2010 Aralık Anneleri

gerçekten böyleleride mi var ya ben şükrediyim ozaman napıyım
zararları yok en azından faydaları olmazsa olmasın

kusura bakma fistigim ama seninkide tam kayinvalideymis yani...
insan evladindan,hele hele daha isi gücü yeni acmis evladindan para alir mi,pess...
neyseki benimki daha duyurmakla mesgul..bizden zengin hatun...bi corabini görmedim sözlendigimden bu yana,insanin zoruna gidiyor bazen iste..
ayy delilige vuralim bosver,ben öyle yapmaya calisiyorum artik ya off :lepi:

canim benim insallah insüline gerek kalmaz sende..gercektende burdada 200den yukari degerlere veriliyormus diye duydum insülini..en fazla diyet verir diye umuyorum,insallah öyle olur..
aramizda bu seker konusunda en cok ceken sensin,Allah yardimcin olsun fistigim :teselli:

sağolun kızlar iyiki varsınız artık takmamaya çalışcam
karnı kara ne bu arada
:uhm:

canım internet sitesini de verir msiin .. hepsi çok güzeller.. ben mevlüt için 130 adet yaptıracağım için daha uygun bişi bakıyorum :uhm:

Nohutları normal şişiyor ya öyle mi atıyorsun dolaba bunu ilk defa duydum be

Benimkine bazen bir haller oluyor sempatiksalakcinniUmursamıyorum takmıyorum :dilcikar:

2.defa sansımı deniyorum.. merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bilmiyorumkismile

Hoşgeldin canım muahbbet koyu herkes arada kaynıyor sempatiksalakcinniBiz iyiyiz sen nasılsın ?

karnı kara ne bu arada:uhm:

aynen bende hiç duymadım :kedi:

karnı kara ne bu arada
:uhm:

Bir çeşit kuru börülce diyebiliriz yani kayınvalidemler Muğla'lı oldukları için yazın eşim ordan getirdi bi dolu bende buzluğa attım.
Hem yemeği güzel oluyor hemde salatası hatta Metro markette falan var satılıyor.
Hatta kayınvalidemler onu börülce ile birlikte pişiriyorlar çok güzel oluyor.

http://www.e-oktayusta.com/kucuk-yemek-resimleri/borulce-salatasi-853.jpg için Google Görsel Sonuçları

Nohutları normal şişiyor ya öyle mi atıyorsun dolaba bunu ilk defa duydum be

Nohutları akşamdan suya koyuyorum sabaha kadar şişiyorlar sonra buzdolabı poşetine bardakla ölçerek koyup buzluğa atıyorum.
Lazım olduğu zaman pişirmesi kolay oluyor.:)

Nohutları akşamdan suya koyuyorum sabaha kadar şişiyorlar sonra buzdolabı poşetine bardakla ölçerek koyup buzluğa atıyorum.

Zeki hatunların hali başka oluyor sempatiksalakcinni
Bende yapayım bari

Zeki hatun olan kişi annem bende ondan görünce yapmaya başladım.kaydirigubbakcemile3

Anneler olmasa zati ne etcez bilmem aklinialirimsmile

ewet canım.. mide yanması dısında iyiyim cok sukur ee o kadar da olcak heralde di mi ama sempatiksalakcinni

Bence de canım olsun o kadar...
Ay çok şükür benim miydem hiç yanmıyor ...
Diyorum ki kendi kendime çok rahat bir gebelik geçiyorum korkarım doğum zor olacak ohaoldumsmile

Bence de canım olsun o kadar...
Ay çok şükür benim miydem hiç yanmıyor ...
Diyorum ki kendi kendime çok rahat bir gebelik geçiyorum korkarım doğum zor olacak ohaoldumsmile
ne alakası war canım illa hamileligi zor gecenler mi kolay dogum yapıolar sartlandırma kendini olumunekankayizsmile benimde mide yanması ve migren dısında bi sorunum yok Allahıma cok sukur ama sanıyorum ki bundan sonra artık agırlastıkca baska sorunlar cıkar..eyvahedigeldismile

2.defa sansımı deniyorum.. merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bilmiyorumkismile
hosgeldin canim,ben sahsen oglusumun kaburgama yaptigi baskiyi saymazsak sükür iyiyim:))
sen nasilsin??

ben önce sinirlenip aglayip sonra umursamicam diyip beceremeyenlerdenim tatlim..
:sinifsinif:

süper fikirmisss,kuru fasulye icinde aynisi gecerlimi acaba??
iste bana böyle yazdan kisa sebze saklamak yerine pratik bilgiler lazim olumunekankayizsmile

Kuruntu işte be canım...
Evet yavaş yavaş başlıyor ağrılar eyvahedigeldismile

Mide yanması bende hamileliğimin başından beri var ve hamileliğim bitene kadarda biteceğe benzemiyor.:çok üzgünüm:
Zaten midesin reflü ve ülser olan birisiyim ilaçta kullanamıyorum artık elim mahkum yediklerime dikkat ediyorum.
Ve akşamları mutlaka 3 yudum süt içiyorum süt içemezsem mutlaka elma yiyorum biraz yanmasını hafifletiyor.

iyiyim cok sukur guclubacismile
hosbuldum canım nasılsın bebişin nasıl seninle satlarımız aynıydı galiba bilmiyorumkismile

Benim 22 martta ben yanlış yazmışım 23 bir gün yanlış olmuş oda fark değil tabi :) Bebiş iyi nasıl olsun ayın 30beklemekyetim randevumuz var özledim kuzumu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…