2010 Aralık Anneleri

bi de kızlar bu şeker olayı : yaz hamilelerinde daha çok çıkıyormuş sanırım .. vücut tüm yaz çok meyve olduğu iiçin bi şekilde depoluyormuş ve biz de test yapınca yüksek olabiliyormuş... ben de midem kötü oldukça meyve yiyordum .. şimdi meyvede de seçici davranıyorum .. yeşil elma : son buluşum ..

Sor soruştur canım.Dikkat et yerine birini bul bilmem ne diyip tazminatını işten çıkış haklarını vermeden yollamayada çalışmasınlar.

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım:Saruboceq:

Çok sağolun kızlar bekleyeceğim şimdilik iyi ki varsınız Şeniz

Böyle birtane de bende var canım sempatiksalakcinni
Rabbim sana yardım eder inşallahgh ... Hiç canını sıkma bazı insanlar böyle işte...
Bak eşinde senin gibi düşünüyor eğer böyle birşey yaparlarsa sizde ona göre tavır alırsınız...
Benim eşimde abisi ile lokanta açtılar ama daha kar yapmıyorlar 1 ay olmadı açalı...
Düşün kayınvaldem her gün gidip yardım ediyor ve bunun için para alıyor çocuklarından her anne bir olmuyor ...
Bende düşünmemeye çalışıyorum hiçç canını sıkma olan sana oluyor olumunekankayizsmile

bence boşver hiç takma kafana ben örneğin kaynanamla oturuyorum ev var kiraya çıkmayayım diye birlikte oturmaya karar verdim ama çok pişman oldum önce huzur huzurunuz yerinde olsunda onların evine barkına girmesenizde olur.ayrıca ne vicdansız insanlar var ne var yani 3 5 kuruş kazanacağına çocuğun rahat rahat otursa.yine de Allah kimseye muhtaç etmesin.[/B]

karabiber01 canım benden de 4 kere kan aldılar 100lük yüklenirken hatta parmağımıda sayarsak 5 delik deşik oldum açlık ve her saat başı olmak üzere 1. 2. 3. satte alıyorlar.

hayırlı cumalar kızlar.. keyifler nasıl.. ben ewimi temizledim yatak carsaflarımı falan degiştirdim miss gibi oturuyorum simdi opuyorumnanaktan dun kapalıcarsıya gitmistim giremedim gecmiş bayagı yıgılmıs walla okuyamadaım hepsini sempatiksalakcinni

taşdelende oturuyorum canım keske burda olsan walla yeni tasındım komsuya ihtiyasım war sempatiksalakcinni senin vucudun bagısıklık kazanmıs demekki o zaman sorun olmaz ama sen dr a sor yine canım ihmal etmeolumunekankayizsmile

anladim canim..bebisine gecmez insallah,tahlillerinde iyi cikar insallah canim :Saruboceq:
ayy sen dedinya agrisiz deliksiz uyu diye,sagol valla,öyle uyudum nihayet :))
inşallah canım.. ay cok sewindim bigun bile deliksiz uyuyunca o kadar dinlenmis hissediyoki insan kendini inşallah bundan sonra da deliksiz uyumaya dewam edersin canım olumunekankayizsmile

Ay o zaman neyi sorun ediyorlar ki madem devlet karışlacak akannehir
Yok yok ben bunu iyice bir araştıracağım sağol canım...
Korkma mapusa senden önce beni atarlar bende konuşmadım az zamanında sempatiksalakcinni

ya yok ben bu izin işini bi kenara bırakyım
15 ekimde randevum var
ultrason ölçümüne göre 31 ekimde izne çıkabiliyorum
epğer tamam veririm derse ben ozman çıkıcam
sonra rahatsızlanırım fala içime dert olur niye gittim diye
benim için önce bebeğimin sağlıklı doğması öncelik
o yüzden dinlenerek geçirsem iyi olucak
ben o durumu zorlıyım
sonrası Allah kerim
zaten hiçbişi planaldığı gitmez şu hayatta bu kadar plana gerek yok şimdiden,başım ağrıdı ya düşünmekten.
neyse
öpüldünüz hatunlarrrrr
ben okula kaçar
istemiye istemiye
bi uyku bastırdıki sormayın
keşke gitmesem tembellik edip uyusam
ahhhhhhhhhhhhhhhh

anammmmmmmmmm gerçekten 100 olmuşum.
yaşasınnnnnnn.
geriye sayım başladı topiğine giriyorum hemen.

canım benimki 114 du hamile kalmadan önce 3 ay ilaç kullandım.35 de iken hamile kaldım sınırıda gecmişdim yani hamile kaldığımda canım ya biz senle aynı zamanda mı cıkıcaz o 10 gunluk tatil yanmasın diye bende cok sordum ama sanırım ya 32.haftanda ayrılıyorsun yada 37 ikisinin ortası yok.ama dediğin gibi olurmu bilmiyourm onuda gozum kesmiyor uğraşmaya..
tatlım rahat ol bi yapsınlar bakalım.başka cocukları varmı belki ondan haksızlık olsun istemiyolardır.

esca ağzını aramıştır belki yapmazlar canım öyle bişi seni yoklamıştır sen şimdiden bunlara sinirlenme o gün gelsin bakarsın boşver... benim kayınpederim kirada iki oğlu var önce oğullarına ev aldı iki tane ev kredisi ödüyor valla.... yapmazlar onalrında evladı... sen sinirlenme boşuna.[/QUOTE]
ay ne iyi kayınpederler varmış hayatta gerçi benim kayınpederime kalsa oda alır da kaynanam aldırmaz mezara götürcek

Böyle birtane de bende var canım sempatiksalakcinni
Rabbim sana yardım eder inşallahgh ... Hiç canını sıkma bazı insanlar böyle işte...
Bak eşinde senin gibi düşünüyor eğer böyle birşey yaparlarsa sizde ona göre tavır alırsınız...
Benim eşimde abisi ile lokanta açtılar ama daha kar yapmıyorlar 1 ay olmadı açalı...
Düşün kayınvaldem her gün gidip yardım ediyor ve bunun için para alıyor çocuklarından her anne bir olmuyor ...
Bende düşünmemeye çalışıyorum hiçç canını sıkma olan sana oluyor olumunekankayizsmile[/QUOTE]
evet canım olan bana oluyor kendimi bebeğimi üzdüğümle kalıyorum değişen bişey yok

amin canım onlar alıpta başımıza kakacağına kendimize versin Allah

ayy kızlar konuya geç kaldım ama şimdi okudum geçen kırmızı ve yeşil biber aldım dolaba atmak için. ben doğrayıp attım kışın yemek yaparken hazır kullanıorm. neyse eşimle güzelce ayıklayıp doğradık. ama sora ikimizin de elleri öle bi yandı ki anlatamam. hele benimkiler... sanki ellerimi 100 drece suya sokup çıkarmış gibiydim. bi de o gün çok trlemiştim duş yapmam gerekiodu duşa girdim ne kadar ılık yapsam da ellerm mahvoldu öldüm acıdan. bu bana ii bi ders oldu bi daha hayatta eldivensiz doğramam... parmaklarım avuçlarım saatlerce kavruldu resmen...

mavrulam dun biz bu konuyu konusduk bayağı namesdi sanırım bana bir link yollamışdı.hamileleri işten cıkartırlarsa tazmınat odemek zorundalrmış ve sen gebelik iznine cıktığında sirketine bir kulfetin olmuyormuş.senin maaşının 2/3 luk kısmını devletten alıyorsun işyerinden değil ve sigortanda ocenmiyor işyei tarafından .dun kızlar boyle dedi.hatta garipkuş isimli arkadaş iş yeriyle konuşmuş gebelik izni boyunca cıkış vermiceklermiş.gebelik izni bitince işden cıkıcakmış kendi.işvereni kabul etmiş..
benimde izin konusunda hala tereddütlerim var ama dun akşam eşim nezamansa çıkışın cık ozaman dedi.bizim iş yeri tamamen kapanacak.merkezde ankarada..ben bu işlerle uğraşmak için bide oralaramı gidicem nolcak bilmiyorum ben bana gebelik boyunca gebelik izni versinler diye konuşacakdım sonra da cıkış ama ben gebelik iznini bitermeden iş yeri kapanırsa .ben işsizliğe başvurmak için gerekli belgeleri nasıl halledicem zzamanda daralıyor napıcam bilmiyourm

esca canım hiç canını sıkmamaya çalış bazen öle bişey oluyorki insan o kadar bollukta sağlığı ve huzuru bulamıyor allah zaten bunu görür

önemli olan sizin sağlığınız eşinle aranızdaki huzur yakında bebişinizde gelcek hiç moralini bozma sen canım belkide sizede bişey yapcaklardır kesinleşince diceklerdir ne bileyim inşallah hakınızda hayırlısı olsun cnm

ne kadar iyi niyetlisin canım inşallah dediğin gibidir

Bende şimdi yedim yemeğimi sabahtan beri hareket yok minnoşumdan şimdi karnımız doydu bakalım napıcak...

Dün yazdıklarınızı takip ettim canım...
Garipkuşun yazdıklarını da okudum hatta sana yardımcı olmak için İş Kanuna falan baktım ama pek bişi anlamadım...
Ali Tezelin sitesine baktım işten çıkarılamaz diyor ..
Zaten benim şirketin işine gelir beni işten çıkarmkta Genel Müd.beni madur etmek istemiyor sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar...Ben güveniyorum onlara ..
senin durum daha garip bu durumu konuşabileceğin kimse yok mu?
Bence birilerine sor canım

canim bozma moralini..en azindan esin yaninda,farkinda herseyin ve oda tepkisini koyuyor...
ve en azindan kayinvalidenler aldigi evin bikac taksidini sana ödetmiyorlar,ve o evide kaynina vermiyorlar....ve esinde olsun,abime yapsinlar ben istememde söylememde demiyor...:1ninca:
yaaa bak neler var hayatta neler fistigim...esin yaninda olduktan sonra insallah en güzelini siz yaparsiniz...

Merhabalarr :)

Esca'cım senin durumuna benzeyen bir durum benimde başıma geldi.
Evlendiğimiz sene kayınpederim emekli oldu 30 milyara yakın emekli ikramiyesi aldı ve eşime düğün yapacaksın borcun vardır diye tek kuruş bile vermedi.
O zaman eşim babasına pek kızmıştı ama şimdi iyi ki vermemiş yoksa başıma kakardı diyor.
Bu sebeple diyeceğim o ki belkide onların evinde oturmadığın daha iyidir Allah insanın kendine versin dua et canım Allah onlara muhtaç etmesin.
Valla insanın bir göz oda evi olsun ama huzuru olsun kayınvalidenlerin evinde oturup başınıza kakılacağınıza kira vermeden oturuyorsunuz lafını işiteceğine elalemin evine kira vermek inan daha iyidir.

Benim buzluğumda barbunya, bezelye, enginar, karnı kara, bamya, şeker fasülye dolu gerçi ekim ayı gibi bi Bursa'ya gidip biraz daha şeker fasülye almak lazım kışın iyi oluyor.:)
Bir de evde pakette duran nohutları ıslatıp buzluğa attım mı tamamdır.
Zaten her yaz domates suyu ve tane domates konservesi yapıyoruz asla hazır domates suyu kullanmam buzluğada domates atmıyorum.
Salçamda kayınvalidemden geliyor ee şeftali, vişne, kayısı kompostolarımda yapıldı kısaca biz kışa hazırız.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…