günaydın taze anne adayları.
gerçi haftasonu pek kimse yoktur ama
nasılsınız.
ben biraz daha iyiyim.
bolca limon tüketmeye devammmm mecburen.
Merhabaaaa ben de doktordan geliyorum kesemizi gördük şimdilik bir problem yok
2 hafta sonra da bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor
cibeldemiroglu aynen bende 6+5 im ve benimde az önce öyle kötu migdem bulandiki mecburen cikarttim , böyle devam ederse ne yapicam bilmiyorum, cunku bakmam gereken bir bebegim var benim oglum 16 aylik , cok korktum valla, ogluma hamileyken hhic olmamisti böyle, yoksa bu defa kizmi geliyo
aman bulantılarınız olmasın arkadaşlar yaw. kabus gibi. hala yatakta serumlarlayım.. kuluçkaya yattım resmen
yeni gebe arkadalar hoşgelmişler.. a.s.
gizemliye de hayırlı olsun. ben hastanede kıvranırken kalp atışlarını sayıklıyodum. gördükten sonra beni ruhsal olarak çokk rahatlatmıştı.. çok özel birşey bu.. darısı duymayanlayanlara
selam benimde sabah çok yoğun olmak üzere bulantılarım var. ilaç kullanmamayı tercih ediyorum. genellikle yemek kendim yapmazsam rahatca yiyorum ve çıkarmıyorum. benim sorunum kokularla. bu arada doktorumuz 10 mayısa kan tahlillerini yapmamızı istedi. sizde henüz yokmu tahliller?
kızlar slm ben 2009 aralık annesiydim
reglim 9 gün geçince dra gittim 2010 aralık annesi olacakmışım 2. meleğime hamileyim 5+4günlükmüş keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gitçem
mrb arkadaşlar....
ben yazdıktan sonra epey ilerlemiş sayfa...
ben bugün itibarıyla 4+6 haftalık hamişim...
benimle aynı durumda olup bebeğini ultrasonda gören var mı?
adetim 3 gün gecikince gitmiştim doktora,hcg 224 çıkmıştı,doktor doğru düzgün hamilesin bile demedi,daha çok küçük ,bir hafta on gün sonra gel demişti....
ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum doktora..5+5 olunca kısmetse....
bende bol tatlı yiyorumm canımm hiçç limonn çekmiyoo
amaa daha öncekii hamileleiklerimde bende limonu soyar soyar yerdimmm
mrb arkadaşlar....
ben yazdıktan sonra epey ilerlemiş sayfa...
ben bugün itibarıyla 4+6 haftalık hamişim...
benimle aynı durumda olup bebeğini ultrasonda gören var mı?
adetim 3 gün gecikince gitmiştim doktora,hcg 224 çıkmıştı,doktor doğru düzgün hamilesin bile demedi,daha çok küçük ,bir hafta on gün sonra gel demişti....
ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum doktora..5+5 olunca kısmetse....
kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur :kedi:
bebegimin kalp atislarini iki gun once siddetli bel agrim oldugu icin gittigimde duyduk muthis bi duygu ya
allahim herkese nasip etsin tekrar tekrar yasamayi amin bu benim ikinci hamileligim ilki normal olmustu bu tup bebek bunda hersey farkli allahim kucagima almamida nasip etsin amin hepimize guzel ve hayirli hamilelik nasip olur ins hepinizi optum opuyorumnanaktan
midemde o kadar bulantı yok ama bel ağrım çok kötü
hamilelikten öncede vardı zaten
bu bel ağrısı kaçıncı aya kadar sürecek bilen var mı?
hiç iş yapmıyorum
yarın direksiyon kursum başlayacak
nasıl araba sürecm bilmiyorum
23 mayıstada direksiyon sınavım var
haftaya da boya ev taşıma işi çok erteledim zaten
herşey üst üste geldi
bebeğime bişey olacak diye korkuyorum
bir yandanda dr. tahlil işi kronik troid rahasızlığı için
RAbbim kolaylık versin bize
birbimize dua edelim kızlar
sağlıcakla
tünaydın kıslarrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
canım benim ilk hamileliğimde bursanın göbeğinden eş durumundan tayinle dağ ilçesine atandım, lojman çıkacak diye 2 ay bekledik, küçücük ilçede eşimin kurumunun misafirhanesinde,. 2 ay kaldık, ev taşıyamadık, sıcak bi çorbaya hasret kaldık, millet vurdumduymaz, kimseyi tanımıyodum, sinirden ağrılar girdi karnıma bigün koşa koşa ilçe hastanesine gittik, minnacık, bodrum katta kadın doğum, 9 aylık kadınlar ayakta sıra bekliyo, Allahtan bebişime bişey olmadı o zaman. bi de sınava girmiştim KPDS'ye o arada. Sonra ev taşı, ortama alış, vs. sağ salim doğum yaptım, zorluklar unutuluyo canım. Allah kolaylık versin.
aminn
o srada kaç aylık hmileydin
ilk aylar risikli biliyosun
bir de ilk hamileliğin heyacanı var
insan ister istemez endişeleniyor
yaş 30 dan sonrası daha zor geçiyor
merkezdeyim cnm yerimseniben
memleketim hemde buraya gelin geldim ankaradan :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?