Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm ınşaallah gelmiş geçmiş olurburxkan çok geçmiş olsun...
Pelin'cim alıntı yaptım ama çıkmamış cnm saolasın bugun daha ıyı gıbıyım sanırım bıseyler yiyebilirsem daha iyi olacağım
saol cnm ınşaallah gelmiş geçmiş olur
Kızlar desteginiz için dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim.
Bugün daha ıyı sayılırım en azından ıshal eğer benı kandırmıyorsa normale donme gıbı bır çabası var gıbı ama bebeğimi doğru duzgun besleyemedım ona uzuluyorum. Oda sankı anne merak etme ben ıyıyım dermışcesıne maaşallah çok hareketlı.
Kızlar bıraz duygusallaştım sanırım ama şunu bılın kı hepınızı tek tek çok sevıyorum
aynı yolda yuruyup dertlerımızı paylaşmak mutluluklarımızı gelıp bır an once şu ufacık kutulara yazıp sızden neler yazacağınızı beklemek çok guzel. Iyıkı boyle bır ortam hazırlanmış ve sızınle tanışmışım. hepinizi çok ama çok sevıyorum ve tekrar tekrar sevgıyle kucaklıyorum :1hug:
Yüce Allah'ım sen hıçbırımıze dermansız dert verme Yarabbım :Saruboceq:
Amin
gunaydın kızlarr......
hapsuruk canım gecmiş olsun.
burxkan tatlım iyi beslenemiyormu dedin? tatlım o sende ne var ne yok hepsini alıyor zaten.zaten kendin için yemiş oluyorsun.bebiş kendini doyurana kadar senin depoları tuketiyor..rahat ol canım...aç kalmaz oo.
kanguru,portbebe,anakucağı ne cok terim var yaa.birini öğrenim derken diğerini kacırıyourm bu üçü aynı işlemi goruyor sanırım.anakucağı ayrı tasınıyor sadece....
kızlar benim kız dunden beri pek hareketsiz...benimde paronayalarım başladı..keyfim kactı yaa....durum onu takip ediyorum.kıpır kıpr kıza ne oldu anlamdım...canım sıkkın anlayacağınız...
güsel anneler günaydınlar..
ezocum nie sıkıldı canın? sen hiç bişeye üzme kendini bebişinde iyidir gönlünü ferah tut sen
hapşurukcum geçmiş olsun neyin var tam geçmişi okuyamadım?
buarada usta geldi banyonun asma tavanını yapıyo sonrada bebişin odasını boyıycak inş. bakalım nasıl olcak bilmiyorumkismile
saol canım.hapşuruk asansörde kalmış dun .sağlıkla ilgili bişeyi yok cok sukur...sende ne guzel hazırlıklara başladın..bi ben kaldım galiba topikde ...
yaparsın hepsini merak etme ben yavaştan başladım ama 1 hafta yoğunlaşsan bitirirsin çoğunu sıkma hiç kendini..
hapşuruk korkmuştur ya kıyamam benim çok büyük korkumdur bu arada hatta bu apartmanda sırf buyüzden yönetici ile papaz oldum bakımını yaptırmamışlar zamanında eşim 15 dk. kaldı asansörde ben dışarda dayanamadım kavga ettim yöneticiyle..
calışmıyo olsam dusunmem de canım sadece pazar gunum var.çıkıp bebişemi bişeyler baksam evdeki işlerimi halletsem bilemedim.işler gozumde buyuyor anlayacağın.bi başlasam gerisi gelir ama başlamak işte onemli olan
izne ne zaman çııcaksın? hatta izin iste 2 gün vermezlerse alma imkanın varsa 2 günlük rapr al dr. dan işlerinin bi kısmını hallet ..ne güsel akıl veriyorum dimi :kedi:
Korkuttun şekerim bizi. Aman yorma kendini madem,eşine söyle o da yormasın seni. Yoksa yaklaşık 60 kişiden oluşan aralık anneleri olarak koca göbeklerimizle fena döveriz :)))
Sen bizim cicilerimize baktın mı Ayşe teyzesi ??
asıl sen nerelerdesin hatun.
biraz azaldı canım.. ama terkettiği yok ne yazık kiişin alerjik boyutu da var tabii..
carolin getirene cemile oluruz bizde :)))
selam kizlar
bugun sabahtan anneme gittim. bu arada sabah sabah asansorde kaldik elektrik
kesildi tam arada kaldik
bekledik bekledik gelen olmadi
sonra benim kahraman kocam ugrasti ugrasti kapiyi acti:asigim:
aradan atladikeyvahedigeldismile
oglende annemlerle disari ciktik ben yine bebise biseyler aldim
biberon emzik puset donencesi falan
bi ara cekerim resimlerini
biraz gecmisi okiym bari![]()
32. haftam kasım başında başlıyor.yani ozamana doğum iznine cıkabilirim ama ben kararsız kaldım.32 demi 37 de mi çıksam diye..32 de cıkıp hazırlıklarımı tamamlarım diyorum.ama 10 gunluk bayram iznim heba olacak ozaman..bide bizim iş bitmek üzere kapanacak.o yuzden 1 ay daha sıkıp dişimi 37 de alsam izin diyourm..o zamanda 3 hafta doğum izni neyime yarıcak diyorum.bilmiyorum işte benim iş karışık biraz anlayacağın
valla hakkında hayırlısı canım gerçekten 10 günlük tatili nie heba edesin o konuda haklısın sen dayanırım diyorsan kendini çok yormadan git gel işe ... çalışma ortamını bilmiyorum anlayışlı insanlarsa biras idare etsinler seni