Ay maşallah ne güzel bir kız bu böyle.Nazar değer yahu ben korkarım koymaya fotosunu falan.Biblo gibi
Bu arada benim kızımın gözleri de bu renk : ))
ayy kendi profilindeki albüme koysna canım arkadaşların görür sadece :)) maşallah kime çekmiş öle
benim eşimin yeşil-ela annemle kv ninde ela ama daha rengimiz belli değil bizim bakalım nasıl olcak gözlerimiz benimde koyu kahve,benimki gibi olur kesin
KIzlar selambugün ilk tek başımıza uyandık oğlumla.Zar zor kahvaltı yaptım şimdide memede kucağımda :)) Öğleden sonra kv gelicek. Gündüz uykumuz kuşa döndü bu ara gecede sürekli memede uyumak istiyor napcaz bilmem :26: Bu arada hamileliğimde beni terk eden migrenim beni özlemişki dün geri geldi felaketti dün gece :84:
kızlar merhabaaaa
uyuttum kuzumu şimdi bakıım bi size dedim
bugün aşıya gidicez dün tam bir aylık olduk
bebeğimden bişe çekmiorum ama kayınvalidem akn kusturdu bana doğumdan beri
seneye yanına taşınınca heralde ölürüm ben
ooof of bundan yana canım çok sıkılıo
Canım benim gözlerim ela , bayağa açık .Babam , dedem, halalarım, amcam ve kuzenlerim çoğunun gözleri de bariz yeşil ve mavi.Renkli olmayanlar ise ela , açık kahve : ) bizim tarafa çekmiş herhal: ) Foto da tam belli olmuyor ama bariz renkli yani : ) biraz daha belirginleşsin koyucam.
Eğer tam belli değil ise muhtemelen kahve olur.Yiğenimin belli değildi mesala lacivert gibiydi kahve oldu.Ama kızımın gözleri bariz belli.
Yavrum hepimiz aynı durumdayız.Benimki de mem ağzında uyumak istiyor, yatağına koyduğumda gözlerini açıyor.Bende tıkıyorum ağzına emziğini : ) emzik almıyor mu senin ki ?
Allah kolaylık versin canım ya.İnsanın bu dönemlerde Annesi bile kaynanalık yapıyor.Herkes ayrı akıl verip duruyor.Benim Annem yanımda 1 hafta kaldı.Bir tafantan iyi oldu ama , herşeye söylenip duruyordu , bir türlü yaranamadım Anama : )
Kaynanamla çocuk bakmayı hiç düşünemiyorum, tahammül edemem...2 saat gelip çocuğu görmesi bile kafi oluyor yani.Bıdı bıdı tepemde gıccıkk.Çocuğun yanında oje sürmeyecekmişim de yatınca sürecekmişim, sanki biz bilmiyoruz , hayır çocuk uyanıkken nasıl ojeyi sürebilirim ki, lafa bak hizaya gel.
kızlar bebeğim 2 gündür kakasını yapmıyo
ıkınıyo sıkınıyo ama yapamıyo
anne sütü alan bebeklerde
3-4 gün yapmaması normalmiş
ama endişeleniyorum yinede
fitil falan da vermek istemiyorum
var mı başka bi çaresi bu işin yardım lütfen
doymuyor olabilirmi canım belki sütün yetmiyordur ne bileyim niye ağlıyorki bu prensesslm kızlarr..
kucuk prens hayırlı olun sunnetınız...
bızımde dun 40mız cıktı kuran okuttuk,bu arada kızım ıyıce cozuttu aksam 5 den gece 12 ye kadar durup durup aglıyo cıglık cıglıgayız,neler yapıyorum bır turlu durmuyor,doktora da goturdum ıdrar tahlılı bıle yaptılar bı sey cıkmadı ama sanırım yakında benı delırtecek
bizimde aşımız yarın canım bakalım bizimki nasıl geçicekslm millet nasılsınız...
oğluşu uyuttum bi bakim dedim..
daha yemek yapıcam uyanmadan..
bugün aşısını yaptırdık oğlakımın bir ağladıki içim sızladı...
zilli hemşirenin elide ağırdı galiba pat sokuverdi bacağına kuzumun
slm kızlarr..
kucuk prens hayırlı olun sunnetınız...
bızımde dun 40mız cıktı kuran okuttuk,bu arada kızım ıyıce cozuttu aksam 5 den gece 12 ye kadar durup durup aglıyo cıglık cıglıgayız,neler yapıyorum bır turlu durmuyor,doktora da goturdum ıdrar tahlılı bıle yaptılar bı sey cıkmadı ama sanırım yakında benı delırtecek
slm millet nasılsınız...
oğluşu uyuttum bi bakim dedim..
daha yemek yapıcam uyanmadan..
bugün aşısını yaptırdık oğlakımın bir ağladıki içim sızladı...
zilli hemşirenin elide ağırdı galiba pat sokuverdi bacağına kuzumun
slm kizlar, nasilsiniz?
ben fazla giremiyorum, oglusla ev hayatimiza alismaya calisiyoruz, birde sezeryan agrilarim var...
insallah herkes cok iyidir....
bizim bi sorunumuz var, eger ayni seyi yasayan varsa tecrubesinden faydalanmak isterim...
oglumun istahi yerinde cok guzel emiyo, sutumde yeterince varancak hastaneden ciktigimizdan beri 65gr kaybetti oysa kilo almasi gerekirdi, dogdugunda 4020gr di, hastaneden ciktigimizda 3865gr su an 3800gr, cok uzuluyorum kesinlikle mamada vermek istemiyorum napcam bilmiyorum, yarin doktora gidecez bakalim ne diyecek
canım bize sağlık ocağında ilk 1 hafta kilo kaybı normal demişlerdi.
vucut şişliği inermiş.
bizimki 3090 gr doğmuştu 3 gün sonra sağlık ocağında 3000 grdı.
öyle dediler.
1 ay sonunda 1 kilo almıştı kızım.
korse giyiyomusunuz kizlar?
ben gunde 3-4 saat giyiyorum sonra cikarip atiyorum
aslinda gobek gitti sayilir ama
iyice toparlansin diye giyiyorum
dr onerdi zaten
nerdil jel olarak ne verdi sana yarayan birşeyse bizde kullanalaım kalsiyum 1 kutu dahamı kullanacaksın ben sadece demir ilacı kullanıyorum başka birşey yok
Benim dikişlerde estetik.Ama benim doktorum jel, ilaç falan falan vermedi ya hiç bir şey sürmüyorum ben.Ama iz kalıcak gibi de değil.Zaten belli belirsiz.
Vitamin ilaçlarına devam dedi.Ama ben ne demir ilaçlarımı ne de vitaminlerimi alıyorum.Sıkıldım yav ilaç içmekten.
Senin kanaman devam ediyor mu peki ? benim az da olsa devam ediyor.Birde sezeryan sonrası kanama olmaz derlerdi.
Bu arada bizimki sabaha kadar tam 5 kere kalktı (yarım da yattık sabah 10'na kadar)serseme döndürdü beni.Daha ağlama krizlerine girmedim : )) ama böyle giderse çıldırtıcak beni.Allah'tan sakin bir yapım var : )
Tecrübeli Anneler, bunlar ne zaman uzun uyuyacak da, gece de sadece 1 kere kalkacak ? hımm? bu kısır döngü ne zaman biticek yareppim : )
canım ben de gündüz giyiyorum sıkılınca çıkarıveriyorum
göbiş azcık var bende.
gider umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?