2010 Aralık Anneleri

küçükprensim hayırlı olsun sanırım bebişi sünnet ettirmişsiniz.
Allah damat olduğunu da görmeyi ansip etsin
demek ufaklık adam oldu

Teşekkür ederiz kızlarr

Bir sürü alıntı yapıyorum cevaplarımı da yazıyorum, tam son bir iki mesaja gelince oğluşum bi bağırıyor burayı bırakıp gidiyorum geldiğimde zaman aşımına uğramış oluyor!

kizlar benim kafam yerinde diil artik
kizimi yikadik kirlileri makineye attim yikadim
bide cikardimki ne goriym?
bebek bezinide atmisim makineye
parca pincik olmus
butun camasirlari pamukcuk olmus
yeniden attim makineye hepsini tek tek sirkeledim
batti banyo:100:
bu arada gogus pompasi almisti esim
manuel oldugu icin pek kullanasim yoktu
herkes cok aciyo falan dedi
simdi bi deniym diye aldim elime
masallah 60 cc sut cikti
hicte acimadi
fiyati 33lira gayette basarili
tavsiye ederim
lansinohun pompasi

memnunmusun hapsuruk acı ve ağrı yok değilmi peki plastiği zararlı bir madde değil değilmi?

kızlar gunaydınnn,,,

neden kımsecıkler yok hepımızın sıpalar bızım canımızı cıkarıo degılmı? hıc bır zaman aklıma gelmezd vakıt bulup dıslerımı fırcalasam dıcegım... ılk fırstta o ıslerı yapıyorum oglan uyur uyumz kendıme zaman ayırmaya calısıyoum yojsa ıyıce mutsuz oluyorummm ooff ya hale bakkk tum gun pıjamamı bıle cıkarmıyorum felc etıler bızı....

bıde sevgılerı olmasa emınım katlanılmazdı anne omak bole bısımıs demmeekkı rabııme bınlerce sukurrr ... bıde 3 ayı atlatsakkk tam super olacakkk :)

üzülme canım normal kilo kaybetmesi vücuttaki şişliklerini atıyolar benim bebişde öyle oldu sonradan kilo alıyolar takma kafana düzelcek

ben varım bak:)) herkez zombi gibi geziyo hatta bebek bezini çamaşır makinesinde yıkayan bile var uykusuzluktan iyki büyük değil çaöaşır makinası valla öle olsa ben bile girip yıkancam o kadar halsizim yani normal kimselerin olmaması çıksın bebişler diyoduk valla ben arada geri koyasım gelio karnıma :))) ama dediğin gibi şükür sağlıklı sıhatli olsun onlarda biz çekeriz annelik böyle işte

ilahi güldürdün beni sabah sabah:)) ğögsü sağarken ilk acısada sonra uyuşuyo zaten hissetmiyosunuz bende medelanın mini pompalı elektirikli pillisi var bende memnunum ama iş yeri için seninkinden alıcam sessizlik açısından hımm bide kızlar korkmayın pompalardan

günaydın kızlar bebeğim grip oldu
okadar hasta ki ağız burun tıkalı zor emiyo
ilaçlar fitiller.. okadar üzülüyorum ki bebeğime
hiç dayanamıyorum onun acı çekmesine
bugün doğum günümmüş onu bile faceden öğrendim
bebeğimden başka bişey yok aklımda
sadece onun iyileşmesini istiyorum
dualarınızı bekliyorum kızlar

kızlar bu arada mama veren arkadaslar kendını uzmesınler benım basımdan gecen olayı anlatıcam.normal dogum yaptım. hastanede sutum gelmıstı eve geldıgımız gece oglan sabaaha kadar agladı ama nasıl aglama artık sesı gıttı. memeye verıorum cok cok cekıo bende sanıyorum emıo dıyorum ıcımden ne cok yıyo neyse sabah 5 oldu dayanamadık acıle gıttık dogum yaptıgım hastanede nob doktor benım oglanın cocuk doktoruydu dogdugundakı neyse bı baktı bu arkadas aç dedı ondan aglıo. soyledım emdıgını dedı yoksa sut neyı emcek oan kendımı o kadar kotu hıssettımkı bıde tamamen emdıgını dsunuodum salaklık ıste. neyse mama aldık cock aralıksız 4 saat uyudu. ve doktor sunu soyledı ac kalacagına verın . sekerı duser hastanelık olursunz dedı. haklıydıda ac kalmasındansa 4 5 gun mama verdık sonra dan duzene gırdı. yememe dıkkat edersem sut ıyı gelıo yoksa az bıde memısler kocaman oldu ıcı bos olması delırtıo adamııııı..

ben internete girmeye zaman bulamıyorum kızlar artık ancak face de yazılanları takip ediyorum burayı ihmal ediyorum ya..

ay kızlar sohbet etmeyi özledim sizle ama fırsat bulup giremio kimse
ben de beş dakika ara verdim işte hemen bakım dedim çamaşır asıcam şimdi işler hiiiiiç bitmioooooo
oooyyy yorulkdumm
bu arada ben de korse kullanıom
1 haftadır takmıodum pişman oldum takınca çok güzel toparlıo dier türlü göbek boşta kalıo sünüo sanki daha çok
çok hafif bi ayva göbek ama rahatsız edio beni

slm kızlar nasılsınız...
ay bu sıpalar çok yoruyo bizi ya...
şimdi kalkıpev temizlicem oğlanı uyuttum daha yeni kahvaltımı yaptım...
sormayın bide oğlanı şu kışın ortasında isilik ettik...
bunu başaran baba ve anneye birer alkış... :alkıs:

Benim oğlanında kaşlarında konak olduu ve emerkenn kırmızı oluyorr sankii yüzlerinde sivilcelerde oluşmaya başladıı
bugün doktora götüreceğimmm konak ve sivilceleri içinn
Bende gecelerii zorlanıyorum 12 de herkes yatağa griyor benimkii gözlerinii dikiyor,ama öyle ağlama yokk hertarafa bakıyorrr , o uyumayıncada bende uyuyamıyorumm çokk mırıldanıyorrr,emziği verdikçe atıyor ağzından
bende gece buarayıı okuyorumm ,onuda battaniyeye sarıpp kucağımda uyumuasınıı sağlıyorumm yada bilgisayar başında emziriyorumm gece uykum dağılsıunn diyee yoksa gece emzirmek zor geliyor bazennn

nasıl başardınız kız onu :)))) Bende zorla yaptım kahvaltı iş güç duruyor şimdi koynumda uyuyo velet :86: korse bende alıcam alt dikişleri rahatsız eder diye almamıştım koçişe aldırım bi tane bende :)))

slm kızlar Bende memeden sonra mama verenlerdenim kızlar şutunuz saginca ne kadar geliyor dün ben dün süt çekme makinası kiraladim. Birinden 35 digerinden 85 cc süt çıktı.. nasıl üzüldüm 4 gündür mama vermemiştim.. 20 gr düşmüş megersem şutum azmış( sizin ne kadar eliyor sutunuz

senin yine iyi çıkmış bende iki gögüs toplamda 60 cc anca cıkıyo cok cok az sütümmama veriyorum yoksa mümkün değil doymuyo bebişim valla 2 3 saatte bir 90 cc lik mamayı löpür löpür yutuyo bir nefeste sonra bi mayışıyo ahh nerde keşke beni emipte öyle mayıssaydı ama yok yok yok

valla canım bende bilemedimki aman üşümesin die kaloriferin yanında ufoda yakıyodum bide 2 tane battaniyeye sarıyodum yine ii valla 1 ay sonra isilik yaptıkDD

slm htaunlar nasılsınız? ucurum a kız evınız oyle sıcak mı bıraz ınce gıydırın o zaman...doymayan bebısler varmıs,sıcak sekerlı su hemen sutu getırıo tavsıye ederım...

slm htaunlar nasılsınız? ucurum a kız evınız oyle sıcak mı bıraz ınce gıydırın o zaman...doymayan bebısler varmıs,sıcak sekerlı su hemen sutu getırıo tavsıye ederım...

yok kız kaloriferin yanında bide ufo yakıyodum ben uyurkende 2 battaniyeye sarıyodum çocuk olmuş isilik ben sanıyorum yeni doğan sivilcesi...dün sağlık ocağında söylediler isilik olmuş die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…