2010 Aralık Anneleri

hehehe benimkide sağda toklanıyo çok seviyo sağ tarafı hatta gece soluma yattımmı sinirleniyo sağda sesi çıkmıyo doktor sola yatın dio ama rahat ettirmiyoki. ben bugünlerde şunu hissettim kızlar sizdede oluyomu yan yataken elimi göbeğime koyuyorum kızım önceden vurup çekerdi şimdi solucan gibi geziniyo hissediyorum kolunu bacağını avcumda çok hoşuma gitti bu duygu vurup çekmesi gibi değil daha bi yoğun duygu bırakıyo

yok yok merak etme çok yemem ama sevindim yani.... görüşürüz canım...olumunekankayizsmile

kapıştıralım bana uyarlaelaelaelaelaelülülülülülü

ezocum canım benim ben burdaki herkesi biliyorum yani sizi ilk günden bu yana takip ediyorum sizin acılarını sizin sevindiklerinizi bende yaşıyorum heleki bebeğini görüp görenlerle beraber en çok ben seviniyorum ama sadece bunu paylaşmıyodum sizlerle bundan sonra inşallah yazmaya çalışıcam

bi kaç gün önce sanki bi arkadaş yazmıştı kalp atışları 140 ile 170 arası mı olması gerekiyormuşta onun 180lerde bi rakam çıkmıştı ama emin değilim yanlış hatırlıyo olabirim ondan benimda aklıma takıldı

ebeye sordum o normal dedi

şu aşağı doğru olan dimi çok çok hafif belli belirsiz ....

bendede yok fisfisfis
göbisimde cikacak gibi oldu bi ara,oda cikmadi disina..

göbek deliğinin üstündede olcakmı bilmiyorum ama aşağı doğru var:sinifsinif:

Bende de yok canım.Herkeste olmuyomuş zaten o yani hiç çıkmayabilirde.

Ay olmaması daha iyi gibi gerçi farketmez nasılsa doğum sonrası kaybolacak sadece merak işte guclubacismile

Ayy bende hiç bişey yok daha hangi haftada başladı senin şeker ?
Acaba çıkmayacak mı ?
Gerçi göbek çizgim yok ama maymun gibi karnımı kıl bastı ohaoldumsmile

O kıllarla benimde başım dertte :)) Aldırmak zorunda kalıcam gibi gözüküyor sempatiksalakcinni Çizgi yerine tüylerim çizgi yaptı bana sırnaşık şey

kızlar bebe şekeri beğendim ama bilmiyrum birde eminönünden bakıcaz haftasonu...
resimleri eklii...
bu bana mantıklı geldi fiyatı daha iyi en çok beğendiğim bu magnetler... tane 2tl

aslında bu ayıcıklı anahtarlıklarda çok hoşuma gitti ama gereksiz pahalı diye düşündüm tane 4,5tl

bide filli magnetler var ama benim tercihim ilk resim... tane 2tl

birde bu hayvancıklı anahtarlık var tane 2,5tl

benim de çıkmadı daha. ama göbek deliğim pörtlemiş durumda.. fena halde çıktı dışa doğru.. kıyafetlermn üstündn belli oluo..

Benim göbek deliği hala düzleşmekle meşgul :)) Az bişey kaldı dümdüz olacak yakında galiba :))

12 günlük bebegi ormana birakmis annesiyle babasi :çok üzgünüm:
icim parcalandi,ne bicim yaratiklar var yaa..
bizler senelerce ugrasiyoruz,hastaneler tiklim tiklim evlat hasreti cekenlerle dolu..
bir gün kipirdamasa korkudan ecel terleri döküyoruz..
ey yarabbim yaa..sen büyüksün...
Allah belalarini versin böylelerinin..okuyunca mahvoldum mafoldumben

Ayy bende hiç bişey yok daha hangi haftada başladı senin şeker ?
Acaba çıkmayacak mı ?
Gerçi göbek çizgim yok ama maymun gibi karnımı kıl bastı ohaoldumsmile

yeni yeni bu hafta sanki belli belirsiz ama belki ben öle sanıyorum....

kil bendede cikti..hemde uzun uzun,sinir oluyorum..
alma sakin dökülür dogumdan sonra dediler...

benimde kıllı kıllı....

O kıllarla benimde başım dertte :)) Aldırmak zorunda kalıcam gibi gözüküyor sempatiksalakcinni Çizgi yerine tüylerim çizgi yaptı bana sırnaşık şey

oy aldırma sakın dökülür onlar....

benim de çıkmadı daha. ama göbek deliğim pörtlemiş durumda.. fena halde çıktı dışa doğru.. kıyafetlermn üstündn belli oluo..

göbeğim içe doğru zaten benim çıkmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…