2010 Aralık Anneleri

ayy canım ben pazar günü yaşadım o canavarlar,
noluyoruz dedim yaaa...
şimdilik sakin gene.
yediklerime dikkat edersem o da sakin gibi
maşallah diyeyim şimdilik.
benimkinde de kucak takıntısı var..
anane ve baba omzunda süper keyifliyiz
benim de göğsümde tabiki
nolcak bilmem ya..
benim de gelenim gidenim çok oluyor
o uyanıkken misafirle ilgilenmek de zor,
hele de yatılı misafirde

canım yakınsa sağlık ocağına götür için rahat etsin
kanadığında baticonla temizleyin demişlerdi bize
göbeğinde bişey olmadı
ama başını göster bence canım
için rahat etsin en azından.

canım benim uzulme bızım kızın da kanamıs gobegı ustunu degıstırırken gordum 2 haftalık felandı ama kurudu bole gobek delıgı kurumus kanlıydı hep,ben doktora goturmustum korkma dedı,bı daha kanarsa dıye ıgne yazdı,korkulacak bı sey olmadıgını soledı,Allah tan kanamadı yoksa ıgne yazdıracaktım vıtamın eksıklıgınden kanarmıs yada cok ağlamaktan...

kızlar bu arada selam herkese
dunden berı kaka yapmaya calısyıyoz canımız cıktıı ıkınmaktan bıde yapamayınca cıglıgı basıyo yavrum ya...Allahtan sabahtan kakamızı yaptık da bıraz rahatladık..Allahıma sukur olsun hıc kaka yapamayacak sandımm

walla sorma aynen oyle az once aradı kv temizlige kadın almıs gelmicek yani bi sevindim sorma gitsin dogru diyosun canım stres yapıyorum galiba bundan sonra dusunmemeye calıscam

canım benim ya inşallah bişey çıkmaz,sen şimdi güçlü ol ki,bebeğine iyi bak canım dur bakalım belkide hiç bişey çıkmıcak ama yazık bişey yokkende miniğini delcekler allah yardımcınız olsun
yazık bu bebeklere ya ama bizimkinde ayrı bi huysuzluk var sorma gitsin melek gibiydi ya 2gündür böle sanırım eski halimize döneriz yakında heralde
canım o ıkınmaktan olmuştur bizim kanamadı ama ıkındıkça dibindeki ıslaklık gözüküyordu
bizimde 6.gün düşmüştü bikaç gün ıslaklığı görmüştük merak etçek bişey yoktur sanırım
kızlardan bikaç kişinin daha olmuştu diye hatırlıyorum
başı için bende anlamadım ama canım belki konak oralarda da oluyordur belki kabuk gibi olmuştur sizinki bilmediğim bi konu yani umarım başka bişey değildir canım
yok canım senin kız normal benimkide öleydi valla bikaç gündür nezle olduk beraber şimdi huysuzluğu başladı işte
gece uyanıksak bile öle tavana bakıyoduk sadece şimdi uyandığında başlıyo ağlamaya
burunları tıkanıyo arada öle olunca kucakta memede beşikte heryerde ağlıyo
özlüyorum sakin olduğumuz hanım hanım günlerini
ayy sana yatılı misafirde mi geliyoo offf
benim günlük misafirler işte ama nasıl yorgunum anlatamam
benimde misafirler varken zor oluyo valla bizim bebek odamız arada bide
misafirleri salona alıyorum bi kualğım bebek odasında hep
meme emcekse tek kalıyo misafirler işte öle allak bullak bi durumumuz var
düzene gircezde işte bakalım ben benden geçmeden girsek iyi olur

ayy bebeğim benim ne zor işleri şu bebeklerin,hepsinin mi gaz sorunu kaka sorunu olur ya,bari bikaçı rahat etse
biz çok kaka yapıyoruzda gazda uğraşıyoruz biraz işte oda sanırım daha hafif boyutta
sanırım ağlayarak gaz çıkarmaya çalışan bebişlerimizde var
biz daha kızarıp bozarıyoruz umarım böle atlatıp bitirirz

ne demek canım:))maşallah olumsuz şartlara göre iyi almışsın... bölüm neydi canım

büro yönetimi mezunuyum canım ama şuan iktisat 4.sınıftayım...valla idare der bu puan bi yerlere girebilirim hatta valilik alıyodu ama oğlum küçük olunca vazgeçtim mecburen

esracım sıkma canını tatlım benim oğluşun göbeği 10.gün düştü ve 2 kere falan kanadı.doktora kontrole gittiğimizde gözterdim oda yaktı göbüşünü ondan beri bidahada kanamadı çok şükür...kontrole gidince göster canım...

Aboo size yatili misafirdemi geliyor
Ay hic düsünmüyorlar haa bu kadin lohusa ,bebisinin 40.i cikmamis
bebeklemi ugrascak bizlemi yoksa esinemi bos zamanda ilgi göstercek diye

allahtan kaynana derdim yok artik yoksa onlarin icerisinde olsaydim
benimde büsürü yatili misafirim olurdu ..

valla biz annecigimle bütün tanidiklari ve gelmek isteyenleri 40. mevlütüne davet ettik ..
böylece gelmek isteyen herkez o gün gelir diye düsündük ..
hem onlar icin iyi hem bizim icin .. hemde minik kizim icin ..

Kizlar bisey sorcam misafir geldiginde bebegi kucaklarina veriyormusunuz ?? :26:
Ben annem ve Yengem (abimin e$i) haric kimseye gönül rahatligi ile vermedim simdiye kadar ..
Bebegim malum erken dogumla dünyaya geldi yeni yeni toparlaniyor ve daha cok kücük ,
mikrop filan kapar diye paranoya oldum iyice ..

ben bebeğimi odasında tutuyorum zaten misafirler 1-2 kere görmeye giriyorlar okadar oda teker teker yoksa oda nefesten geçilmez
o yüzden de kimse kucağına alamadı ama tabi ailemiz hariç

dün beni uyutmayan bebeğimi uyandırdım valla içim sızlasada
yoksa gece uyumucak yine 1saatten fazladır uyanık :))))

en iyi zaten bebegi odasinda tutmak bende öyle yapcam ..
zaten kucakta durmuyor mizmizlaniyor , rahatina düskün kücük hanim

mevlütte okunma oldugu zaman bebegi kucaktan kucaga veriyorlarmis..
Bundan 2.sene önce yegenimdede öyle yapmislardi ..
Anlamini bilmiyorum ama ben yaptirmicam öyle bisey ya
Büsürü kisi olcak o gün evde .. parmak kadar cocugu elden ele hobbidik yaptiramam valla ..
simdiden icime dert oldu .. Mevlüttü iptal edesim vaaaar

canm zaten herkesin ellerinin ne durumda olduğunu bilemezsin yapma öle bişey
eller özellikle bakteri yuvası olabiliyor
dua okunması iyi birşeyde kucağa vferme bence

kızlae bı sey sorcam bebegınız uyanıkken hep kucaktamı tutuyorsunuz,ne yapıosunuz uyanıkken bı de ne kadar uyanık kakıyor?

benimki şuan deliler gibi uyanık valla
gece 3ten sabah 10.30a kadar uyanıktı,10.30da uyudu 12de uyandı daha şimdi yatırmaya çalışıyorum canım
20gün beşiğinde tuttum şimdi bikaç gündür yanıma alıyorum koltuğa koyuyorum canım mız mızlanırsa kucakta tutuyorum ama genelde koltukta da rahat duruyor
uyumalarımız düzelse rahat etçemde bizimki akşam uyuyor ya 5ten sonra geceye kadar falan bi emmelere uyanıyo sızıyor sonra

kızlae bı sey sorcam bebegınız uyanıkken hep kucaktamı tutuyorsunuz,ne yapıosunuz uyanıkken bı de ne kadar uyanık kakıyor?

canım benim oğlan uyanınca emmek istiyo emziriyorum falan sonra uyursa uyuyo yoksa biraz kucağımda tutuyorum laflıyoruz baktım gözler gidio, ya kcağımda uyuya kalıyo yada beşiğine yatırıyorum öyle uyuyo...ama itiraf ediyim genelde kucağımda tutuyorum orda uyuyakalıo...uyanıkken bazen beşiğinde mızmızlanıo kucak istiyo

Sporstar cnm aynen bende öyle düsünüyorum isteyen gitsin teker teker odasinda görsün bebegimi ..
yoksa banane vermem öyle kucaktan kucaga ..

qsu'cum benimki genelde gündüzleri uyanik oluyor uyusa uyusa yarim saat 45.dakikka arasi
uyuyor oda güne bölünük yani ..
uyanik oldugu zaman emziriyorum 15-20 dakikka kucakta oluyor ..
gazini filan cikartip rahatladigini görünce gündelik besigine yatiriyorum
tavaninda asili olan oyuncaklarini bakip duruyor kara kara :)
annem geldigi zaman kucagina aliyor yoksa aglamadigi sürece veya bezini degisdirmem gerekmedigi sürece almiyorum kucagima ..
Kucaga alismasini istemiyorum , yoksa ileride dahada mizmizlanir diye korkuyorum ..

merhaba guzel teyzoslarim sonunda geldim dunyaya

slm kizlar, en sonunda 30 aralik 21'de oglusuma kavustum, 15saat sancidan sonra acilen sezeryan alindim, oglum asagi inmedi suyumuzda gelmesine ragmen,onca saat bosuna bekledik kavusmak için..

suyuna kakasini yapmis ve cokcada içmis dogdugundan beri antibiyotik vermekten elleri ayaklari morardi ama olsun su an cok saglikli...

birazcikta tosuncuk oldu 4020gr ve boyuda 54cm
allaha sukur saglikla kavustuk, koklamaya bakmaya doyamiyorum allahim herkese nasip etsin...

bu arada gecmisede gidemedim insallah herkes cok iyidir...

canım allah bağışlasın hayırlısı böleymiş demek keşke okadar beklemeseydiniz miniğinde okadar içmemiş olurdu hem
maşallah buarada minik bir tosuncuk gelmiş benimki şuan bile okadr değil

sinemcim senin şu hemoroid kermini adı neydi
benimde başım dertte.
pek büyük değil kanama falan yok ama rahasız oluyorum
tamamaen kayboldumu

kızlar bu bebişlerin fbigünleri bi günlerini tutmuo
geçen nekadar huysuzdu
zombi gibi olmuştum resmen
aam bugün iyiyiz
maşallah diyeyim
günüdz dün falan ek uyumaıştı
bugün baya uyudu
ama bu kötüye işret değilidr inşallah gece uyumamazlık yapmaz
gece uykuuz güzeldi çünkü.
tabi gaz sancıalrını saymıyorum
onalr Allahın emri oldu artık
hepimizin başında.
bende sabah bazen beşiğinde uyumuyo uyanıyo
yer değiştiriyorum
yatağa yanıma alıyorum
beraber uyuyoruz
okadar hoşuma gidioki
onunda hoşuna gidio diye düşünüyorum
tabi biraz uzakta tutuyorum neolur ne olmaz
çarparım faaln diye

dün eşimle banyo yaptırdık
bizim zilli suyun sıcaklığını sevmiş olucakki sesini çıkarmadı
maşallah benim zillotoşuma
sadece sona doğru başaldı o da üşümeye başaldı sanırım
gün aşırı yıkayayım diyodm
ama okadar sık yıkama hasta olur dedielr.

artık çok gz sancısı yaşamasalar ne güzel olur
bugün biraz iyiydik
yemeğimi ayptım hatta tatlı bile yaptım
aferin kızım dedim
ama yarın bambaşka bir gün olabilri tabi.

ama gaz olmasın diye ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım
siz dikakt ediyomusunuz.
ama o besinelrden mahrum kalmıyacakmı sütümüz
pek bakalgil yiyemiyoruz mesela
nohut,fasülye, mercimek gaz yapıomuş
diyorum annelik zor zanattmiş
hem evin işi hem yemek hem bebiş
hem uykusuzlukkkk
alışıcz dimi kzılar
hep koşturmaca
işe yarasada kilo versek

saolun kızlae benımkı hıc kucaktan ınmıyordayoksa aglıyo fena alıştı yani...

Bende seni merak ediyordum, gözün aydın olsun! Allah analı babalı büyütmek nasip olur inşallah
Sanırım herkes doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…