2010 Aralık Anneleri

günaydın canlar,

sabah sabah ebru hanım bizi çatlattı.. pis.. öyle lohusa mı olur demi.. sabah sporundan döner gibi..

cucum,
geçmiş olsun canım.. eşler hasta olunca bizde olmuş kadar oluyoruz ne yazık ki.. bir de hepsi böyle bunların şekerim benimki de hasta hasta te yanıma geldiği zamanlar oluyo bi doktora gösteremiyorum.. doktordan korkarlar, aşıdan korkarlar erkekliğide kimseye bırakmazlar :))

ay evet dimi yaa sabah sabah psikolojimizi bozdu:mymeka: arkadaşım sende şöyle diğer lohusa kadınlar gibi olsana biraz :oklava: bol bol ye süt yapar :içelim: sinir şey resmen psikolojimi bozdu yaa:oklava:

gunaydın canım biz iyiyiz cok sukur siz nasılsınız opuyorumnanaktan

Bende iyiyim be canım...
Dün gece annemde kaldım gece kramp ve sıcakla uğraştım evim gibisi yok ya

günaydın canlar,

sabah sabah ebru hanım bizi çatlattı.. pis.. öyle lohusa mı olur demi.. sabah sporundan döner gibi..

Aynen ya suyu da elinde :roflol::roflol:
Ama hiçte çatlamadım :dilcikar:Dün beni gebe iken hiç görmeyen arkadaşlar gördü şaşırdılarçok güzelleşmişim ve kilom gayet iyiyimiş allahım bir hoşuma gitti ki :kedi: Kötü şeyler derler canımı sıklarlar diyordum ama aksine pek şımardım canımmmm sempatiksalakcinni

ÖYLE BIR GECER ZAMANKI deki minik Osman...yaktin beniii...dün aglamaktan icim sistii resmen...:gitme:

osman.. mete.. el kadar sıpa nasıl rol kesiyo yaa.. hepsi o carolin karısı yüzünden.. neyse ki çemile deşti karnını hepimizin ahını çıkardı..

film kalitesinde dizi çekiyorlar walla.. helal olsun.. eşimde yoktu doya doya ağladım..

Son düzenleme:
ÖYLE BIR GECER ZAMANKI deki minik Osman...yaktin beniii...dün aglamaktan icim sistii resmen...:gitme:

ay evet yaa bir çocuk bu kadar iyi oynayabilirmi yaa şaştım kaldım daha önce bu kadar iyi oynayan çocuk oyuncu görmedim açıkcası :nazar::nazar: ağlamaktan içim şişti bide benim kocada kaptan olunca insan ister istemez ya bir gün böle olursa diye düşünmüyo değilim yanii, hani kocası aldatıyo yaa senağlama

Son düzenleme:
ay evet yaa bir çocuk bu kadar iyi oynayabilirmi yaa şaştım kaldım daha önce bu kadar iyi oynayan çocuk oyuncu görmedim açıkcası :nazar::nazar: ağlamaktan içim şişti bide benim kocada kaptan olunca insan ister istemez ya bir gün böle olursa diye düşünmüyo değilim yanii, hani kocası aldatıyo yaa senağlama
demiii..bende sastim kaldim yaa massallah sipaya...
ay yokkk düsünme öyle seyler,herkes öyle Ali gibi cigersiz degil :oklava:

osman.. mete.. el kadar sıpa nasıl rol kesiyo yaa.. hepsi o carolin karısı yüzünden.. neyse ki çemile deşti karnını hepimizin ahını çıkardı..

film kalitesinde dizi çekiyorlar walla.. helal olsun.. eşimde yoktu doya doya ağladım..

kesinlikle harika yaa..esim hayatta dizi izlemez,bende müptelasi degilim dizilerin ama türk kanallari baglandi sükür,aksam uzanirken actik..esime bi baktim burnunu cekiyor,yüzünü gizliyor..askim agliyor musun diyorum,yok hani hastayim ya ondan diye uyutmaya calisiyor beni sempatiksalakcinni

Kızlar aynen ağla ağla mahvoldum, en sonunda eşim kanalı değiştiriyorum dedi ben tamam tamam ağlamıyorummm beeaaaaaasenağlama diyerek zor ikna ettim. Yaprak dökümü izleyenlerle çok dalga geçerdim inşallah ona benzemez:delphin:

Dua ediyorum ne Ezel Ne Behlül! Osman gibi bir oğlum olsun çoook tatlııııı sıpaa yaaa..

bu doğuma girme işini konuşunca "sen içerde bir doğururken ben dışarda dokuz doğursam" diyor bana.. bende "onlardan birini bile kucağımıza alabilirsek neden olmasın" diyorum.. umarım yan çizmezler..

bu arada ben ne yaşıyorsam yaşıyo pis yaa. kramp giriyo ertesi gün ona da giriyor(muş).. midem yanıyo bi kaç saat sonra başlıyor midem ağrıyo demeye.. benim bulantılarımın olduğu dönemlerde de bazen tutturuyodu bulanıyo midem diye..off.. bazen bakalım önce hangimiz doğuracaz diyorum ona:))bilemiyorum empati mi kurduğundan ne? bi kilo almadı işte.. şimdi düşündüm de aslında bende almadım :S henüz...

canım bazı baba adaylarında oluyo bu, hatta adı bile var ama adını bilmiyomfisfisfis erkek karısıyla birlikte gebeliğin her problemini yaşıyo aşerme mide bulantısı kilo alma halsizlik doğumdan sonra geçer işallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

demiii..bende sastim kaldim yaa massallah sipaya...
ay yokkk düsünme öyle seyler,herkes öyle Ali gibi cigersiz degil :oklava:

kesinlikle harika yaa..esim hayatta dizi izlemez,bende müptelasi degilim dizilerin ama türk kanallari baglandi sükür,aksam uzanirken actik..esime bi baktim burnunu cekiyor,yüzünü gizliyor..askim agliyor musun diyorum,yok hani hastayim ya ondan diye uyutmaya calisiyor beni sempatiksalakcinni

Beniim eşimde babam ve oğlum da salya sümük ağlamıştı gizlemeye çalışarak en son sinemada bi iç çekti ki ağlamaktan sormasenağlama
Tabi o an bende ağlıyordum uğraşamadım, sonra çok dalga geçtim amakaydirigubbakcemile3

Bu arada bu dizi de çağan ırmak ın dimi?

günaydın hanımlarr.. ay ben o diziyi izlemiorum ama reklamlardan takip ediorum. osmana da bayılıorum. maşallah sıpaya çok şeker yaa. allahım o ne güzellik öle :nazar:

Kızlar aynen ağla ağla mahvoldum, en sonunda eşim kanalı değiştiriyorum dedi ben tamam tamam ağlamıyorummm beeaaaaaasenağlama diyerek zor ikna ettim. Yaprak dökümü izleyenlerle çok dalga geçerdim inşallah ona benzemez:delphin:

Dua ediyorum ne Ezel Ne Behlül! Osman gibi bir oğlum olsun çoook tatlııııı sıpaa yaaa..

hakkaten yaprak dökümünü izleyenlerle bende çok dalga geçerdim şimdi utanmasam çizgi film izlerken bile ağlıycam bilmiyorumkismile
bende hep 10 tanede doğursam hepside kız olsun derdim ama dün allahım keşke böyle bir oğlum olsa derken yakaladım kendiminaniknanik

sen izle bacım o diziyi.. gelmez sana o dizi.. hoş ayşeduru, funah ve benimde pek izlememiz iyi olur kocaları zırt pırt yurt dışına giden takım olarak ama senin empati kurma ihtimalin daha yüksek..

yaw mavrulam,
kız niye öyle diyosun ne yalan deyim ben çatladım walla.. nefret ederim göbekten.. doğar doğmaz kilodan değilde göbeğin kalmasından korkuyorum.. inşAllah göbeğim kalmaz öyle..

ya kilo almadım diyenlere çok kızıyorummm:kızgın: . ben on kilo aldım yaa. geçen hastanede hamilenin biri ( benden ilerde hamileliği) sizin son zamanlarınız heralde dedi bana , hıı dedim geçtim bende.çok sinir oldum. bu gidişle doğuma yuvarlayarak götürecekler beni
ama cildim falan güzelleşti benim. şöle nur indi yüzüme sankimsırnaşık şey. bununla teselli bulayım bari.

Beniim eşimde babam ve oğlum da salya sümük ağlamıştı gizlemeye çalışarak en son sinemada bi iç çekti ki ağlamaktan sormasenağlama
Tabi o an bende ağlıyordum uğraşamadım, sonra çok dalga geçtim amakaydirigubbakcemile3

Bu arada bu dizi de çağan ırmak ın dimi?

ayy babam ve oglum deme bana tatlim...
onyüzbin kere izlemistir,her defasinda aglanir mi yaa...favori filmi,cani sikilsa acar onu izler...bikkinlik geldi guclubacismilekaydirigubbakcemile3

yaw mavrulam,
kız niye öyle diyosun ne yalan deyim ben çatladım walla.. nefret ederim göbekten.. doğar doğmaz kilodan değilde göbeğin kalmasından korkuyorum.. inşAllah göbeğim kalmaz öyle..

Kendimi bu şekilde teselli ediyorum anacım ne yapayım :roflol::roflol:
Bende göbeği hiç sevmem...Hatta hamile kalmadan önce kilo aldım göbek çıktı içime çekerdim :kedi:Şimdi onu da yapamayız be...

sen izle bacım o diziyi.. gelmez sana o dizi.. hoş ayşeduru, funah ve benimde pek izlememiz iyi olur kocaları zırt pırt yurt dışına giden takım olarak ama senin empati kurma ihtimalin daha yüksek..

yaw mavrulam,

dimi ya sanki o karı neydi adı carolinmiydi neydi kumammış gibi geliyo bir sinir oluyom gerçi benim kocacımmm hiç o adam gibi diil çok sakin ve sevecendir ama insan empati kuruyo ister istemez kafamçokkarıştı

yok yaprak dökümüne benzemez.. bence hatırla sevgili gibi olacak sonradan siyasi diziye dönecek.. başta konuyu başlatıp.. ismindende siyaset ayaklı bir dizi olabileceğini düşünmüştüm umarım öyle olur.. çok sewerim..
ayrıca yok çağan ırmak'ın değil..

canım bazı baba adaylarında oluyo bu, hatta adı bile var ama adını bilmiyomfisfisfis erkek karısıyla birlikte gebeliğin her problemini yaşıyo aşerme mide bulantısı kilo alma halsizlik doğumdan sonra geçer işallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yawrum bu hep böyle ama.. gebelikle alakası yok.. biz birbirimze düşkünüz felan tek yumurta ikizi gibi olduk.. ama onda olanları ben yapmıyorum onun kastı neyse hep o ne yaşarsam yaşıyo ya..

dimi ya sanki o karı neydi adı carolinmiydi neydi kumammış gibi geliyo bir sinir oluyom gerçi benim kocacımmm hiç o adam gibi diil çok sakin ve sevecendir ama insan empati kuruyo ister istemez kafamçokkarıştı

ben izlerken hırslanıyorum ya kocamda diyorki " ah Pelin senin eline verecekler o carolini (büyük harf bilem kullanmıyorum dikkatinizi çekerim) ne yolarsın,ne döversin.
Ama Cemile acılarımı hafifletti azıcık,güzel deldi hatunu. Ohhh olsun.

günaydın kızlar,
ellerinde uyuşma olan var mı?
gündüz bi sorun yok ama geceleri çok uyuşuyor parmaklarım özellikle orta sağ parmağım

ben izlerken hırslanıyorum ya kocamda diyorki " ah Pelin senin eline verecekler o carolini (büyük harf bilem kullanmıyorum dikkatinizi çekerim) ne yolarsın,ne döversin.
Ama Cemile acılarımı hafifletti azıcık,güzel deldi hatunu. Ohhh olsun.

ah yazık ama olan gene kendine olcak şimdi mapus damlarında çürüyceksenağlama

Back
X