Sor soruştur canım.Dikkat et yerine birini bul bilmem ne diyip tazminatını işten çıkış haklarını vermeden yollamayada çalışmasınlar.
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım:Saruboceq:
canım ben daha ilk defa kaldırıyorum sebze meyve, belki kavanozlarda daha iyidir dediğin gibi ama bilmiyorum zaten 2 meyve attım oda sütü arttırırmış diye aslında öle daha iyiyise ölede yapmak lazım gerçekten
canım ya inşallah hakkında hayırlısı olur dur bakalım gün doğmadan neler doğar inşallah senin için eniyisi olsun cnm
kızlar ya dünden beri kimseye anlatamadığım derdimi size anlatsam nasıl olur
kafanızı şişirmek istemiyorum ama içim içimi yiyiyo sinirden..
kayınvalidem dün dedi ki babanız emekli olunca ev alcaz
merkezi biyerden oraya taşıncaz burayı da kiraya vercez dedi
bizde 2 yıldır kirada oturuyoruz ev alma gibi bi şansımız da yok bu kazançla
kadın bi tane evi varken bi tane daha alıp birinide kiraya vercekmiş
inanamıyorum ya nasıl içine sinip söyleyebiliyo ayrıca son model bi arabaları ve
bi arsaları daha var ama biz kirada oturuyoruz
doğum parasını nerden bulcaz onu bile bilmiyorum
benım evladım kirada olsa napar yapar yardım ederdim
ama şunların yaptıklarına bakın
eşime dedim eğer öyle bişey yaparlarsa dönüp yüzlerine bakmam haberin olsun
o da bende bakmam zaten diyo nolcak bilmiyorum çok kızgınım gidesim bile gelmiyo artık yanlarına
inanamıyorum ya nasıl içine sinip söyleyebiliyo ayrıca son model bi arabaları ve
o da bende bakmam zaten diyo nolcak bilmiyorum çok kızgınım gidesim bile gelmiyo artık yanlarına
taşdelende oturuyorum canım keske burda olsan walla yeni tasındım komsuya ihtiyasım war sempatiksalakcinni senin vucudun bagısıklık kazanmıs demekki o zaman sorun olmaz ama sen dr a sor yine canım ihmal etmeolumunekankayizsmilegunaydın kızlar...
yasmin canım ümraniyenin neresinde oturuyorsun.istbulda olsam komşu olcakmışız.bende de hepatit var ama soyle vucudum bağışıklık kazanmış.hepatit virüsünü alınca atıyormuşum.eşimde de taşıyıcılık var.ben dedoktoruma soylıcekdim unuttum.iyiki aklıma getirdin.
inşallah canım.. ay cok sewindim bigun bile deliksiz uyuyunca o kadar dinlenmis hissediyoki insan kendini inşallah bundan sonra da deliksiz uyumaya dewam edersin canım olumunekankayizsmileanladim canim..bebisine gecmez insallah,tahlillerinde iyi cikar insallah canim :Saruboceq:
ayy sen dedinya agrisiz deliksiz uyu diye,sagol valla,öyle uyudum nihayet :))
sgk yı maaşı devlet karşılıyo zaten onların maddi bi kaybı olmicakki ne tuhaf.ama kimseyi suçlamıyorum suç bizde milletimizde herşeye he he diye diye bu hallere geliyoruz.başka ülkelerde ekmeğe zam yapılsa yada benzine millet ayaklanıyo.bizim halkımız da koyun sürüsü ne tarafa gütsen o tarafa gidiyo hak hukuk bilmiyoruz bilsekte sahip çıkmıyoruz.ay bunları birileri okursa beni mapusa atarlarsa kaydirigubbakcemile
Bende doktora gittim düzensizlikten prolaktin çıktı çocuk yapmaya da engel dedi ama 33 tü yani önemsizdi...Takmadım çok 2 ay sonra hamile kaldım zemuszemus
Lekeler benimde geçen dikkatimi çekmişti de diyeyim dedim inşallah bol olur sütümüz...
canım ya biz senle aynı zamanda mı cıkıcaz o 10 gunluk tatil yanmasın diye bende cok sordum ama sanırım ya 32.haftanda ayrılıyorsun yada 37 ikisinin ortası yok.ama dediğin gibi olurmu bilmiyourm onuda gozum kesmiyor uğraşmaya..bu izinle ilgili bişi daha sorucam.
mesela benim sata göre 7 kasım 32 hafta doluyo
15indede arefe kurban bayramı tatili başlıyo
mesela hani bu tatili kendime kullnasam
7 kasımda gitsem çalışabilir raporu alsam
1 hafta 15ine kadara çalışsam
bayram ertesi 21i oluyo ozamn gidip bu çalışabilir raporunu bozdurup çalışamaz raporu alsam
sizce bu çalıştığım bir hafta bayramdaki tatili yani 7sinden 21ine kadar olan 15günü sonraya aktarabiliyomuyum
varmı fikri olan hatunlar.
bence boşver hiç takma kafana ben örneğin kaynanamla oturuyorum ev var kiraya çıkmayayım diye birlikte oturmaya karar verdim ama çok pişman oldum önce huzur huzurunuz yerinde olsunda onların evine barkına girmesenizde olur.ayrıca ne vicdansız insanlar var ne var yani 3 5 kuruş kazanacağına çocuğun rahat rahat otursa.yine de Allah kimseye muhtaç etmesin.[/B]
esca canım hiç canını sıkmamaya çalış bazen öle bişey oluyorki insan o kadar bollukta sağlığı ve huzuru bulamıyor allah zaten bunu görür
önemli olan sizin sağlığınız eşinle aranızdaki huzur yakında bebişinizde gelcek hiç moralini bozma sen canım belkide sizede bişey yapcaklardır kesinleşince diceklerdir ne bileyim inşallah hakınızda hayırlısı olsun cnm
mavrulam dun biz bu konuyu konusduk bayağı namesdi sanırım bana bir link yollamışdı.hamileleri işten cıkartırlarsa tazmınat odemek zorundalrmış ve sen gebelik iznine cıktığında sirketine bir kulfetin olmuyormuş.senin maaşının 2/3 luk kısmını devletten alıyorsun işyerinden değil ve sigortanda ocenmiyor işyei tarafından .dun kızlar boyle dedi.hatta garipkuş isimli arkadaş iş yeriyle konuşmuş gebelik izni boyunca cıkış vermiceklermiş.gebelik izni bitince işden cıkıcakmış kendi.işvereni kabul etmiş..
benimde izin konusunda hala tereddütlerim var ama dun akşam eşim nezamansa çıkışın cık ozaman dedi.bizim iş yeri tamamen kapanacak.merkezde ankarada..ben bu işlerle uğraşmak için bide oralaramı gidicem nolcak bilmiyorum ben bana gebelik boyunca gebelik izni versinler diye konuşacakdım sonra da cıkış ama ben gebelik iznini bitermeden iş yeri kapanırsa .ben işsizliğe başvurmak için gerekli belgeleri nasıl halledicem zzamanda daralıyor napıcam bilmiyourm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?