slm kızlar hafta sonu sendromu var yine topikte.dün cadımı gördüm 1400 gr olmuş acaba sıska mı oluyo böyle olunca.
slm kızlar hafta sonu sendromu var yine topikte.dün cadımı gördüm 1400 gr olmuş acaba sıska mı oluyo böyle olunca.
aynı benim gibi düşünmüşsün :)) kışın bunu kullanıp birde dışardan battaniye sararım ooh mis.. yazında kanguru almayı düşünüyorum zaten.. ayrıca portbebeden hiç haz etmiyorum.. hele birde bavul gibi taşıyorlar bazıları bebeyi onun içindeyken.. çok sinir oluyorumBen bundan alacağım, tam eski usül bebek taşıma yöntemi
yaaaa boynere mi gelmiş sezencim ya
kaçırdım.
nasıl çokmu güzeldiler.
nasıldı fiyatalr.
ya bazen o kadar abartıyorum ki bu temizlik olayı saçma sapan şeylerle uğraşıyorum,ıcığını cıcığını çıkarıyorum,aslındaa ben tembel bi başağımdakaydirigubbakcemile3ama elim deyincede uçuyorum,daha şimdiden o beşiğin kenarındaki yan korumalıklar var ya onları yıkarmıyım acaba diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
ayyy geçmiş olsun hapşuruk.
benim en çok korktuğum şeyelrden biri asansörde kalmak
amannnnn Allah göstermesinnn.
özoygun sana özelden msj attım görmedin saırımmm yada gelmedimi
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok güzel bi kahvaltı sonrası burdayım
kızlar demiştim ya 2 gün önce kramp girdi gece diye
dizimin altında adeleli ksıımda o kasılma devam ediyo
yürürken acıyo biraz
sizdede oldumu
geeçrmi sizce.
yoksa bi kas gevşetici falan sürsem mi.
özoygun sana özelden msj attım görmedin saırımmm yada gelmedimi
geldi canım bende cevap attım sana...sanırım benimki gelmedi..
canım o bendede oluyor ne yazıkki çok kötü bişi süt iç bol bol doktorum kalsiyyum eksikliğinden dedii süt içe içe baya azaldı kraplarr sanada tavsiye ederimm o bi kça gün acısını çekiosun geçio ama
yürürken acıyo biraz
sizdede oldumu
geeçrmi sizce.
yürürken acıyo biraz
sizdede oldumu
geeçrmi sizce.
geldi canım bende cevap attım sana...sanırım benimki gelmedi..
ne düşündün pekii şimdilik ne planlıosun canımm
toobacm eşim almış da ondan denemesini bile yaptık :)) ama sanki bebek alttan düşecekmiş gibi geliyor :))
Kızlar desteginiz için dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim.
Bugün daha ıyı sayılırım en azından ıshal eğer benı kandırmıyorsa normale donme gıbı bır çabası var gıbı ama bebeğimi doğru duzgun besleyemedım ona uzuluyorum. Oda sankı anne merak etme ben ıyıyım dermışcesıne maaşallah çok hareketlı.
Kızlar bıraz duygusallaştım sanırım ama şunu bılın kı hepınızı tek tek çok sevıyorum
aynı yolda yuruyup dertlerımızı paylaşmak mutluluklarımızı gelıp bır an once şu ufacık kutulara yazıp sızden neler yazacağınızı beklemek çok guzel. Iyıkı boyle bır ortam hazırlanmış ve sızınle tanışmışım. hepinizi çok ama çok sevıyorum ve tekrar tekrar sevgıyle kucaklıyorum :1hug:
Yüce Allah'ım sen hıçbırımıze dermansız dert verme Yarabbım :Saruboceq:
Amin
gunaydın kızlarr......
hapsuruk canım gecmiş olsun.
burxkan tatlım iyi beslenemiyormu dedin? tatlım o sende ne var ne yok hepsini alıyor zaten.zaten kendin için yemiş oluyorsun.bebiş kendini doyurana kadar senin depoları tuketiyor..rahat ol canım...aç kalmaz oo.
kanguru,portbebe,anakucağı ne cok terim var yaa.birini öğrenim derken diğerini kacırıyourm bu üçü aynı işlemi goruyor sanırım.anakucağı ayrı tasınıyor sadece....
kızlar benim kız dunden beri pek hareketsiz...benimde paronayalarım başladı..keyfim kactı yaa....durum onu takip ediyorum.kıpır kıpr kıza ne oldu anlamdım...canım sıkkın anlayacağınız...
Ben burdayımmm öğretmeniimm asıl sen nerdesiiinn :gitme:
evet canım çok güzel şeyler vardı gecelik sabahlık olarak 75 e de vardı bizim aldığımız gecelik sabahlık takım 140 idi.
canım o bendede oluyor ne yazıkki çok kötü bişi süt iç bol bol doktorum kalsiyyum eksikliğinden dedii süt içe içe baya azaldı kraplarr sanada tavsiye ederimm o bi kça gün acısını çekiosun geçio ama
ne düşündün pekii şimdilik ne planlıosun canımm
canım öncelikle sağol.şuan doktoruma devam ediyorum.ilerleyen zamanda normal doğum derse ve kendi yapmazsa başka hastane duşunurum diyorum..başından beri ,tedavi suresince onunla olduğum için başkasına cesaret edemiyourm.ı bana başka birini onerirse değiştiricem sanırım.verdiğin bilgiler için sağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?