2010 Aralık Anneleri

kurtlar vadisinde de polat yine yüzünü değiştiriyomuş ya.. ben o dizide de bi kıvanç tatlıtuğ performansı bekliyorum hani.. yüzünü değiştirir kıvanç olur bu şimdi :))

bende oldum olası kurtlar vadisinden de polattanda hoşlanmıyorum.ezele gelince valla ikiside tipim değiller normalde sarışında sevmem kara kara da sevmem ama adamlar gerçekten yakışıklı ve karizmalar.hele ezel çok asil bi tip kıvanç da ayrı cezbediyo insanı ya.bende kocişe havuçlu annenin dediği gibi ezelim behlülüm diyorumkaydirigubbakcemile3

bununda çözümü var yeni bölümde sırf kıvaç a bak dizinin tekrarlarında kenan a bak:roflol::roflol::roflol:
televizyonla pek aram yoktur.türk tv kanallarimda yok zaten..internetten aciyorum is yaparken sesini dinliyorum...kenanmis kivancmis bizim buralara pek ugramiyor yani sempatiksalakcinni
dur sen ben bi ara tekrarlarini izleyim su beyfendilerin aklinialirimsmile

Ay şaşı olucam sorma :roflol:
Aslında ikisi de tipim değil kıvanç tatlıtuğ çok sarı, kenanı da bazeeen beğeniyorum. Ama kızlar hasta ikisine de, yavrumun kısmeti açık olur :roflol::roflol:

seninki ortaya karisik gibi oldu simdi..2 kilo esmerden 2 kilo sarisindan sempatiksalakcinni
ettimi sana 4 kilo kumral bi afet aklinialirimsmile :roflol:

kurtlar vadisinde de polat yine yüzünü değiştiriyomuş ya.. ben o dizide de bi kıvanç tatlıtuğ performansı bekliyorum hani.. yüzünü değiştirir kıvanç olur bu şimdi :))

Yok valla oğluşum kusura bakma kıvançta gelse kurtlar vadisi izleyememkaydirigubbakcemile3

Hadi kızlar az konuşunnnn emi -tatlicadiarzu-

Bizim hararetle beklediğimiz görüntüleri, evde tecavüzcüsüyle birlikte izleyen Fatmagül’ler var bu ülkede…

Bu cümle çok etkiledi beni :gitme:

gerçekten öyle diziyi izlerken onu düşündüm biz bu kadar etkilenirken yaşayanlar nasıl hayata tutunabiliyolar bi insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri.

gerçekten öyle diziyi izlerken onu düşündüm biz bu kadar etkilenirken yaşayanlar nasıl hayata tutunabiliyolar bi insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri.

Allahim herkesi korusun öyle igrenc yaratiklardan...
yasayanlarada sabir versin,insan düsünemiyor bile..Allahim korusun..:Saruboceq:

Ay sorma benim toca kafalıya ne bereler aldım minik minik amigoluk yapsın diye hiç biri olmayacak :)

kısLar geçmişi okuyamadım size yetişmek gerçekten zor oluyor bazen :)
bizim de şeker sonucumuz çıktı çok şükür hiçbir probLem yok

Canım sevindim valla şekerinin olmamasına

Güzel anneler geçmişi okuyamadım anneme gitmem lazım bekliyor kadıncağız. Süt sağmaktan bahsetmişsiniz ya hani,sağmayınca iltihap yapar falan.
Benim annemin en son çocuğu benim bende 23 yaşındayım. Kadıncağızın göğsünden hala süt geliyor. Nasıl sömürdüysem hala toparlayamadı kendini süt kanalları. Doktora falan gittik kaç defa ama müthiş doktor sıkma demiş ::)) Çok zekice değil mi? Akşam girerim kızlar öptüm hepiniziii

nası ya, kabus mu bu????

sicakta yikasak,azcik esnese belki olur sempatiksalakcinni

sıcakta çeker be tatlım. en iyisi ıslakken çeke çeke ütüleyin:)

ezouygun;sen şu SAMSUN SİGORTA İL MÜDÜRLÜĞÜ NÜ 0-362, 433 09 36 -42, 431 50 94 bi ara tam bilgi al istersen sonra yanlışlık olmasın bi ters durum falan olur sonra çok üzülürüm yanlış bilgilendirdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…