta gülerek babasina sordu iste,anlatmistim...ki cok pipirikli bir doktordur,kem küm etmez direk gerekeni yaptirir..
sende icini rahat tut fistigim,tadini cikar son aylarinin
koca kafali biciriklar gelicek yani,aldigimiz sapkalar bereler yalan oldu ikimizinde sempatiksalakcinni
kısLar geçmişi okuyamadım size yetişmek gerçekten zor oluyor bazen :)
bizim de şeker sonucumuz çıktı çok şükür hiçbir probLem yok
Yok valla oğluşum kusura bakma kıvançta gelse kurtlar vadisi izleyememkaydirigubbakcemile3
Hadi kızlar az konuşunnnn emi -tatlicadiarzu-
Ay sorma benim toca kafalıya ne bereler aldım minik minik amigoluk yapsın diye hiç biri olmayacak :)
Canım sevindim valla şekerinin olmamasına
Güzel anneler geçmişi okuyamadım anneme gitmem lazım bekliyor kadıncağız. Süt sağmaktan bahsetmişsiniz ya hani,sağmayınca iltihap yapar falan.
Benim annemin en son çocuğu benim bende 23 yaşındayım. Kadıncağızın göğsünden hala süt geliyor. Nasıl sömürdüysem hala toparlayamadı kendini süt kanalları. Doktora falan gittik kaç defa ama müthiş doktor sıkma demiş ::)) Çok zekice değil mi? Akşam girerim kızlar öptüm hepiniziii
sicakta yikasak,azcik esnese belki olur sempatiksalakcinni
nası ya, kabus mu bu????
sıcakta çeker be tatlım. en iyisi ıslakken çeke çeke ütüleyin:)
anladım canım cok sağol.işyeri sigortadan çıkışımızı gostermiyo ama parada odemiyo sadece sağlıkdan faydalanıyoruz ama paramız odenmiyor.emekli olacağımız zaman 4 ay daha fazla calışmış olucaz yani..işsizlik suresincede sigortadan yararlanıyoruz ama.yine paramız odenmiyor yanii.ammada karışık işler yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?