günaydın canlar,
sabah sabah ebru hanım bizi çatlattı.. pis.. öyle lohusa mı olur demi.. sabah sporundan döner gibi..
cucum,
geçmiş olsun canım.. eşler hasta olunca bizde olmuş kadar oluyoruz ne yazık ki.. bir de hepsi böyle bunların şekerim benimki de hasta hasta te yanıma geldiği zamanlar oluyo bi doktora gösteremiyorum.. doktordan korkarlar, aşıdan korkarlar erkekliğide kimseye bırakmazlar :))
gunaydın canım biz iyiyiz cok sukur siz nasılsınız opuyorumnanaktan
günaydın canlar,
sabah sabah ebru hanım bizi çatlattı.. pis.. öyle lohusa mı olur demi.. sabah sporundan döner gibi..
ÖYLE BIR GECER ZAMANKI deki minik Osman...yaktin beniii...dün aglamaktan icim sistii resmen...:gitme:
ÖYLE BIR GECER ZAMANKI deki minik Osman...yaktin beniii...dün aglamaktan icim sistii resmen...:gitme:
demiii..bende sastim kaldim yaa massallah sipaya...ay evet yaa bir çocuk bu kadar iyi oynayabilirmi yaa şaştım kaldım daha önce bu kadar iyi oynayan çocuk oyuncu görmedim açıkcasıağlamaktan içim şişti bide benim kocada kaptan olunca insan ister istemez ya bir gün böle olursa diye düşünmüyo değilim yanii, hani kocası aldatıyo yaa senağlama
osman.. mete.. el kadar sıpa nasıl rol kesiyo yaa.. hepsi o carolin karısı yüzünden.. neyse ki çemile deşti karnını hepimizin ahını çıkardı..
film kalitesinde dizi çekiyorlar walla.. helal olsun.. eşimde yoktu doya doya ağladım..
osman.. mete.. el kadar sıpa nasıl rol kesiyo yaa.. hepsi o carolin karısı yüzünden.. neyse ki çemile deşti karnını hepimizin ahını çıkardı..
film kalitesinde dizi çekiyorlar walla.. helal olsun.. eşimde yoktu doya doya ağladım..
ay evet yaa bir çocuk bu kadar iyi oynayabilirmi yaa şaştım kaldım daha önce bu kadar iyi oynayan çocuk oyuncu görmedim açıkcasıağlamaktan içim şişti bide benim kocada kaptan olunca insan ister istemez ya bir gün böle olursa diye düşünmüyo değilim yanii, hani kocası aldatıyo yaa senağlama
bu doğuma girme işini konuşunca "sen içerde bir doğururken ben dışarda dokuz doğursam" diyor bana.. bende "onlardan birini bile kucağımıza alabilirsek neden olmasın" diyorum.. umarım yan çizmezler..
bu arada ben ne yaşıyorsam yaşıyo pis yaa. kramp giriyo ertesi gün ona da giriyor(muş).. midem yanıyo bi kaç saat sonra başlıyor midem ağrıyo demeye.. benim bulantılarımın olduğu dönemlerde de bazen tutturuyodu bulanıyo midem diye..off.. bazen bakalım önce hangimiz doğuracaz diyorum ona:))bilemiyorum empati mi kurduğundan ne? bi kilo almadı işte.. şimdi düşündüm de aslında bende almadım :S henüz...
demiii..bende sastim kaldim yaa massallah sipaya...
ay yokkk düsünme öyle seyler,herkes öyle Ali gibi cigersiz degilklava:
kesinlikle harika yaa..esim hayatta dizi izlemez,bende müptelasi degilim dizilerin ama türk kanallari baglandi sükür,aksam uzanirken actik..esime bi baktim burnunu cekiyor,yüzünü gizliyor..askim agliyor musun diyorum,yok hani hastayim ya ondan diye uyutmaya calisiyor beni sempatiksalakcinni
Kızlar aynen ağla ağla mahvoldum, en sonunda eşim kanalı değiştiriyorum dedi ben tamam tamam ağlamıyorummm beeaaaaaasenağlama diyerek zor ikna ettim. Yaprak dökümü izleyenlerle çok dalga geçerdim inşallah ona benzemez
Dua ediyorum ne Ezel Ne Behlül! Osman gibi bir oğlum olsun çoook tatlııııı sıpaa yaaa..
ay evet yaa bir çocuk bu kadar iyi oynayabilirmi yaa şaştım kaldım daha önce bu kadar iyi oynayan çocuk oyuncu görmedim açıkcasıağlamaktan içim şişti bide benim kocada kaptan olunca insan ister istemez ya bir gün böle olursa diye düşünmüyo değilim yanii, hani kocası aldatıyo yaa senağlama
Beniim eşimde babam ve oğlum da salya sümük ağlamıştı gizlemeye çalışarak en son sinemada bi iç çekti ki ağlamaktan sormasenağlama
Tabi o an bende ağlıyordum uğraşamadım, sonra çok dalga geçtim amakaydirigubbakcemile3
Bu arada bu dizi de çağan ırmak ın dimi?
yaw mavrulam,
kız niye öyle diyosun ne yalan deyim ben çatladım walla.. nefret ederim göbekten.. doğar doğmaz kilodan değilde göbeğin kalmasından korkuyorum.. inşAllah göbeğim kalmaz öyle..
sen izle bacım o diziyi.. gelmez sana o dizi.. hoş ayşeduru, funah ve benimde pek izlememiz iyi olur kocaları zırt pırt yurt dışına giden takım olarak ama senin empati kurma ihtimalin daha yüksek..
yaw mavrulam,
kız niye öyle diyosun ne yalan deyim ben çatladım walla.. nefret ederim göbekten.. doğar doğmaz kilodan değilde göbeğin kalmasından korkuyorum.. inşAllah göbeğim kalmaz öyle..
yok yaprak dökümüne benzemez.. bence hatırla sevgili gibi olacak sonradan siyasi diziye dönecek.. başta konuyu başlatıp.. ismindende siyaset ayaklı bir dizi olabileceğini düşünmüştüm umarım öyle olur.. çok sewerim..Kızlar aynen ağla ağla mahvoldum, en sonunda eşim kanalı değiştiriyorum dedi ben tamam tamam ağlamıyorummm beeaaaaaasenağlama diyerek zor ikna ettim. Yaprak dökümü izleyenlerle çok dalga geçerdim inşallah ona benzemez
Dua ediyorum ne Ezel Ne Behlül! Osman gibi bir oğlum olsun çoook tatlııııı sıpaa yaaa..
canım bazı baba adaylarında oluyo bu, hatta adı bile var ama adını bilmiyomfisfisfis erkek karısıyla birlikte gebeliğin her problemini yaşıyo aşerme mide bulantısı kilo alma halsizlik doğumdan sonra geçer işallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dimi ya sanki o karı neydi adı carolinmiydi neydi kumammış gibi geliyo bir sinir oluyom gerçi benim kocacımmm hiç o adam gibi diil çok sakin ve sevecendir ama insan empati kuruyo ister istemez kafamçokkarıştı
ben izlerken hırslanıyorum ya kocamda diyorki " ah Pelin senin eline verecekler o carolini (büyük harf bilem kullanmıyorum dikkatinizi çekerim) ne yolarsın,ne döversin.
Ama Cemile acılarımı hafifletti azıcık,güzel deldi hatunu. Ohhh olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?