2010 Aralık Anneleri

Allahından bulsunlar ne deyim ben.Kedi bile yavruuna sahip çıkarken insalrın bunu yapması yazık ya.Allahım isteyenleri evlat sahibi yapsın tek dileğim o.

Ayy bende hiç bişey yok daha hangi haftada başladı senin şeker ?
Acaba çıkmayacak mı ?
Gerçi göbek çizgim yok ama maymun gibi karnımı kıl bastı ohaoldumsmile

şimdilerde dikkatimi çekmeye başladı yeni yani beyaz tenlilerde olmaz diyolar esmerlerde olurmuş ama ben beyazım ve oluştu hiçde hoş değil inşallah yok olur.kıl problemine gelince bende kaş bıyık doğru düzgün çıkmıyo eskiden daha sık temizlerdim şimdi bir ayı buluyo yinede belli değil ben sevmiyorum öyle tek tük de olsa temizliyorum

aynen tatlım dans ediyo sanki
yok yok merak etme çok yemem ama sevindim yani.... görüşürüz canım...olumunekankayizsmile
canım geçmiş olsun inş sorun cıkmazda tatlını afiyetle yersin

inş canım bekleriz herzamn biz burdayız.evet 140-170 arası olması gerekir ama seninkide cok farklı bir rakam değil 3 aşşağı 5 yukarı takma.ben bir ölçturudm tansiyonu yuksek 5 dk sonra normal cıktı.o anki durumunda etkiliyor...illa 140 olacak diye kasma kendini...

kızlar!!!
göbek çizgisi oluşan var mı ?? Bende hala yok da merak ettim ne zaman oluşuyor ???

Ayy bende hiç bişey yok daha hangi haftada başladı senin şeker ?
Acaba çıkmayacak mı ?
Gerçi göbek çizgim yok ama maymun gibi karnımı kıl bastı ohaoldumsmile

Allah senin iyiliğini versin emi çıkarayak güldürdün beni.aynen benim gobekde oylee canım cizgi seklinde kıl var ama hafifden o renk belirmeya ve kıllar azalmaya başladı.alıcakdım kılları ama vazgectim.ama sunu farkettim artık ben gobeğimden malum bolgeyi hiç goremiyorum ve nasıl temizlik yapıcam telaşı sardı beni...bide acım var zaten vajinamda.yandım ki ne yandım:))ama şeytanm kulağına kursun çatlama yok gobeğimde.basenlerimde onceden vardı.şimdi turkiye haritasına dondu

kızlar merhaba her zaman okuyamıyorum yazdıklarınızı ama bıraz once ssk calısanların alıcakları maasları konusmussunuz bende bıldıklerımı solemek ıstedım. sımdı alacagımız para hesaplanırken ssk ya yatan kısmın brut ucretın yanı 2/3 u alınıyor.sonra bu ucret 30 a bolunuyor yanı gun bazında ve ssk bıze toplamda 112 gun oduyormus. alacagınız para mıktarı bu. yanlız sole bısı var benım ark basına geldı rporu verınce takıbını mutlaka yapın muhsabecının bır hatasıı yuzunden 400 lırayı odemedı ssk. boyle seyler de oluor dusunsenıze zaten 4 ay sonra alınacak bır para ve eksık odenmesı kotu bsıı .. ıns faydalı olmusturrr .. hepınızı opuyorummm

nagihancım ben 1 ve 3ü beğendim..

şimdilik 1 ler çoğunlukta ..... sizlerede fikir olsun kadıköy de bunun yeri internet sitesinden de sipariş alıyooo.... ay böle reklamını yapr gb oldu ama akrabam felan değil valla çok değişik geldi bana diğer şekerlere göre eminönünde gidim onalrıda yazarım....

Nezaketcim aynen benim göbiş de artık belden aşağısını görmeme engel oluo.. ayaklarımı bile göremiorum :2: temizlik de çok zor oluo geçen bi denim dedim saatlerce çıkamadm banyodan..

nagihan canim ben 1 diyorum,cok cici ve siradisi alkisalkisalkis

bende sana katılıyorum ve 1 diyorum ama eklemek istediğim bişey daha ben esnaf olduğum için az çok toptan fiyatlarını biliyorum eşyaların bence 2 lira fazla bi toptancılarıda gez fırsat bulursan.kızlar sizede diyorum beğendim diye lambur lumbur almayın semt semt seğişir bu tarz şeyler yolunuz düşünce soruşturun fiyatları.

haklisin cemilecim..
gecen istanbuldan bi hatunla yazistik bu sekerler icin..
tanesine 5 lira dedi yaa..üstelik kargoyu ben ödüycem..semeriyle seksene patlicak yani...
annem yaptiracak benimkinide,az cok zevkimi ve ne istedigimi biliyor..
yine arada gözüme hos gelen sekerleri mail gönderiyorum..bakalim ne alacak anneannemiz :))

haklısın haftasonu havada güzel olucakmış bi eminönü yapıcam onlarıda yazarım mutlaka pazartesi....

kızlar ben geldim bebişimi gördüm gayet sağlıklı cok şükür 1 haftada önden gidiyoruz doktorum olması gerekende bu dedi ama doktorumun muaynehanesi kapandığı için fakültede tam 3 saat bekledim hoca birde geç geldi bebişim 1.300 1400 kg civarındaymış iri bebek mi dedim hayır dedi olması gereken kiloda felan dedi tabi ultrason cok külüstür bi ultrasondu koskoca fakültede 1 tane ultrason var ya şok oldum yarın birde anaklinige gidip renkli ultrasonda bebişimi görcem cok merak ediyorum bundan hiç bise anlamadım ben bu arada ezo senin doktoruda gördüm bayağı genç tarz bi adam :)

gözün aydın bende iple çekiyorum bebişimi göreceğim günü.bu arada sen bu taşlı odayı kaça sordun benim gezdiğim mağazalardada vardı da çok da hoşdu.ama fiyat 3500 tl üzeriydi

massallah melegine canim
kocaman oldular ufakliklar yaa delikafadulden
yarin agzin kulaklarinda dönersin insallah buraya,insallah minigin güzel yüzünü gizlemez

ya çok hoşuna gider başka bişey beğenemezsen yine neyse ama benzerleri varken ne gerek günah o paraya çünkü alternatif bulunur mutlaka.anneler zevkli olur şahsen benimki öyle onun için rahat ol...:içelim:

gözünaydın ne güzel yaaa.... maşallah bebişe...

ya çok hoşuna gider başka bişey beğenemezsen yine neyse ama benzerleri varken ne gerek günah o paraya çünkü alternatif bulunur mutlaka.anneler zevkli olur şahsen benimki öyle onun için rahat ol...:içelim:

aynen canim..genelde ayni oluyor..ona verecegim paraya bi eksigini alirim oglusumun.. kaydirigubbakcemile5
kapi süsümü almistim,düz beyaz..bikac ekstra süsleme yapiyorum suan..
türkiyedeykende cinsiyet konusu karisikti biraz,sekeri yaptiramadim iste..
burdada yapiyorlarmis bi yerde,firsat bulsam gidicem bi sormaya yinede..
ama iste annecigimede güveniyorum bakalim..cok yapilmayacak 40-50 tane en fazla..

cok teşekkür ederim kızlar cemrecim sorduğum odanın fiyatı 2.000 tl idi mdf beyaz taşlı gayet işçiliği boyası felan güzel bi takımdı burda başka bi mağaza var orda fiyatlar 3500 lira aynı senin dediğin gibi 2000 tl yine uygun geldi bana cok uygun olmasada idare eder yinede bebek odaları cok pahalı cünkü aslında en güzel ahşap ama ondalarda dünyanın parası çilekte bakmıştım ordada yine 2000 2500 arası idi fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…