- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
12 günlük bebegi ormana birakmis annesiyle babasi :çok üzgünüm:
icim parcalandi,ne bicim yaratiklar var yaa..
bizler senelerce ugrasiyoruz,hastaneler tiklim tiklim evlat hasreti cekenlerle dolu..
bir gün kipirdamasa korkudan ecel terleri döküyoruz..
ey yarabbim yaa..sen büyüksün...
Allah belalarini versin böylelerinin..okuyunca mahvoldum mafoldumben
Ayy bende hiç bişey yok daha hangi haftada başladı senin şeker ?
Acaba çıkmayacak mı ?
Gerçi göbek çizgim yok ama maymun gibi karnımı kıl bastı ohaoldumsmile
aynen tatlım dans ediyo sankihehehe benimkide sağda toklanıyo çok seviyo sağ tarafı hatta gece soluma yattımmı sinirleniyo sağda sesi çıkmıyo doktor sola yatın dio ama rahat ettirmiyoki. ben bugünlerde şunu hissettim kızlar sizdede oluyomu yan yataken elimi göbeğime koyuyorum kızım önceden vurup çekerdi şimdi solucan gibi geziniyo hissediyorum kolunu bacağını avcumda çok hoşuma gitti bu duygu vurup çekmesi gibi değil daha bi yoğun duygu bırakıyo
canım geçmiş olsun inş sorun cıkmazda tatlını afiyetle yersinyok yok merak etme çok yemem ama sevindim yani.... görüşürüz canım...olumunekankayizsmile
inş canım bekleriz herzamn biz burdayız.evet 140-170 arası olması gerekir ama seninkide cok farklı bir rakam değil 3 aşşağı 5 yukarı takma.ben bir ölçturudm tansiyonu yuksek 5 dk sonra normal cıktı.o anki durumunda etkiliyor...illa 140 olacak diye kasma kendini...ezocum canım benim ben burdaki herkesi biliyorum yani sizi ilk günden bu yana takip ediyorum sizin acılarını sizin sevindiklerinizi bende yaşıyorum heleki bebeğini görüp görenlerle beraber en çok ben seviniyorum ama sadece bunu paylaşmıyodum sizlerle bundan sonra inşallah yazmaya çalışıcam
bi kaç gün önce sanki bi arkadaş yazmıştı kalp atışları 140 ile 170 arası mı olması gerekiyormuşta onun 180lerde bi rakam çıkmıştı ama emin değilim yanlış hatırlıyo olabirim ondan benimda aklıma takıldı
ebeye sordum o normal dedi
kızlar!!!
göbek çizgisi oluşan var mı ?? Bende hala yok da merak ettim ne zaman oluşuyor ???
Ayy bende hiç bişey yok daha hangi haftada başladı senin şeker ?
Acaba çıkmayacak mı ?
Gerçi göbek çizgim yok ama maymun gibi karnımı kıl bastı ohaoldumsmile
Allahından bulsunlar ne deyim ben.Kedi bile yavruuna sahip çıkarken insalrın bunu yapması yazık ya.Allahım isteyenleri evlat sahibi yapsın tek dileğim o.
nagihancım ben 1 ve 3ü beğendim..
nagihan canim ben 1 diyorum,cok cici ve siradisi alkisalkisalkis
bende sana katılıyorum ve 1 diyorum ama eklemek istediğim bişey daha ben esnaf olduğum için az çok toptan fiyatlarını biliyorum eşyaların bence 2 lira fazla bi toptancılarıda gez fırsat bulursan.kızlar sizede diyorum beğendim diye lambur lumbur almayın semt semt seğişir bu tarz şeyler yolunuz düşünce soruşturun fiyatları.
kızlar ben geldim bebişimi gördüm gayet sağlıklı cok şükür 1 haftada önden gidiyoruz doktorum olması gerekende bu dedi ama doktorumun muaynehanesi kapandığı için fakültede tam 3 saat bekledim hoca birde geç geldi bebişim 1.300 1400 kg civarındaymış iri bebek mi dedim hayır dedi olması gereken kiloda felan dedi tabi ultrason cok külüstür bi ultrasondu koskoca fakültede 1 tane ultrason var ya şok oldum yarın birde anaklinige gidip renkli ultrasonda bebişimi görcem cok merak ediyorum bundan hiç bise anlamadım ben bu arada ezo senin doktoruda gördüm bayağı genç tarz bi adam :)
kızlar ben geldim bebişimi gördüm gayet sağlıklı cok şükür 1 haftada önden gidiyoruz doktorum olması gerekende bu dedi ama doktorumun muaynehanesi kapandığı için fakültede tam 3 saat bekledim hoca birde geç geldi bebişim 1.300 1400 kg civarındaymış iri bebek mi dedim hayır dedi olması gereken kiloda felan dedi tabi ultrason cok külüstür bi ultrasondu koskoca fakültede 1 tane ultrason var ya şok oldum yarın birde anaklinige gidip renkli ultrasonda bebişimi görcem cok merak ediyorum bundan hiç bise anlamadım ben bu arada ezo senin doktoruda gördüm bayağı genç tarz bi adam :)
haklisin cemilecim..
gecen istanbuldan bi hatunla yazistik bu sekerler icin..
tanesine 5 lira dedi yaa..üstelik kargoyu ben ödüycem..semeriyle seksene patlicak yani...
annem yaptiracak benimkinide,az cok zevkimi ve ne istedigimi biliyor..
yine arada gözüme hos gelen sekerleri mail gönderiyorum..bakalim ne alacak anneannemiz :))
ya çok hoşuna gider başka bişey beğenemezsen yine neyse ama benzerleri varken ne gerek günah o paraya çünkü alternatif bulunur mutlaka.anneler zevkli olur şahsen benimki öyle onun için rahat ol...:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?