vayyy kapıştıralım ozaman..:)) benim kız bu aralar maaşşallah bir hareketleniyo neye uğradımı sasırıyourm iş miş hakgetire bırakıyourm olduğu gibi bide bakıyorumki göbeğimin bi yarafı diğer tarafından yuksek bir yerde toplanıyor danscı olcak kızım.ah aha bi doğsada sağsalım
yalnız korktum ben şimdi senden. sanki 1 kilo tatlıyı bi oturuşta yiyecek gibisin:) sen yine de doktorunla bi görüş önce. belki dilimin boyutu ile ilgili bi yorum yapar. afiyet olsun ayrıca benim için de ye...
ben çıkıyorum görüşürüz kızlar...
kızlar ben ne zmandır gobek eklemiyourm.ama gobeğim avatarımdaki kadar oldumuşdur.varmı benden daha buyuğu:)))
vayyy kapıştıralım ozaman..:)) benim kız bu aralar maaşşallah bir hareketleniyo neye uğradımı sasırıyourm iş miş hakgetire bırakıyourm olduğu gibi bide bakıyorumki göbeğimin bi yarafı diğer tarafından yuksek bir yerde toplanıyor danscı olcak kızım.ah aha bi doğsada sağsalım
kızlar!!!
göbek çizgisi oluşan var mı ?? Bende hala yok da merak ettim ne zaman oluşuyor ???
kızlar!!!
göbek çizgisi oluşan var mı ?? Bende hala yok da merak ettim ne zaman oluşuyor ???
kızlar!!!
kızlar!!!
şu aşağı doğru olan dimi çok çok hafif belli belirsiz ....
şu aşağı doğru olan dimi çok çok hafif belli belirsiz ....
bendede yok fisfisfis
göbisimde cikacak gibi oldu bi ara,oda cikmadi disina..
göbek deliğinin üstündede olcakmı bilmiyorum ama aşağı doğru var:sinifsinif:
Bende de yok canım.Herkeste olmuyomuş zaten o yani hiç çıkmayabilirde.
Ayy bende hiç bişey yok daha hangi haftada başladı senin şeker ?
Acaba çıkmayacak mı ?
Gerçi göbek çizgim yok ama maymun gibi karnımı kıl bastı ohaoldumsmile
kızlar!!!
benim de çıkmadı daha. ama göbek deliğim pörtlemiş durumda.. fena halde çıktı dışa doğru.. kıyafetlermn üstündn belli oluo..
Ayy bende hiç bişey yok daha hangi haftada başladı senin şeker ?
Acaba çıkmayacak mı ?
Gerçi göbek çizgim yok ama maymun gibi karnımı kıl bastı ohaoldumsmile
kil bendede cikti..hemde uzun uzun,sinir oluyorum..
alma sakin dökülür dogumdan sonra dediler...
O kıllarla benimde başım dertte :)) Aldırmak zorunda kalıcam gibi gözüküyor sempatiksalakcinni Çizgi yerine tüylerim çizgi yaptı bana sırnaşık şey
benim de çıkmadı daha. ama göbek deliğim pörtlemiş durumda.. fena halde çıktı dışa doğru.. kıyafetlermn üstündn belli oluo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?