- 13 Ağustos 2010
- 1.264
- 74
- 113
cok teşekkür ederim kızlar cemrecim sorduğum odanın fiyatı 2.000 tl idi mdf beyaz taşlı gayet işçiliği boyası felan güzel bi takımdı burda başka bi mağaza var orda fiyatlar 3500 lira aynı senin dediğin gibi 2000 tl yine uygun geldi bana cok uygun olmasada idare eder yinede bebek odaları cok pahalı cünkü aslında en güzel ahşap ama ondalarda dünyanın parası çilekte bakmıştım ordada yine 2000 2500 arası idi fiyatlar
kizlar ekim anneleride dogurmaya baslamislar..amanin amaninn...
sonra kasim,sonra bizzzz :lepi:
hayırlı olsun canım.. cihazdan cihaza bile değişiyor ölçümler zaten bize söylenen ağırlık kesin ağırlık değil tahmini ağırlık. bu nedenle çok takılma o değerlere.. yinede bebeğini görmen çok güzel olmuşkızlar ben geldim bebişimi gördüm gayet sağlıklı cok şükür 1 haftada önden gidiyoruz doktorum olması gerekende bu dedi ama doktorumun muaynehanesi kapandığı için fakültede tam 3 saat bekledim hoca birde geç geldi bebişim 1.300 1400 kg civarındaymış iri bebek mi dedim hayır dedi olması gereken kiloda felan dedi tabi ultrason cok külüstür bi ultrasondu koskoca fakültede 1 tane ultrason var ya şok oldum yarın birde anaklinige gidip renkli ultrasonda bebişimi görcem cok merak ediyorum bundan hiç bise anlamadım ben bu arada ezo senin doktoruda gördüm bayağı genç tarz bi adam :)
canımcım ben bir dahaki ay sonundan itibaren bizim takımında tek tük doğum performansları gelir.. her topikte var zaten erkenden gelen nazar boncukları :))kizlar ekim anneleride dogurmaya baslamislar..amanin amaninn...
sonra kasim,sonra bizzzz :lepi:
ben çıktım kızlar yarın görüşürüz.... eve gidip yemek yapıcaz daha kocişleeee.....
demiii,cok heyecanli bi bekleyis delikafaduldenoyyy az kaldı çanta hazırlamak lazım... ay başında ona başlıcam....
hayırlı olsun canım.. cihazdan cihaza bile değişiyor ölçümler zaten bize söylenen ağırlık kesin ağırlık değil tahmini ağırlık. bu nedenle çok takılma o değerlere.. yinede bebeğini görmen çok güzel olmuş
canımcım ben bir dahaki ay sonundan itibaren bizim takımında tek tük doğum performansları gelir.. her topikte var zaten erkenden gelen nazar boncukları :))
ay kızlar...
bende bi rüya gördüm..kendi kendime çok güldüm ya...
Allah rahmet eylesin... rüyamda Alparslan Türkeşi gördüm...
bana diyodu ki...
"Tüm ülküdaşlarıma slm söle,Başbuğ'lar ölmez sayın çiçek, Başbuğ'lar ölmez." dedi...
sonra uyandım kendi kendime güldüm geri uyudum...
kızlar bugün başıma ne geldi. 1de okulum başlıyo 6da bitiyo normalde
ama bugün son 2 saatim boş snıyodum yani 4 buçukta çıkıcaktım
giyidim hazırlandım gittim.
oturuyorum zil çaldı sınıfa çıkıcam bi ders programıma bakıyım dedim
kiminle dersim diye
bir d ene göreyim
il 2 aatim yokmuş yani 3 civarı okulda olmam gerekirken 1 de okula gelmiştim
ayyyyyyyyy acayip canı sıkıldı
daah geç kalkardım
neyse evim yakın Allahtan eve geldim sonra tekrar gittim
ayy kafa klamadı bende.
Merhabalar hanımlar,nasılsınız? Yazıyorum da pek umudum yok :))
Ekim anneleri doğurmaya başlamışş hatta biri 29+5'te gelmişş..O zaman Ekim'i bitirelim her an bizlerden de bi atak gelebiliiirrr...
kıslar valla maşallah bi günde bile epey birikiyo okunacaklar, hepsine geri dönmek zor oluyor umarım keyifler yerindedir...
bizim bugün eğitim günümüzdü küçükprens ve hapşurukla birlikte diyetisyen ve anestezi uzmanını dinledik bilgiler aldık sorular sorduk :)))
Selam neyden umudun yok canım? eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile zaten bugün eğitimden geliyoruz o kadar az mı kaldı yaaa, aslında ben bir an önce gelsin istiyooruummmmdelikafadulden hatta havalar soğuyunca mutlu oluyorum kış geliyor, e bizde kışın doğum yapıcaz.. Kuzularla buluşmaya az kaldı, inşallah sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşuruz:Saruboceq:
Evet en çok ben soru sordum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?