nerdilcim bizdede biraz gaz poblemı var...1 fincan suya 1 çay kaşığı kımyon koyup kaynattım.günde 1 cay kaşıgı veriyom..şimdi daha iyi dene istersen...
ayyy bilgisayari acamadim bile su gune kadar
cokta mmerak ediyorum bebislerinizle neler yasiyosunuz kizlar
benimki yatagina yatirinca agliyo hep memede takilmak istiyo
sabah 5-6 gibi uyuyabiliyorum gecesi gunduzu yok
gunduz uyudugundada gelenden gidenden uyuyamiyorum
arada mamada vermek zorunda kaliyoruz
dr 15 dk sag 15dk sol gogsunu ver doymazsa
30 cclik mama ver demisti ama
ya alisip memeyi birakir diyede korkuyorum
bu arada benim dogumda bissuru basurum olmus inanamadim
gebelikteki hic bisey diilmis
bunlar kocamaaaan
sali kizimin dr kontrolu var
persembede benim
siz muayne oldunuzmu dogumdan sonra?
ay bebis annemdeyken yazabildim nihayet
yetismek mumkun diil hic:26:
kucaklamaz mı hiç. daha şimdi onun tartışmasını yapıyoduk. bugün kardeşim yalnız kaldı diye anakucağı ile birlikte kaldırmış getirmiş mutfağa. bi de sürekli kafasını okşuyo. sakınmayayım çocuktan diyorum ama istemeden zarar vercek diye de korkuyorum...
bu arada benim dikişlerim estetik kendiliğinden iyileşecekmiş yapıştırma gb jel krem kullanıyorum iz kalmasın diye doktorum yazdııı işe yarar inşallah.... kalsiyum içmeye devammm , elevite devam ediyorum , birde ilk 10 gün enfeksiyon riskine karşılık antibiotik ve ağrı kesici kullandım .... (biri sormuştu antibiotik içen var mı diye aklımda kalmış ben içtim) şu anda sadece vitaminlere devam ediyorum ve jel sürmeye...
bu arada benim dikişlerim estetik kendiliğinden iyileşecekmiş yapıştırma gb jel krem kullanıyorum iz kalmasın diye doktorum yazdııı işe yarar inşallah.... kalsiyum içmeye devammm , elevite devam ediyorum , birde ilk 10 gün enfeksiyon riskine karşılık antibiotik ve ağrı kesici kullandım .... (biri sormuştu antibiotik içen var mı diye aklımda kalmış ben içtim) şu anda sadece vitaminlere devam ediyorum ve jel sürmeye...
canım sağol şu anda colinox die bi damla var onu koyuyorum mamasına bizimki obur biraz mama takviyesi yapıyoruz biberon anne memesi emzik herşeyi vakumluyo can'avarım....
canım herkes gb bizimde uyku problememiz var ve bende mama veriyorum doktorumuz aç bırakmayın mutlaka verin dediii... ben şu anda 50cc 40cc civarı veriyorum beni emdikten sonra durmazsa aranıyosa hala aç diyorum parmağımızla test ediyoruz cok cok çekiyoo vallaama önce anneyi emsin arkasından mamayı ver ödül gb anneyi unutmaz o zaman....
bende bir haftalıkken kontrole gittim ve 15 günlükken tekrar dikişlerimi kontrol etti doktorum 40 ımız bitince tekrar gidicem smear yapılacak...
Bir makale den alıntı.
''Bu ay uyku konusunda da gelişmeler fark edeceksiniz. Siz tam bir ‘zombi’ye dönüştüğünüze inanmışken, bir de bakacaksınız ki bebeğiniz tüm gece uyumaya başlamış. Sağlıklı ve zamanında doğmuş bebekler genelde 5. haftadan itibaren 7 saat kadar uyuyabilir.
Bazı bebekler gece ile gündüzü karıştırabilir ve gece uykularını hava aydınlıkken yaparlar. Bunu değiştirmenin yolu 3 en fazla 4 saatlik uykudan sonra bebeği uyandırmaktır. Bebeğiniz zamanla uyku düzenini, evdekilerin düzenine göre yeniden belirleyecektir.
Bebeğinizde doğumdan bu yana gözlemlediğiniz reflekslerin çoğu artık kaybolmuş olsa da, bir süre daha “eskrimci pozisyonunda” uyumaya devam edecektir. Kafasını yanda tutmayı tercih etmekle beraber, uyurken daha farklı pozisyonlar da deneyecektir. Ancak unutmamanız gerekir ki, bebeğiniz uyurken ya sırtüstü yatmalı ya da kafası hep bir yana dönük olmalıdır. Sırtüstü pozisyonun ani beşik ölümü riskini azalttığı bilinmektedir.
Sürekli aynı pozisyonda uyumak da bebeğin kafa yapısını bozabilir. Bu fazla ciddi bir sorun olmasa da, göze hoş görünmez. Eğer bebeğinizin kafasının farklı şekillendiğini düşünüyorsanız, bunu doktoruyla konuşun. Genelde sallanan cisimlere bakması ve takip etmesi ya da kafasını daha az çevirdiği tarafa renkli objeler asarak dikkatinin o yöne çekilmesi, yeni yatma pozisyonları denemesini kolaylaştıracaktır.''
kızlar kızım inliyo gibi ses çıkarıyor sizin bebişlerdede oluyomu
Benim dikişlerde estetik.Ama benim doktorum jel, ilaç falan falan vermedi ya hiç bir şey sürmüyorum ben.Ama iz kalıcak gibi de değil.Zaten belli belirsiz.
Vitamin ilaçlarına devam dedi.Ama ben ne demir ilaçlarımı ne de vitaminlerimi alıyorum.Sıkıldım yav ilaç içmekten.
Senin kanaman devam ediyor mu peki ? benim az da olsa devam ediyor.Birde sezeryan sonrası kanama olmaz derlerdi.
Bu arada bizimki sabaha kadar tam 5 kere kalktı (yarım da yattık sabah 10'na kadar)serseme döndürdü beni.Daha ağlama krizlerine girmedim : )) ama böyle giderse çıldırtıcak beni.Allah'tan sakin bir yapım var : )
Tecrübeli Anneler, bunlar ne zaman uzun uyuyacak da, gece de sadece 1 kere kalkacak ? hımm? bu kısır döngü ne zaman biticek yareppim : )
Selam kızlar bugün annemi yolcu ettimNapcaz bilmem iyi alışmıştık kuzucumda ananesinin koynunda çok rahattı.Kv burda ama kendi annem gibi olmuyor tabi hayırlısı bakalım.
aman masallah masal bebegeiyi akşamlar kızlarr
hemen belirtmek istiyorum gaz problemimiz bitiyor sanırım 2-3gündür kızım kendi kendine çıkarabiliyor
biraz uğraşıyor kızarıyor bikaç dakikaya çıkarıyor ama alttanda üsttende becerebiliyor inşallah bozulmaz
geceleride sabah 7lere kadar çok güzel uyuyoruz ama tek bir talihsizlikle her 1ya da 1.5saatte bir emmeye kalkarak 10-15dk emiyor ama allahtan emerken uyuyakalıyor bide uyanık kalsa delirirm artık
ama artık gündüzleri çook emyor bir emişi 35-40dk ve memem sünüyor resmen lastik gibi oluyor ilk zaman sünmüyordu bukadar emerken azalıyor sanırım normale dönüyoruz
sanırım biz artık büyüyoruz herşeyimiz düzene giriyor ama bi süte hayır diyemiyoruz
gecede şöle 2kere falan kalksak daha da başka bişey istemem oda zamanla olucak sanırım
carnacım kimse kalmıcak canım yanımda zaten kv yan apt.da oturuyor ama karışmaz bana pek ama hep yardımcı olur,canım sıkılırsada annemlere giderim biraz bakçam duruma göre yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?