günaydın kızlarr
hapşurukcum gecicek merak etme canım benim için doğum acısından zor bir acıydı valla
kızlar bebeğimin huyu değişti ya melek gibi sakin bebeğim gitti
yerine minik bi canavar geldi,sanırım birazda rahatsızlıktan dolayı
gece 3te bir uyandık oda zaten 1de uyumuştuk taaaa şimdi sabah 10-30da yattı
emzriyorum,altını alıyorum yok kırpmıyor bile
göğsümde yatıyorum dalıcak gibi oluyor buseferde gaz sancısı geliyor offf yine uyanıyor
böle böle sabahı ettik,
birde anlamadığım gündüzde öle çok uyumuyor,bütün uyku saattleri dağınık bir şekilde
gün içinde bölünmüş durumda
20gündür duymadığım ağlama seslerini duyuyorum masalımın ya
beşiğini beğenmiyor ille ya memede ya göğsümde uzanarak yatçak
içine bişey girdi bebişim benim bebeğim böle değildi :)))
misafirlerimde gelicek öğlen yanlarına kıvrılır yatarım artık
kızlar moralim çok bozuk yaa, kızımın göbeği 6.gün düşmüştü, hiç bi sorunumuz yoktu,az önce üstünü değiştirirken gördüm ki göbeği kanamışNapcam şaşırdım, annem bişey olmaz, çok ıkındıysa yada ağladıysa olmuştur dedi ama hiç ağlatmadım bu gece, ama gazdan dolayı ıkınıyo. Bi de dün banyo yaptırmıştık ondan mı oldu acaba diye düşündüm, tam kurulayamadıkmıki? Off anne olmak ne zormuş...
Bi de kafasında kabuk oluşmuş, ben konak sanmıştım, annem dün geldi yanıma konak başın ön kısmında olur hemde böyle kabuk şeklinde olmaz dedi, bi yere filan mı çarptınız dedi, aklım çıktı, çarpmadık ama kayınvalidemler burdayken gece bi kaç saat onların odada kalıyodu, ne kadar karşı olsamda bebeği vermiyolardı,ayy insanın aklına herşey geliyo, onlar filan mı yaptı, düşürdüler mi, çarptılar mı, aklımda bi sürü soru. Dünden beri onu takıyodum kafama bugün de göbeğimiz çıktı(((((
kızlar moralim çok bozuk yaa, kızımın göbeği 6.gün düşmüştü, hiç bi sorunumuz yoktu,az önce üstünü değiştirirken gördüm ki göbeği kanamışNapcam şaşırdım, annem bişey olmaz, çok ıkındıysa yada ağladıysa olmuştur dedi ama hiç ağlatmadım bu gece, ama gazdan dolayı ıkınıyo. Bi de dün banyo yaptırmıştık ondan mı oldu acaba diye düşündüm, tam kurulayamadıkmıki? Off anne olmak ne zormuş...
Bi de kafasında kabuk oluşmuş, ben konak sanmıştım, annem dün geldi yanıma konak başın ön kısmında olur hemde böyle kabuk şeklinde olmaz dedi, bi yere filan mı çarptınız dedi, aklım çıktı, çarpmadık ama kayınvalidemler burdayken gece bi kaç saat onların odada kalıyodu, ne kadar karşı olsamda bebeği vermiyolardı,ayy insanın aklına herşey geliyo, onlar filan mı yaptı, düşürdüler mi, çarptılar mı, aklımda bi sürü soru. Dünden beri onu takıyodum kafama bugün de göbeğimiz çıktı(((((
walla sorma aynen oyle az once aradı kv temizlige kadın almıs gelmicek yani bi sevindim sorma gitsinguzelim bence sen çok stres yapmışsın. bebeğin emdikten sonra sustuğuna göre doyuyor. sağlık ocağına gidip tartılınca kilo aldığını görüp rahat edeceksin. stres sütün baş düşmanı.yetiyor mu yetmiyor mu diye stres yapma,kv 'yi de salla gitsinonların işleri güçleri gelini nasıl depresyona sokarız başka bir şey değil
canım benim ya inşallah bişey çıkmaz,sen şimdi güçlü ol ki,bebeğine iyi bak canım dur bakalım belkide hiç bişey çıkmıcak ama yazık bişey yokkende miniğini delcekler allah yardımcınız olsunşu hormonlar bir düzene girsin artık ya,yetti valla:84: dün oğluşu doktora götürdük. 18 günde 1 kilo almış. Doktor oo gelişimi şöyle güzel böyle iyi derken birden bu çocuk çok mu sarı demeye başladı.Ailede guatr var mı,yok o var mı bu var mı sorularının ardından bir analiz listesi çıkardı aklınız dururEşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye buna denir Eve gelene kadar ağladım,bir yandan ağlıyorum diye kendime kızdım,ağlamaya devam tabii...çok arada kaldım.oğlan yiyor içiyor gazı çıkınca süper keyifli bir bebek. o tahlilleri vermek için bebeğimi delik deşik edecekler,içim el vermiyor ama tahlilleri yaptırmazsak sürekli acaba bir şey var mı diye içimi kemirir mi?:44::44::44:çok kararsız kaldım kızlar:44::44:
yazık bu bebeklere ya ama bizimkinde ayrı bi huysuzluk var sorma gitsin melek gibiydi ya 2gündür böle sanırım eski halimize döneriz yakında heraldeannemizin kokusunu doyasıya çekmek istiyor demek ki bebişo pis gaz sancısını doğumdan sonra 2 gün yaşadım ben. en sonunda hemşirelere yalvar yakar tekrar lavman yaptırdım da kendime geldim,bu miniklerimiz ne yapsın:26:
canım o ıkınmaktan olmuştur bizim kanamadı ama ıkındıkça dibindeki ıslaklık gözüküyordukızlar moralim çok bozuk yaa, kızımın göbeği 6.gün düşmüştü, hiç bi sorunumuz yoktu,az önce üstünü değiştirirken gördüm ki göbeği kanamışNapcam şaşırdım, annem bişey olmaz, çok ıkındıysa yada ağladıysa olmuştur dedi ama hiç ağlatmadım bu gece, ama gazdan dolayı ıkınıyo. Bi de dün banyo yaptırmıştık ondan mı oldu acaba diye düşündüm, tam kurulayamadıkmıki? Off anne olmak ne zormuş...
yok canım senin kız normal benimkide öleydi valla bikaç gündür nezle olduk beraber şimdi huysuzluğu başladı işteYa kizlar burdaki yorumlari okuyunca acaba benim kizimdami bi anormallik var
diyecegim neredeyse :26:
Benimki yatagindan baska yerde uyumuyor ..
emzirirken filan fal ta$i gibi gözleri acik gözlerimin icine bakiyor , bi yumsa gözlerini uyusa diye bakiyorum ama yok .. Gündüzleri anca topu topuna 30 ile 45.dakikka arasi uyuyor
geceleri de masallahi var bi iki kere aglar gibi oluyor oda tam aglamakta degil yani
emzigini düsürünce az huysuzlaniyor sonra verince susup misil misil devam uyuyor ..
benim kizin gündüze alerjisi var demek ne ev isi yapabiliyorum ne baska bisey ..
o 30.dakikkada evimi temizliyim .. kirlilerimi yikiyayim yoksa ayaklarimi uzatip dinleneyimmi hic bilemedim :44: hanim efendi simdiden basladi beni parmaginda oynatmaya
ayy sana yatılı misafirde mi geliyoo offf
ayy canım ben pazar günü yaşadım o canavarlar,
noluyoruz dedim yaaa...
şimdilik sakin gene.
yediklerime dikkat edersem o da sakin gibi
maşallah diyeyim şimdilik.
benimkinde de kucak takıntısı var..
anane ve baba omzunda süper keyifliyiz
benim de göğsümde tabiki
nolcak bilmem ya..
benim de gelenim gidenim çok oluyor
o uyanıkken misafirle ilgilenmek de zor,
hele de yatılı misafirde
kızlar bu arada selam herkese
dunden berı kaka yapmaya calısyıyoz canımız cıktıı ıkınmaktan bıde yapamayınca cıglıgı basıyo yavrum ya...Allahtan sabahtan kakamızı yaptık da bıraz rahatladık..Allahıma sukur olsun hıc kaka yapamayacak sandımm
ne demek canım:))maşallah olumsuz şartlara göre iyi almışsın... bölüm neydi canım
ben bebeğimi odasında tutuyorum zaten misafirler 1-2 kere görmeye giriyorlar okadar oda teker teker yoksa oda nefesten geçilmez
o yüzden de kimse kucağına alamadı ama tabi ailemiz hariç
dün beni uyutmayan bebeğimi uyandırdım valla içim sızlasada
yoksa gece uyumucak yine 1saatten fazladır uyanık :))))
en iyi zaten bebegi odasinda tutmak bende öyle yapcam ..
zaten kucakta durmuyor mizmizlaniyor , rahatina düskün kücük hanim
mevlütte okunma oldugu zaman bebegi kucaktan kucaga veriyorlarmis..
Bundan 2.sene önce yegenimdede öyle yapmislardi ..
Anlamini bilmiyorum ama ben yaptirmicam öyle bisey ya
Büsürü kisi olcak o gün evde .. parmak kadar cocugu elden ele hobbidik yaptiramam valla ..
simdiden icime dert oldu .. Mevlüttü iptal edesim vaaaar
kızlae bı sey sorcam bebegınız uyanıkken hep kucaktamı tutuyorsunuz,ne yapıosunuz uyanıkken bı de ne kadar uyanık kakıyor?
merhaba guzel teyzoslarim sonunda geldim dunyaya
slm kizlar, en sonunda 30 aralik 21'de oglusuma kavustum, 15saat sancidan sonra acilen sezeryan alindim, oglum asagi inmedi suyumuzda gelmesine ragmen,onca saat bosuna bekledik kavusmak için..
suyuna kakasini yapmis ve cokcada içmis dogdugundan beri antibiyotik vermekten elleri ayaklari morardi ama olsun su an cok saglikli...
birazcikta tosuncuk oldu 4020gr ve boyuda 54cm
allaha sukur saglikla kavustuk, koklamaya bakmaya doyamiyorum allahim herkese nasip etsin...
bu arada gecmisede gidemedim insallah herkes cok iyidir...
benimki şuan deliler gibi uyanık valla
gece 3ten sabah 10.30a kadar uyanıktı,10.30da uyudu 12de uyandı daha şimdi yatırmaya çalışıyorum canım
20gün beşiğinde tuttum şimdi bikaç gündür yanıma alıyorum koltuğa koyuyorum canım mız mızlanırsa kucakta tutuyorum ama genelde koltukta da rahat duruyor
uyumalarımız düzelse rahat etçemde bizimki akşam uyuyor ya 5ten sonra geceye kadar falan bi emmelere uyanıyo sızıyor sonra
canım benim oğlan uyanınca emmek istiyo emziriyorum falan sonra uyursa uyuyo yoksa biraz kucağımda tutuyorum laflıyoruz baktım gözler gidio, ya kcağımda uyuya kalıyo yada beşiğine yatırıyorum öyle uyuyo...ama itiraf ediyim genelde kucağımda tutuyorum orda uyuyakalıo...uyanıkken bazen beşiğinde mızmızlanıo kucak istiyo
Sporstar cnm aynen bende öyle düsünüyorum isteyen gitsin teker teker odasinda görsün bebegimi ..
yoksa banane vermem öyle kucaktan kucaga ..
qsu'cum benimki genelde gündüzleri uyanik oluyor uyusa uyusa yarim saat 45.dakikka arasi
uyuyor oda güne bölünük yani ..
uyanik oldugu zaman emziriyorum 15-20 dakikka kucakta oluyor ..
gazini filan cikartip rahatladigini görünce gündelik besigine yatiriyorum
tavaninda asili olan oyuncaklarini bakip duruyor kara kara :)
annem geldigi zaman kucagina aliyor yoksa aglamadigi sürece veya bezini degisdirmem gerekmedigi sürece almiyorum kucagima ..
Kucaga alismasini istemiyorum , yoksa ileride dahada mizmizlanir diye korkuyorum ..
merhaba guzel teyzoslarim sonunda geldim dunyaya
slm kizlar, en sonunda 30 aralik 21'de oglusuma kavustum, 15saat sancidan sonra acilen sezeryan alindim, oglum asagi inmedi suyumuzda gelmesine ragmen,onca saat bosuna bekledik kavusmak için..
suyuna kakasini yapmis ve cokcada içmis dogdugundan beri antibiyotik vermekten elleri ayaklari morardi ama olsun su an cok saglikli...
birazcikta tosuncuk oldu 4020gr ve boyuda 54cm
allaha sukur saglikla kavustuk, koklamaya bakmaya doyamiyorum allahim herkese nasip etsin...
bu arada gecmisede gidemedim insallah herkes cok iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?