keşke olsa ama yasalar bu şekilde doğum izni bitince sigortaya başvuruyorsun bi hafta içinde postaneye yatıyo para
Ay sinir oldum eşime mesaj attım pazara gidelim fasülye felan alıp kış için dolaba atalım...
Duymamış aradım mesajımı görmedin mi yok dedi.Anlattım böyle böyle diye bana evde misin dedi..
Daha çıkmadım işten dedim iyi görüşürüz aşkım dedi kapattım teli suratına...
Ben ne diyorum o ne diyor beni dinlemiyor ki telde konuşurken aklı işinde alsanaalsanasmile
Gidicem kendim alıcam görecek
garipkuş beraser sağolun kızlar neler neler öğrendim.bu aralar sgk il epek pbi sıkı fıkı olduk zaten rapor param hala yatmadığı için mail atmışdım maalesef tele bakan olmuyor...mail gelmiş bilgilerimi istemişler bu konuyu tatlıya bağlayınca konuşduğumuz soruyuda sorarım uzamana...bu arada garip kuş ben orda 2000 tl yi sanrım aylık 200 tl olarak anladım ve yordum toplu olarak alıdığımı dıkkate almadım .tekrar tşk kızlar
durduğun kabahat valla. benim eşim alışveriş konusunda bi gıcıktırki markete girer girmez ne alcaz diye sorar bende içimden .... derim:roflol: yaw bi gir bi dolaş ne var ne yok bak yok ne alcaksak o reyona gidecekmiş genelde yemeklik işleri için götürmem ben onu marketa pazara falan gıcık ediyo alasım falan kaçıyo
Konuyu yeni gördüm bu rakam sigortada gösterilen bürüt ücret üzerinden hesaplanıyor değilmi
KIZLAR sanırım sonuçlarım eklenmiş offfff
açlık 82 normal değerlerde çıkmış...
ama
60dk 185
120dk 142
180dk 101
çıkmış şimdi nolucak acaba ....
yaa bu arada biberon u cammı aldınız pilastikmi benim kayınvalidem pilastik almış cam ağır olur diye bende cam alma taraftarıyım bide size sorim naptınız
KIZLAR sanırım sonuçlarım eklenmiş offfff
açlık 82 normal değerlerde çıkmış...
ama
60dk 185
120dk 142
180dk 101
çıkmış şimdi nolucak acaba ....
sen sağol canım inşallah hayırlısı olur. sen çok zor günler geçirdin hep seni takip ettim burdan allah başka acılar yaşatmasın kendine ve meleğine dikkat et
Ben daha almadım ama cam alacağım canım
Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi ŞenizŞenizŞeniz
sonuçların bence kötü değil 1. saatte 185 alt sınır 2. saatte 165 3. saatte 145 biliyorum ben ama en önemli olan kısmı 3. saat ondada düşmüş şekerin korkulacak bişey yok gibi ama doktorun ne dicek bakalım
gözün aydın şekerin yok...
ah canım biliyorsun demek .duygulandım şimdi ben.evet cok kotu gunlerdiAllah razı olsun burdaki arkadaşlarımdan kimseden gormediğim desteği gördüm onlardan bu kadar güzel insanın içinde olmakdan çok mutluyum.kardeş gibi olduk burda...sende cok incesin scanım cok sağol.Allahım hepimizein yardımcısı olsun sağsalim alalım bebklerimizi kucağımıza inş.
sağlık ocağındaki değerlerinden neden tedirgin oldun ki...bişey olsa hemşire soylerdi.zaten bişey yok gıbı..rahat ol
kızlar ben ne zmandır gobek eklemiyourm.ama gobeğim avatarımdaki kadar oldumuşdur.varmı benden daha buyuğu:)))
vaaar ben yakında eklemeyi düşünüyorum ama bebeğimin patiğini bitireyim öyle eklerim ikisini.:hulya::CüvCüv:
canım sağol ya çok çok rahatlattınız beni süper oohhh akşama tatlı yiyebilirim demekki dün yengemde sütlü tatlı vardı koca bir dilim yemedim nasıl canım çekti paket yap dedim çıkmazsa yarın akşam yerim die :) eve gidince yiyim onu ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?