kizlar ya benden dunden beri ota bota agliyorum
pskolojim bozuldu galba
kizim saat 5e kadar delirtti beni
en sonunda mama vermek zorunda kaldim
icim acidi mama verirken ama napiym sanki sutum yetmedi gibi
esim kalkti bi ara ben aglaya aglaya onunda moralini bozdum
ne kadar zormus bu ilk gunler
annem bu gecede yok ama yarin pazar nasilsa
uykusuz kalsakta dert diil
topuk kanini 10 gunlukkenmi aldiriyoduk bu arada?
Cnm hic uzulme Ben iki hafta boyunca agladim gunde en az iki litre su ictim meyva yedim isirgan otu ictim sut az sa az napcan once emzirdim sonra biberon verdim( mama) dort gun boyunca uc kez biberon verdim hep sutumu verdim kizima.. 4 gunde 20 gr dusmus. Bir aylik kizim. De dan geliyoz. Dr direkt ek gıda. Verin dedi günde bir kez mama. Ama ben 3-; kez verecem.. Ac mı kalsın kuzum(
küçükprensim hayırlı olsun sanırım bebişi sünnet ettirmişsiniz.
Allah damat olduğunu da görmeyi ansip etsin
demek ufaklık adam oldu
slm kızlarr..
kucuk prens hayırlı olun sunnetınız...
bızımde dun 40mız cıktı kuran okuttuk,bu arada kızım ıyıce cozuttu aksam 5 den gece 12 ye kadar durup durup aglıyo cıglık cıglıgayız,neler yapıyorum bır turlu durmuyor,doktora da goturdum ıdrar tahlılı bıle yaptılar bı sey cıkmadı ama sanırım yakında benı delırtecek
slm kizlar, nasilsiniz?
ben fazla giremiyorum, oglusla ev hayatimiza alismaya calisiyoruz, birde sezeryan agrilarim var...
insallah herkes cok iyidir....
bizim bi sorunumuz var, eger ayni seyi yasayan varsa tecrubesinden faydalanmak isterim...
oglumun istahi yerinde cok guzel emiyo, sutumde yeterince varancak hastaneden ciktigimizdan beri 65gr kaybetti oysa kilo almasi gerekirdi, dogdugunda 4020gr di, hastaneden ciktigimizda 3865gr su an 3800gr, cok uzuluyorum kesinlikle mamada vermek istemiyorum napcam bilmiyorum, yarin doktora gidecez bakalim ne diyecek
kızlar gunaydınnn,,,
neden kımsecıkler yok hepımızın sıpalar bızım canımızı cıkarıo degılmı? hıc bır zaman aklıma gelmezd vakıt bulup dıslerımı fırcalasam dıcegım... ılk fırstta o ıslerı yapıyorum oglan uyur uyumz kendıme zaman ayırmaya calısıyoum yojsa ıyıce mutsuz oluyorummm ooff ya hale bakkk tum gun pıjamamı bıle cıkarmıyorum felc etıler bızı....
bıde sevgılerı olmasa emınım katlanılmazdı anne omak bole bısımıs demmeekkı rabııme bınlerce sukurrr ... bıde 3 ayı atlatsakkk tam super olacakkk :)
kizlar benim kafam yerinde diil artik
kizimi yikadik kirlileri makineye attim yikadim
bide cikardimki ne goriym?
bebek bezinide atmisim makineye
parca pincik olmus
butun camasirlari pamukcuk olmus
yeniden attim makineye hepsini tek tek sirkeledim
batti banyo:100:
bu arada gogus pompasi almisti esim
manuel oldugu icin pek kullanasim yoktu
herkes cok aciyo falan dedi
simdi bi deniym diye aldim elime
masallah 60 cc sut cikti
hicte acimadi
fiyati 33lira gayette basarili
tavsiye ederim
lansinohun pompasi
slm kızlar nasılsınız...
ay bu sıpalar çok yoruyo bizi ya...
şimdi kalkıpev temizlicem oğlanı uyuttum daha yeni kahvaltımı yaptım...
sormayın bide oğlanı şu kışın ortasında isilik ettik...
bunu başaran baba ve anneye birer alkış... :alkıs:
kızlar bu arada mama veren arkadaslar kendını uzmesınler benım basımdan gecen olayı anlatıcam.normal dogum yaptım. hastanede sutum gelmıstı eve geldıgımız gece oglan sabaaha kadar agladı ama nasıl aglama artık sesı gıttı. memeye verıorum cok cok cekıo bende sanıyorum emıo dıyorum ıcımden ne cok yıyo neyse sabah 5 oldu dayanamadık acıle gıttık dogum yaptıgım hastanede nob doktor benım oglanın cocuk doktoruydu dogdugundakı neyse bı baktı bu arkadas aç dedı ondan aglıo. soyledım emdıgını dedı yoksa sut neyı emcek oan kendımı o kadar kotu hıssettımkı bıde tamamen emdıgını dsunuodum salaklık ıste. neyse mama aldık cock aralıksız 4 saat uyudu. ve doktor sunu soyledı ac kalacagına verın . sekerı duser hastanelık olursunz dedı. haklıydıda ac kalmasındansa 4 5 gun mama verdık sonra dan duzene gırdı. yememe dıkkat edersem sut ıyı gelıo yoksa az bıde memısler kocaman oldu ıcı bos olması delırtıo adamııııı..
senin yine iyi çıkmış bende iki gögüs toplamda 60 cc anca cıkıyo cok cok az sütümmama veriyorum yoksa mümkün değil doymuyo bebişim valla 2 3 saatte bir 90 cc lik mamayı löpür löpür yutuyo bir nefeste sonra bi mayışıyo ahh nerde keşke beni emipte öyle mayıssaydı ama yok yok yokslm kızlar Bende memeden sonra mama verenlerdenim kızlar şutunuz saginca ne kadar geliyor dün ben dün süt çekme makinası kiraladim. Birinden 35 digerinden 85 cc süt çıktı.. nasıl üzüldüm 4 gündür mama vermemiştim.. 20 gr düşmüş megersem şutum azmış( sizin ne kadar eliyor sutunuz
nasıl başardınız kız onu :)))) Bende zorla yaptım kahvaltı iş güç duruyor şimdi koynumda uyuyo velet :86: korse bende alıcam alt dikişleri rahatsız eder diye almamıştım koçişe aldırım bi tane bende :)))
slm htaunlar nasılsınız? ucurum akız evınız oyle sıcak mı bıraz ınce gıydırın o zaman...doymayan bebısler varmıs,sıcak sekerlı su hemen sutu getırıo tavsıye ederım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?