canim bozma moralini..en azindan esin yaninda,farkinda herseyin ve oda tepkisini koyuyor...
ve en azindan kayinvalidenler aldigi evin bikac taksidini sana ödetmiyorlar,ve o evide kaynina vermiyorlar....ve esinde olsun,abime yapsinlar ben istememde söylememde demiyor...:1ninca:
yaaa bak neler var hayatta neler fistigim...esin yaninda olduktan sonra insallah en güzelini siz yaparsiniz...
kusura bakma fistigim ama seninkide tam kayinvalideymis yani...Çok sağolun kızlar bekleyeceğim şimdilik iyi ki varsınız Şeniz
Böyle birtane de bende var canım sempatiksalakcinni
Rabbim sana yardım eder inşallahgh ... Hiç canını sıkma bazı insanlar böyle işte...
Bak eşinde senin gibi düşünüyor eğer böyle birşey yaparlarsa sizde ona göre tavır alırsınız...
Benim eşimde abisi ile lokanta açtılar ama daha kar yapmıyorlar 1 ay olmadı açalı...
Düşün kayınvaldem her gün gidip yardım ediyor ve bunun için para alıyor çocuklarından her anne bir olmuyor ...
Bende düşünmemeye çalışıyorum hiçç canını sıkma olan sana oluyor olumunekankayizsmile
bi de kızlar bu şeker olayı : yaz hamilelerinde daha çok çıkıyormuş sanırım .. vücut tüm yaz çok meyve olduğu iiçin bi şekilde depoluyormuş ve biz de test yapınca yüksek olabiliyormuş... ben de midem kötü oldukça meyve yiyordum .. şimdi meyvede de seçici davranıyorum .. yeşil elma : son buluşum ..
Merhabalarr :)
Esca'cım senin durumuna benzeyen bir durum benimde başıma geldi.
Evlendiğimiz sene kayınpederim emekli oldu 30 milyara yakın emekli ikramiyesi aldı ve eşime düğün yapacaksın borcun vardır diye tek kuruş bile vermedi.
O zaman eşim babasına pek kızmıştı ama şimdi iyi ki vermemiş yoksa başıma kakardı diyor.
Bu sebeple diyeceğim o ki belkide onların evinde oturmadığın daha iyidir Allah insanın kendine versin dua et canım Allah onlara muhtaç etmesin.
Valla insanın bir göz oda evi olsun ama huzuru olsun kayınvalidenlerin evinde oturup başınıza kakılacağınıza kira vermeden oturuyorsunuz lafını işiteceğine elalemin evine kira vermek inan daha iyidir.
Benim buzluğumda barbunya, bezelye, enginar, karnı kara, bamya, şeker fasülye dolu gerçi ekim ayı gibi bi Bursa'ya gidip biraz daha şeker fasülye almak lazım kışın iyi oluyor.:)
Bir de evde pakette duran nohutları ıslatıp buzluğa attım mı tamamdır.
Zaten her yaz domates suyu ve tane domates konservesi yapıyoruz asla hazır domates suyu kullanmam buzluğada domates atmıyorum.
Salçamda kayınvalidemden geliyor ee şeftali, vişne, kayısı kompostolarımda yapıldı kısaca biz kışa hazırız.zemuszemus
2.defa sansımı deniyorum.. merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bilmiyorumkismile
2.defa sansımı deniyorum.. merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bilmiyorumkismile
şimdilik 1 ler çoğunlukta ..... sizlerede fikir olsun kadıköy de bunun yeri internet sitesinden de sipariş alıyooo.... ay böle reklamını yapr gb oldu ama akrabam felan değil valla çok değişik geldi bana diğer şekerlere göre eminönünde gidim onalrıda yazarım....
Merhabalarr :)
Benim buzluğumda barbunya, bezelye, enginar, karnı kara, bamya, şeker fasülye dolu gerçi ekim ayı gibi bi Bursa'ya gidip biraz daha şeker fasülye almak lazım kışın iyi oluyor.:)
Bir de evde pakette duran nohutları ıslatıp buzluğa attım mı tamamdır.
Zaten her yaz domates suyu ve tane domates konservesi yapıyoruz asla hazır domates suyu kullanmam buzluğada domates atmıyorum.
Salçamda kayınvalidemden geliyor ee şeftali, vişne, kayısı kompostolarımda yapıldı kısaca biz kışa hazırız.zemuszemus
kusura bakma fistigim ama seninkide tam kayinvalideymis yani...
insan evladindan,hele hele daha isi gücü yeni acmis evladindan para alir mi,pess...
neyseki benimki daha duyurmakla mesgul..bizden zengin hatun...bi corabini görmedim sözlendigimden bu yana,insanin zoruna gidiyor bazen iste..
ayy delilige vuralim bosver,ben öyle yapmaya calisiyorum artik ya off :lepi:
sağolun kızlar iyiki varsınız artık takmamaya çalışcam
karnı kara ne bu arada:uhm:
sağolun kızlar iyiki varsınız artık takmamaya çalışcam
karnı kara ne bu arada:uhm:
Nohutları normal şişiyor ya öyle mi atıyorsun dolaba bunu ilk defa duydum be
iyiyim cok sukur guclubacismileiyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
hosbuldum canım nasılsın bebişin nasıl seninle satlarımız aynıydı galiba bilmiyorumkismileHoşgeldin canım
Nohutları akşamdan suya koyuyorum sabaha kadar şişiyorlar sonra buzdolabı poşetine bardakla ölçerek koyup buzluğa atıyorum.
Lazım olduğu zaman pişirmesi kolay oluyor.:)
Zeki hatunların hali başka oluyor sempatiksalakcinni
Bende yapayım bari
ewet canım.. mide yanması dısında iyiyim cok sukur ee o kadar da olcak heralde di mi ama sempatiksalakcinniHoşgeldin canım muahbbet koyu herkes arada kaynıyor sempatiksalakcinniBiz iyiyiz sen nasılsın ?
Zeki hatun olan kişi annem bende ondan görünce yapmaya başladım.kaydirigubbakcemile3
ewet canım.. mide yanması dısında iyiyim cok sukur ee o kadar da olcak heralde di mi ama sempatiksalakcinni
ne alakası war canım illa hamileligi zor gecenler mi kolay dogum yapıolar sartlandırma kendini olumunekankayizsmile benimde mide yanması ve migren dısında bi sorunum yok Allahıma cok sukur ama sanıyorum ki bundan sonra artık agırlastıkca baska sorunlar cıkar..eyvahedigeldismileBence de canım olsun o kadar...
Ay çok şükür benim miydem hiç yanmıyor ...
Diyorum ki kendi kendime çok rahat bir gebelik geçiyorum korkarım doğum zor olacak ohaoldumsmile
hosgeldin canim,ben sahsen oglusumun kaburgama yaptigi baskiyi saymazsak sükür iyiyim:))2.defa sansımı deniyorum.. merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bilmiyorumkismile
ben önce sinirlenip aglayip sonra umursamicam diyip beceremeyenlerdenim tatlim..Nohutları normal şişiyor ya öyle mi atıyorsun dolaba bunu ilk defa duydum be
Benimkine bazen bir haller oluyor sempatiksalakcinniUmursamıyorum takmıyorum :dilcikar:
Hoşgeldin canım muahbbet koyu herkes arada kaynıyor sempatiksalakcinniBiz iyiyiz sen nasılsın ?
aynen bende hiç duymadım :kedi:
Nohutları akşamdan suya koyuyorum sabaha kadar şişiyorlar sonra buzdolabı poşetine bardakla ölçerek koyup buzluğa atıyorum.
Lazım olduğu zaman pişirmesi kolay oluyor.:)
ne alakası war canım illa hamileligi zor gecenler mi kolay dogum yapıolar sartlandırma kendini olumunekankayizsmile benimde mide yanması ve migren dısında bi sorunum yok Allahıma cok sukur ama sanıyorum ki bundan sonra artık agırlastıkca baska sorunlar cıkar..eyvahedigeldismile
iyiyim cok sukur guclubacismile
hosbuldum canım nasılsın bebişin nasıl seninle satlarımız aynıydı galiba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?