hosgeldin canim,ben sahsen oglusumun kaburgama yaptigi baskiyi saymazsak sükür iyiyim:))
sen nasilsin??
ben önce sinirlenip aglayip sonra umursamicam diyip beceremeyenlerdenim tatlim..
:sinifsinif:
süper fikirmisss,kuru fasulye icinde aynisi gecerlimi acaba??
iste bana böyle yazdan kisa sebze saklamak yerine pratik bilgiler lazim olumunekankayizsmile
canım internet sitesini de verir msiin .. hepsi çok güzeller.. ben mevlüt için 130 adet yaptıracağım için daha uygun bişi bakıyorum :uhm:
bende mide yanmamı saymazsak iyiyim canım sempatiksalakcinnihosgeldin canim,ben sahsen oglusumun kaburgama yaptigi baskiyi saymazsak sükür iyiyim:))
sen nasilsin??
Allah hamileligimiz saglıklıve sorunsuz bi şekilde gecirip bebişlerimizi hayırlısıyla saglıklı bi şekilde kucagımıza aalmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:Kuruntu işte be canım...
Evet yavaş yavaş başlıyor ağrılar eyvahedigeldismile
simdi 1 talcid cigniycem.. ama süt yada elmayı da aksama mutlaka denicema.sMide yanması bende hamileliğimin başından beri var ve hamileliğim bitene kadarda biteceğe benzemiyor.:çok üzgünüm:
Zaten midesin reflü ve ülser olan birisiyim ilaçta kullanamıyorum artık elim mahkum yediklerime dikkat ediyorum.
Ve akşamları mutlaka 3 yudum süt içiyorum süt içemezsem mutlaka elma yiyorum biraz yanmasını hafifletiyor.
ne alakası war canım illa hamileligi zor gecenler mi kolay dogum yapıolar sartlandırma kendini olumunekankayizsmile benimde mide yanması ve migren dısında bi sorunum yok Allahıma cok sukur ama sanıyorum ki bundan sonra artık agırlastıkca baska sorunlar cıkar..eyvahedigeldismile
ne alakası war canım illa hamileligi zor gecenler mi kolay dogum yapıolar sartlandırma kendini olumunekankayizsmile benimde mide yanması ve migren dısında bi sorunum yok Allahıma cok sukur ama sanıyorum ki bundan sonra artık agırlastıkca baska sorunlar cıkar..eyvahedigeldismile
canım ya bende cok ozledim bebişimi hala tahlil sonucu belkiyorum ne zaman gitcegimde belli diil ama sonucum cıkmasa bile haftaya randewu alıp gitcem yeter cok osledim opuyorumnanaktanBenim 22 martta ben yanlış yazmışım 23 bir gün yanlış olmuş oda fark değil tabi :) Bebiş iyi nasıl olsun ayın 30beklemekyetim randevumuz var özledim kuzumu :))
canim benim insallah insüline gerek kalmaz sende..gercektende burdada 200den yukari degerlere veriliyormus diye duydum insülini..en fazla diyet verir diye umuyorum,insallah öyle olur..
aramizda bu seker konusunda en cok ceken sensin,Allah yardimcin olsun fistigim :teselli:
süper fikirmisss,kuru fasulye icinde aynisi gecerlimi acaba??
iste bana böyle yazdan kisa sebze saklamak yerine pratik bilgiler lazim olumunekankayizsmile
Ay başladı mı oğlun kaburgana baskı yapmaya...
Benim ki de tuvaletimi getiriyor sürekli aşağıdan yapıyor baskıyı sıpam opuyorumnanaktan
Bak bende ağlamaya başlıyorum sonra oğlumu düşünüp duruyorum
Ah cnm ya belki ağzını yokluyorlar ne tepki vereceğinizi ölçüyorlar hayırlısı olsun bakalımkızlar ya dünden beri kimseye anlatamadığım derdimi size anlatsam nasıl olur
kafanızı şişirmek istemiyorum ama içim içimi yiyiyo sinirden..
kayınvalidem dün dedi ki babanız emekli olunca ev alcaz
merkezi biyerden oraya taşıncaz burayı da kiraya vercez dedi
bizde 2 yıldır kirada oturuyoruz ev alma gibi bi şansımız da yok bu kazançla
kadın bi tane evi varken bi tane daha alıp birinide kiraya vercekmiş
inanamıyorum ya nasıl içine sinip söyleyebiliyo ayrıca son model bi arabaları ve
bi arsaları daha var ama biz kirada oturuyoruz
doğum parasını nerden bulcaz onu bile bilmiyorum
benım evladım kirada olsa napar yapar yardım ederdim
ama şunların yaptıklarına bakın
eşime dedim eğer öyle bişey yaparlarsa dönüp yüzlerine bakmam haberin olsun
o da bende bakmam zaten diyo nolcak bilmiyorum çok kızgınım gidesim bile gelmiyo artık yanlarına
2.defa sansımı deniyorum.. merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bilmiyorumkismile
Ay başladı mı oğlun kaburgana baskı yapmaya...
Benim ki de tuvaletimi getiriyor sürekli aşağıdan yapıyor baskıyı sıpam opuyorumnanaktan
Bak bende ağlamaya başlıyorum sonra oğlumu düşünüp duruyorum
migrenden kurtulmak mı kafamçokkarıştı ole bişey varmı yaa bendde istiyorummmm sempatiksalakcinniAllaha şükür bende mide yannması olmadı inşallahta olmaz.Migren derdinden hamilelikte kurtuldum çok şükür.Gerçi hamile kalmadan son bir tedavi görmüştüm o da biraz azalttmıştı.Artık hamilelilten sonra geri gelmesin istemiyorum kendilerini çünkü :))
su kegel egzeersizlerini beceremiorum sanırım sadece wc de yapabiliorum ohaoldumsmileevet cikiyormus,bende cikanlar var sahsen..:CüvCüv:
-sirtiniza,belinize cok iyi davranin kizlar,paldir küldür egilip kalkmayin..
-ayaklarinizi aman ha üsütmeyin,idrar yollari derdiyle ugrasirsiniz Allah korusun..
-idrarinizi tutmayin,kum yapabiliyormus..
-derin nefes alip verme egzersizleri yapin,hücrelerinize bol bol oksijen gitsin..
-kegel egzersizleri ve boyun kaslari egzersizleri yapin,normal dogumda cok lazim olacakmis..
benim hem ögrenip hemde tecrübe ettiklerim bunlar canim..son aylar böyle böyle gecicek bakalim..
Canım kuru fasülyede denemedim çünkü ben pakette kuru fasülye kullanmıyorum.
Bursa'da eylül sonu ekim gibi şeker ve horoz fasülye adında taze kuru fasülye çıkar.
Biz ondan alır buzluğa atarız pişireceğimiz zaman fasülyenin gazını çıkarıp pişiririz.
İstanbul'da bulunur mu bilmiyorum ama Bursa, Balıkesir taraflarında çok oluyor.:)
ya benim hep midemde kaburgalarımın altında kıpırdıyo neresini sokuyo acaba elini mi ayağını mı resmen midem hareket ediyo yada kaburgalarımın altında oynuyo arada aşağıya da baskı yapıyo ... ne arıyo bu çocuk midemde diyorum.... bilmiyorumkismile
2 haftadir cekiyorum canim..
birde inat ki sorma,oglum cek annem ayagini,nefes alamiyorum,aciyor desemde inadindan kimildamiyor sempatiksalakcinni
dans bile ediyorum yaa belki döner falan diye yooookkk,ayaklar asili sanki orda sipanin sempatiksalakcinni
senin isinde zormus canim..ama inan tuvalette oturmak bundan daha keyifli a.s
ahh bir damla gözyasimiza degmezler ama napicaksin iste...
himm,ben paket aliyorum mecburen..hani bi pratik yolu var midir diye..
o zaman nohutlari aksamdan islatiyoruz,sabaha sisince paketliyoruz.. :lepi:
yaparim bugün,bikac posetlik yerim var hala
ya ne sütü kızlar ya
benden süt faaln akmıyo
himm,ben paket aliyorum mecburen..hani bi pratik yolu var midir diye..
o zaman nohutlari aksamdan islatiyoruz,sabaha sisince paketliyoruz.. :lepi:
yaparim bugün,bikac posetlik yerim var hala
migrenden kurtulmak mı kafamçokkarıştı ole bişey varmı yaa bendde istiyorummmm sempatiksalakcinni
su kegel egzeersizlerini beceremiorum sanırım sadece wc de yapabiliorum ohaoldumsmile
iyiim cok sukur canım olumunekankayizsmileİyi diyelim iyi olsun şeker senden naber bakalım ?
canım benim inşallah bi daha migren agrıısı nedir hatırlamazsın bile.. dogumdan sonra bende caresine bakiim o zaman benim gittigim dr menepoza girince bırakır seni dedikafamçokkarıştı aman dedim ne az zamanım kalmıs akannehirValla canım migrenden neler çektim varya :)) Hep ağrı kesici veriyolardı bi ara epilepsi ilaçlarıyla tedavi oldum banamısın demedi.En son tansiyon ilaçı ve antidepresanla bir tedavi gördüm o baya aza indirgemişti migrenimi çünkü benim haftada 4 gün atağım olurdu ve tahmin edersinki hayat çekilmez bir hal almıştı.Sonra bebiş istiyorum diye tedaviyi biraktım sonra hamiş kalınca Allaha şükür şu an hiç yok.Gerçi bazı gebelerde geçiyormuş.Bazı gebelerde hiç yoksa gelebiliyomuş.İnşallah sende kurtulursun canım.Ben ünide migren bölümünde tedavi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?