2010 Aralık Anneleri

Ay maşallah ne güzel bir kız bu böyle.Nazar değer yahu ben korkarım koymaya fotosunu falan.Biblo gibi

Bu arada benim kızımın gözleri de bu renk : ))

ayy kendi profilindeki albüme koysna canım arkadaşların görür sadece :)) maşallah kime çekmiş öle

benim eşimin yeşil-ela annemle kv ninde ela ama daha rengimiz belli değil bizim bakalım nasıl olcak gözlerimiz benimde koyu kahve,benimki gibi olur kesin

KIzlar selam bugün ilk tek başımıza uyandık oğlumla.Zar zor kahvaltı yaptım şimdide memede kucağımda :)) Öğleden sonra kv gelicek. Gündüz uykumuz kuşa döndü bu ara gecede sürekli memede uyumak istiyor napcaz bilmem :26: Bu arada hamileliğimde beni terk eden migrenim beni özlemişki dün geri geldi felaketti dün gece :84:

kızlar merhabaaaa
uyuttum kuzumu şimdi bakıım bi size dedim
bugün aşıya gidicez dün tam bir aylık olduk
bebeğimden bişe çekmiorum ama kayınvalidem akn kusturdu bana doğumdan beri
seneye yanına taşınınca heralde ölürüm ben
ooof of bundan yana canım çok sıkılıo

Canım benim gözlerim ela , bayağa açık .Babam , dedem, halalarım, amcam ve kuzenlerim çoğunun gözleri de yeşil ve mavi.Renkli olmayanlar ise ela , açık kahve : ) bizim tarafa çekmiş herhal: ) Foto da tam belli olmuyor ama bariz renkli yani : ) biraz daha belirginleşsin koyucam.

Eğer tam belli değil ise muhtemelen kahve olur.Yiğenimin belli değildi mesala lacivert gibiydi kahve oldu.Ama kızımın gözleri bariz belli.

Yavrum hepimiz aynı durumdayız.Benimki de mem ağzında uyumak istiyor, yatağına koyduğumda gözlerini açıyor.Bende tıkıyorum ağzına emziğini : ) emzik almıyor mu senin ki ?

Allah kolaylık versin canım ya.İnsanın bu dönemlerde Annesi bile kaynanalık yapıyor.Herkes ayrı akıl verip duruyor.Benim Annem yanımda 1 hafta kaldı.Bir tafantan iyi oldu ama , herşeye söylenip duruyordu , bir türlü yaranamadım Anama : )

Kaynanamla çocuk bakmayı hiç düşünemiyorum, tahammül edemem...2 saat gelip çocuğu görmesi bile kafi oluyor yani.Bıdı bıdı tepemde gıccıkk.Çocuğun yanında oje sürmeyecekmişim de yatınca sürecekmişim, sanki biz bilmiyoruz , hayır çocuk uyanıkken nasıl ojeyi sürebilirim ki, lafa bak hizaya gel.

Son düzenleme:

oyyy maşallah canım elize çok güzel kız olucak bizimkide kahve olcak gibi geliyor banada şuan zaten senin dediğin gibi lacivertgibi gözüküyor(ya benimde dedem,amcam dayımlar mavi yeşil ama nerdeeee bana çekiyor sanırsam)

buarada müjdeli haberi vereyim 1 hafta sonranı düşünerek :)) bizim 2-3gündür uyku düzenim süper bugünde dahil olmak üzere 7.30da kalkıyor geceleri emmeye uyanıyor sadece genelde 1.5 saatte bir, emerken uyuyor zaten bende hiç vakit kaybetmemiş oluyorum hoop bende uykuya
gündüzde kendi kendine uyanık kalıyor aralarda 1saat falan uyuyor okadar ama 3-4 saat uyanık kalıyor 1saat falan uyuyor
gaz sorunumuzda kalmadı kendi kendine çıkarıyor maşallah heryerden :)) gaz ilacını vermeyi unutmuştum bikaç gün önce ana bi baktım kendisi beceriyor

ya buarada ben saçlarıma röfle yaptırmak istiyorum diplere ama zararlımı ki süte falan geçermi bilgin varmı

slm kızlarr..
kucuk prens hayırlı olun sunnetınız...
bızımde dun 40mız cıktı kuran okuttuk,bu arada kızım ıyıce cozuttu aksam 5 den gece 12 ye kadar durup durup aglıyo cıglık cıglıgayız,neler yapıyorum bır turlu durmuyor,doktora da goturdum ıdrar tahlılı bıle yaptılar bı sey cıkmadı ama sanırım yakında benı delırtecek

slm millet nasılsınız...
oğluşu uyuttum bi bakim dedim..
daha yemek yapıcam uyanmadan..
bugün aşısını yaptırdık oğlakımın bir ağladıki içim sızladı...
zilli hemşirenin elide ağırdı galiba pat sokuverdi bacağına kuzumun

kızlar bebeğim 2 gündür kakasını yapmıyo
ıkınıyo sıkınıyo ama yapamıyo
anne sütü alan bebeklerde
3-4 gün yapmaması normalmiş
ama endişeleniyorum yinede
fitil falan da vermek istemiyorum
var mı başka bi çaresi bu işin yardım lütfen

benımkıde 2 gunde bur yapıo doktor gazdan dedı gazını cıkartmaya calıs,bende kayısı hısafı ıcıp duruom o da etkılı oluyor bır dene ıstersen..

doymuyor olabilirmi canım belki sütün yetmiyordur ne bileyim niye ağlıyorki bu prenses
gazı falanmı var
bizimde aşımız yarın canım bakalım bizimki nasıl geçicek
bende yemek yapmadım daha eşim gelince yapıyorum valla
zaten gün yetmiyor resmen :))

geçmiş olsun canım yazık ne sıkıntı yapar o bebişe
kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp poposu kurcalasana biraz canım
bazı doktorlar bunu söylüyor yalan değil yani
benim eltimin bebeğide gazda çok sorun yaşıyordu çok acile gittiler
onlarda yapıyorlardı böyle doktoru demiş oradan biliyorum
umarım işe yarar başka bişey gelmiyor aklıma

sabah kizimi saglik oczgina
goturduk topuk kani aldilar
cok agladiiii
sonra eve geldik ananesi yikadi uyuttuk
ablam ve annemin bi arkadasi var simdi
bugun yine uykusuzum aksamustu uyurum insallah

slm kizlar, nasilsiniz?

ben fazla giremiyorum, oglusla ev hayatimiza alismaya calisiyoruz, birde sezeryan agrilarim var...

insallah herkes cok iyidir....

bizim bi sorunumuz var, eger ayni seyi yasayan varsa tecrubesinden faydalanmak isterim...

oglumun istahi yerinde cok guzel emiyo, sutumde yeterince var ancak hastaneden ciktigimizdan beri 65gr kaybetti oysa kilo almasi gerekirdi, dogdugunda 4020gr di, hastaneden ciktigimizda 3865gr su an 3800gr, cok uzuluyorum kesinlikle mamada vermek istemiyorum napcam bilmiyorum, yarin doktora gidecez bakalim ne diyecek

merhaba canlar...
kızım uyuyor yıkandı mis oldu uyudu, gerçi bu saatte uyuması
gece nöbetimiz olacağı anlamına geliyor ama olsun
gece emip uyuyor yavrum maşallah.

bizim de dün çıktı 4oımız canım.
canım dışarı çıkarsanız da rahatlamıyor mu?
bizimki dışarı çıkınca hem uyuyor hem gaz çıkarıyor..
sizin de gazdan mıki acaba

ay aman insanın içi gidiyor ya ağladıklarında...
bizim hemşiremizin eli hafifti neyseki
azıcık usulen ağladı yavrum kucaklayıca sustu.

canım kulak çubuğuna zeytinyağı sürmüştüm ben
popo deliğine sürdüm hemencik yaptı..
bence işe yarıyor.
bugünlerde zaten bez yetişmiyor bize de
3 posta yapıyor kakasını.
biraz yeşildi kakası bugün dün üşüdü herhalde dışarı çıktığında

canım bize sağlık ocağında ilk 1 hafta kilo kaybı normal demişlerdi.
vucut şişliği inermiş.
bizimki 3090 gr doğmuştu 3 gün sonra sağlık ocağında 3000 grdı.
öyle dediler.
1 ay sonunda 1 kilo almıştı kızım.

biz su an 11gunluk olduk, ilk bi kac gun biraz kilo kaybetti, sonra almaya basladi, ve simdi yine kaybetmesi beni endiselendiriyo, bakalim yarin doktor ne diyecek, insallah normaldir, cunki oglum saglikli gorunuyo, agrisi sizisi olsa ac olsa belli olurdu aglardi, oyle bi sorunumuzda yok masallah cok cevik ve cevrede olan bitene cok ilgili bi bebek...

kızlar umarım hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyilerdir ben 2 haftadır bebişimin pişiğiyle ugraştım doktor doktor ne ilaçlar ne ilaçlar kullandım hematenden tutunda kortizonlu merheme kadar trsdy den tutunda mustelaya kadar bin tane merhem krem kullandım yavrum her geçen gün dahada kötüye gitti resmen poposu kanıyodu o derece cok üzülüyodum onu öyle gördükce niye pişik oldu bu bebek derken en son anladım ki ben sebamedin pişik önleyici kremini almıştım bi gün yegenim eline sürdü elini yumuşatsın diye resmen yegenimin eli cayır cayır yandı bunu sakın kullanma dedi bana ben yinede ona dokunmuştur diye bebeğimde kullandım ve bebeğimin poposunu mahvettim sonra üstüne diğer kremlerde tuzu biberi oldu ve sonra mustela denilen kremi sürerken kendi elimin cayır cayır yandığını farkettim hatta ben onu yavruma sürerken oğlum nasıl ağlıyordu ben bunu gec farkettim taki kendimde hissedene kadar en son annemle yegenim dediler ki bırak şu kremleri onlar hep ellerine nivea kullanırlar annemde yegeinmed bildiğimiz niveanın el kremi mavi kutuda olan dünden buyana oğluma onu sürmeye başladım ve resmen bebeğimin pişiği demiyorum yanmış poposu bi günde iyileşti allahıma şükürler olsun rabbim kimsenin yavrusunun sağlığına zeval vermesin cok zor bi durummuş allahıma şükürler olsun bebeşimin poposu normale döndü bilmeden yavrumun poposunu yaktım mahvettim

korse giyiyomusunuz kizlar?
ben gunde 3-4 saat giyiyorum sonra cikarip atiyorum
aslinda gobek gitti sayilir ama
iyice toparlansin diye giyiyorum
dr onerdi zaten

korse giyiyomusunuz kizlar?
ben gunde 3-4 saat giyiyorum sonra cikarip atiyorum
aslinda gobek gitti sayilir ama
iyice toparlansin diye giyiyorum
dr onerdi zaten

canım ben de gündüz giyiyorum sıkılınca çıkarıveriyorum
göbiş azcık var bende.
gider umarım..

nerdil jel olarak ne verdi sana yarayan birşeyse bizde kullanalaım kalsiyum 1 kutu dahamı kullanacaksın ben sadece demir ilacı kullanıyorum başka birşey yok

canım güzel bir krem benimde belli belirsiz ama ameliyat dikişlerinde işe yarıyor kaynım bileğinde kullanmıştı iz felan kalmadı... CONTRACTUBEX jel fiyatı 69.90 tl ama ssk karşılıyo yazdırın.

devam canım az da olsa rengi değişe değişe devam ediyor 40 gün sürermiş bakıcaz bitiyo gb oluyo tekrar az bişi geliyooo 40 gün böle sürermiş...

canım ben de gündüz giyiyorum sıkılınca çıkarıveriyorum
göbiş azcık var bende.
gider umarım..

benim doktorum korse konusunda görüntüden rahatsızsan giy dedi senin toparlanmana bir faydası olmaz dedi zaten 2 aya gidicekmiş hepsiii ben giymiyorum şu an çokta kalmadı göbeğim.... öncedende vardı zaten eski haline döndü gb...

gezgin Neva ve annesi geldi :)

Biz yakışıklımızın yemin törenine gittik :118: Çanakkale Gelibolu gezdik.. daha iki aylık bile değil kuzum birsürü yola sürdü annesi onu.. giderkende istanbul üzerinden gittik.. küçükte olsa geliboludan çanakkaleye giderken feribotla ilk deniz yolculuğumuzuda yaptık :)) zaten kırkı bile çıkmadan yollara sürdüğüm sıpamdan gelecekte daha çok ümitlerim var :))
babası onu çok özlemiş pek beni gözü görmedi :)) zaten emelimde buydu :)) kırkından sonra azan kuzum ne yolda ne otelde bizi üzmedi çok şükür.. ankaraya döndüğümüz gibi kaldığımız yerden devam ama :)) dün gece saat başı ayaktaydık.. mevzu ise gaz değil boğaz meselesi :)):120: hayır sütümde var çok şükür.. hanımefendi oluk oluk aksın ağzına istiyor.. :125:çekmeye üşeniyor tevekkeli.. bağrış çığrış emzirmelerimiz :84:
iki fırt çekiyor bağırıyor bana çığlık hatta nara atıyor veled:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…