2010 Aralık Anneleri

Ay başladı mı oğlun kaburgana baskı yapmaya...
Benim ki de tuvaletimi getiriyor sürekli aşağıdan yapıyor baskıyı sıpam opuyorumnanaktan

Bak bende ağlamaya başlıyorum sonra oğlumu düşünüp duruyorum

canım internet sitesini de verir msiin .. hepsi çok güzeller.. ben mevlüt için 130 adet yaptıracağım için daha uygun bişi bakıyorum :uhm:

canım bende 100 adet düşünüyorum ama hastaneye ve eve gelenler için mevlüt için ayrı şeker yaptırıcam böle renkli bademşekerlerinden daha ucuz bişi onu dağıtıcam mevlütte...

siteyi verim değişik şeyelrde var...
Hoş Geldin Melek

hosgeldin canim,ben sahsen oglusumun kaburgama yaptigi baskiyi saymazsak sükür iyiyim:))
sen nasilsin??
bende mide yanmamı saymazsak iyiyim canım sempatiksalakcinni
Kuruntu işte be canım...
Evet yavaş yavaş başlıyor ağrılar eyvahedigeldismile
Allah hamileligimiz saglıklıve sorunsuz bi şekilde gecirip bebişlerimizi hayırlısıyla saglıklı bi şekilde kucagımıza aalmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

simdi 1 talcid cigniycem.. ama süt yada elmayı da aksama mutlaka denicema.s

Allaha şükür bende mide yannması olmadı inşallahta olmaz.Migren derdinden hamilelikte kurtuldum çok şükür.Gerçi hamile kalmadan son bir tedavi görmüştüm o da biraz azalttmıştı.Artık hamilelilten sonra geri gelmesin istemiyorum kendilerini çünkü :))

evet cikiyormus,bende cikanlar var sahsen..:CüvCüv:

-sirtiniza,belinize cok iyi davranin kizlar,paldir küldür egilip kalkmayin..
-ayaklarinizi aman ha üsütmeyin,idrar yollari derdiyle ugrasirsiniz Allah korusun..
-idrarinizi tutmayin,kum yapabiliyormus..
-derin nefes alip verme egzersizleri yapin,hücrelerinize bol bol oksijen gitsin..
-kegel egzersizleri ve boyun kaslari egzersizleri yapin,normal dogumda cok lazim olacakmis..

benim hem ögrenip hemde tecrübe ettiklerim bunlar canim..son aylar böyle böyle gecicek bakalim..

Benim 22 martta ben yanlış yazmışım 23 bir gün yanlış olmuş oda fark değil tabi :) Bebiş iyi nasıl olsun ayın 30beklemekyetim randevumuz var özledim kuzumu :))
canım ya bende cok ozledim bebişimi hala tahlil sonucu belkiyorum ne zaman gitcegimde belli diil ama sonucum cıkmasa bile haftaya randewu alıp gitcem yeter cok osledim opuyorumnanaktan

:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

süper fikirmisss,kuru fasulye icinde aynisi gecerlimi acaba??
iste bana böyle yazdan kisa sebze saklamak yerine pratik bilgiler lazim olumunekankayizsmile

Canım kuru fasülyede denemedim çünkü ben pakette kuru fasülye kullanmıyorum.
Bursa'da eylül sonu ekim gibi şeker ve horoz fasülye adında taze kuru fasülye çıkar.
Biz ondan alır buzluğa atarız pişireceğimiz zaman fasülyenin gazını çıkarıp pişiririz.
İstanbul'da bulunur mu bilmiyorum ama Bursa, Balıkesir taraflarında çok oluyor.:)

ya benim hep midemde kaburgalarımın altında kıpırdıyo neresini sokuyo acaba elini mi ayağını mı resmen midem hareket ediyo yada kaburgalarımın altında oynuyo arada aşağıya da baskı yapıyo ... ne arıyo bu çocuk midemde diyorum.... bilmiyorumkismile

Ah cnm ya belki ağzını yokluyorlar ne tepki vereceğinizi ölçüyorlar hayırlısı olsun bakalım

2.defa sansımı deniyorum.. merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bilmiyorumkismile

İyi diyelim iyi olsun şeker senden naber bakalım ?

2 haftadir cekiyorum canim..
birde inat ki sorma,oglum cek annem ayagini,nefes alamiyorum,aciyor desemde inadindan kimildamiyor sempatiksalakcinni
dans bile ediyorum yaa belki döner falan diye yooookkk,ayaklar asili sanki orda sipanin sempatiksalakcinni

senin isinde zormus canim..ama inan tuvalette oturmak bundan daha keyifli a.s

ahh bir damla gözyasimiza degmezler ama napicaksin iste...

migrenden kurtulmak mı kafamçokkarıştı ole bişey varmı yaa bendde istiyorummmm sempatiksalakcinni

su kegel egzeersizlerini beceremiorum sanırım sadece wc de yapabiliorum ohaoldumsmile

himm,ben paket aliyorum mecburen..hani bi pratik yolu var midir diye..
o zaman nohutlari aksamdan islatiyoruz,sabaha sisince paketliyoruz.. :lepi:
yaparim bugün,bikac posetlik yerim var hala

Çok şükür benimki o kadar yukarıya çıkmıyor....
Ama geri kalan heryerimde dolaşıyor sempatiksalakcinni

İş yerinde tuvalette oturmak inan daha kötü kaydirigubbakcemile3Ama bu halimize de şükür

Bende fasulye ve nohutu önceden haşlayıp atarım buzluğa.Zaten pişirmeyi pek sevmem :) Kolay oluyor öyle.

Kuru fasülyeyi ıslatıp buzluğa atmak işe yarar mı bilmiyorum denemek lazım.:)
Canın nohut isteyince bebişin afiyetle ye özellikle nohutlu pilav yaparken çok rahat oluyor.:)

migrenden kurtulmak mı kafamçokkarıştı ole bişey varmı yaa bendde istiyorummmm sempatiksalakcinni

su kegel egzeersizlerini beceremiorum sanırım sadece wc de yapabiliorum ohaoldumsmile

Valla canım migrenden neler çektim varya :)) Hep ağrı kesici veriyolardı bi ara epilepsi ilaçlarıyla tedavi oldum banamısın demedi.En son tansiyon ilaçı ve antidepresanla bir tedavi gördüm o baya aza indirgemişti migrenimi çünkü benim haftada 4 gün atağım olurdu ve tahmin edersinki hayat çekilmez bir hal almıştı.Sonra bebiş istiyorum diye tedaviyi biraktım sonra hamiş kalınca Allaha şükür şu an hiç yok.Gerçi bazı gebelerde geçiyormuş.Bazı gebelerde hiç yoksa gelebiliyomuş.İnşallah sende kurtulursun canım.Ben ünide migren bölümünde tedavi oldum.

canım benim inşallah bi daha migren agrıısı nedir hatırlamazsın bile.. dogumdan sonra bende caresine bakiim o zaman benim gittigim dr menepoza girince bırakır seni dedikafamçokkarıştı aman dedim ne az zamanım kalmıs akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…