2010 Aralık Anneleri

hehehe biliyodum ki kanama için olduğunu siz gülesiniz biraz diye öyle söyledim

ya bu kanamaya uzun orkid gece felan yeterli olmaz mı? illa o koca bezlerden mi alıcaz.... bide zaten altınıza kare bi koruyucu bez seriyorlar hastanede.... bu bebek alt değiştirme bezleri gb kullan atlardan....

ayyyy çok kötüyüm ben karnım felaket ağrıyo aksilik bu ya arkadaşlarım gelcek bugün dükkanı kapatıp eve çıksam yada ben burda uzanayım en iyisi ekmek teknemiz kapatılmazki offfmafoldumben

ya bu kanamaya uzun orkid gece felan yeterli olmaz mı? illa o koca bezlerden mi alıcaz.... bide zaten altınıza kare bi koruyucu bez seriyorlar hastanede.... bu bebek alt değiştirme bezleri gb kullan atlardan....

yetmiyo diyolar ilk bi kaç gün kullanmak zorunda kalabilirmişiz ama bende istemiyorum.ped bile rahatsız ediyo nasıl katlancam diyorum.

beylikdüzünde boynere bakmak lasım aslında varsa orda vardır .. ama bende 100 lira vermem gecelik için pijamayı giyerim ama gecelik 2 gün için sadece hele sabahlık giyme huyum hiç yoktur kışın sabahları kalkınca hemen kadife eşortmanlarımı giyerim üzerime ...
ya benim gorumcem almisti bi pembe bi krem
cok hos duruyodu
heves etmistim walla o zaman nisanliydik hatta
ben bazen giyerim sabahliklarimi hosuma gidiyo
daha kadinsi geliyo bana:kedi:

evet kızlar kendim alayım diyorum.ama eşim bazen beğenmiyor aldığımı..şimdi konuşurken daha var alınır deniyor.belki buyuklarden bişeyler almak istecekler diye seli konuşuyorum.sanki supriz parti yapıcaklarda haberleri yokmuş gibi davranıyolar.buhafta bi gidimde doktora sonrası Allah kerim bide sadece pazar gunu izinli olmakda mani oluyor.bir yerden alıp cıkmak istemiyorum.bir suru yer gezip sonra kara vermek istiyorum..aman yaa anlat anlat bitmez..

hapşuruk
canım benim doktorumda erkek ve ben ilk gittiğimde tırsarak gittim.ama inan erkekler kadınlardan bu konuda daha anlayışlı oluyorlar.ben ilk gitiiğimde o kadar rahatladım ki doktorum sağolsun hatta sadece alttan alette muayene değil.bakarak muayene etmesini istedim.doktorlar için el yada orası hiç farketmiyor.bunu dusun milyonlarca goruyor.sen sadece rahat ol.alt tarafı bi kere gostercen ben kac gore gosterdim:kedi:
iyide ben doktorumu dugunlerde davetlerde ve yazlikta hep gorcem ezocum ya
bi arkadasimla konustum onun doktoru kadindi
35.haftadan itibaren her hafta elle muayne olmusohaoldumsmile
kadinda bile zorlandim erkegi dusunemiyorum dedieyvahedigeldismile

Doğumdan hemen sonra fazla geliyor galiba, duruma göre kendin bakarsın eğer çok fazla gelmiyorsa değiştirip orkid kullanabilirsin.İnsan rahat edemez be o koca bezlerle, yanımıza orkid de alalım biz en iyisi.

hapşuruk canım takılmabenim bildiğim 38. haftada çatı muayenesi oluyormuş arkadaşının ki istisnai bir durum.benim doktorumda tanıdık amcamın arkadaşı hatta eşi,min amcasının arkadaşı..bir kere gittinmi sonrası daha rahat olur.eğerki bu doktorundan memnunsan boşver canım..onlar alışkın

EDÜT geri gelmüşş.alkisalkisalkis

E hani edit ben niye göremiyorummmsempatiksalakcinni

ayyyy çok kötüyüm ben karnım felaket ağrıyo aksilik bu ya arkadaşlarım gelcek bugün dükkanı kapatıp eve çıksam yada ben burda uzanayım en iyisi ekmek teknemiz kapatılmazki offfmafoldumben

Sen tek mi duruyorsun orada, eşinle birliktesiniz sanıyordum ben sizi.

ya benim gorumcem almisti bi pembe bi krem
cok hos duruyodu
heves etmistim walla o zaman nisanliydik hatta
ben bazen giyerim sabahliklarimi hosuma gidiyo
daha kadinsi geliyo bana:kedi:

iyide ben doktorumu dugunlerde davetlerde ve yazlikta hep gorcem ezocum ya
bi arkadasimla konustum onun doktoru kadindi
35.haftadan itibaren her hafta elle muayne olmusohaoldumsmile
kadinda bile zorlandim erkegi dusunemiyorum dedieyvahedigeldismile

Aslına bakarsan kafana takma onlar doktor sonuçta ama eşin rahatsız olabilir belki her zaman görüşüyorsanız, onu bilemem.

slm kızlar..geçen hafta resmini eklediğim bebek şekerlerinin bu hafta sonu 150 adet siparişini verdik .. daha çok var diye lavantalı yaptırıyorum ama .. inşallah onların da kokusu gitmez ..bu arada hafta sonu hastane çantamızı da hazırladık .. sadece gecelik - sabahlık takımım kaldı .. onun için de kışlıkların çıkmasını bekliyorum .. 15 gün sonraya gün veriyor mağazalar .. abartmıyorum tam 3 bavul oldu ... biri benim .. biri bebişimizin .. biri de nevresim takımı için kaydirigubbakcemile3 eşim de doğum anında seni mi taşıyacağım bu bavulları mı diyor .. kaydirigubbakcemile :kedi: bavulun birini ben taşırım merak etme diye dalga geçiyorum delikafadulden ... şimdiden arabaya atacağız ki bavulları..gamyoncuiremsu ani bişi olursa evden çıkmak kolay olsun ...

Ay evet Edit gelmiş, ama eski yazılarımızı değiştiremiyoruz sadece yeni yazılara edit gelmiş, kafayı yedircekler bana valla!! Ben bu durumda listeyi nasıl değiştiricem???

doğumhane de çalışmış bir hemşireyle konuşmuştum bu konuyu o da büyük boy ped yeter demişti. bende kotex'in çarşaf gibi olan en büyük boyundan bir paket koymayı düşünüyorum çantaya yada orkid'in gece ped'i de iyi, üstelik pamuklu.. normal doğum sonrası daha kullanışlı olur diye düşünüyorum enfeksiyondu alerjiydi.. o bakımdan.. ama zaten hastanede de veriliyor diye biliyorum

Ay evet Edit gelmiş, ama eski yazılarımızı değiştiremiyoruz sadece yeni yazılara edit gelmiş, kafayı yedircekler bana valla!! Ben bu durumda listeyi nasıl değiştiricem???

kazenle konuşsan bu konuyu.. listeleri düzeltmek için de bi düzenleme getirsinler diye

slm kızlar..geçen hafta resmini eklediğim bebek şekerlerinin bu hafta sonu 150 adet siparişini verdik .. daha çok var diye lavantalı yaptırıyorum ama .. inşallah onların da kokusu gitmez ..bu arada hafta sonu hastane çantamızı da hazırladık .. sadece gecelik - sabahlık takımım kaldı .. onun için de kışlıkların çıkmasını bekliyorum .. 15 gün sonraya gün veriyor mağazalar .. abartmıyorum tam 3 bavul oldu ... biri benim .. biri bebişimizin .. biri de nevresim takımı için kaydirigubbakcemile3 eşim de doğum anında seni mi taşıyacağım bu bavulları mı diyor .. kaydirigubbakcemile :kedi: bavulun birini ben taşırım merak etme diye dalga geçiyorum delikafadulden ... şimdiden arabaya atacağız ki bavulları..gamyoncuiremsu ani bişi olursa evden çıkmak kolay olsun ...

3 bavul mu maşallah:1shok:, sanki doğuma değil evlenmeye gidiyorsun çeyiz gibi:lepi:
Bavulları arabaya koymaya gerek var mı ki, biz doğuma gideriz eşimiz falan arkadan getirir olmaz mı ki? Zırt diye doğurulmuyo sonuçta baya bir sürüyormuş ilk bebek, ama hastaneniz uzaksa bilemiycem tabi.

hemen doğum olmuyor ki canım.. nişanıydı suyuydu sancıların sıklığıydı birkaç saati alıyor.. hatta çoğunlukla biraz daha açıl öyle gel diye eve bile yollayabiliyorlar :))

Doğumdan hemen sonra fazla geliyor galiba, duruma göre kendin bakarsın eğer çok fazla gelmiyorsa değiştirip orkid kullanabilirsin.İnsan rahat edemez be o koca bezlerle, yanımıza orkid de alalım biz en iyisi.

ben gece için olan orkidlerden aldım .. bazı hastaneler de hasta bezini kendileri veriyormuş ... benim doğum yapmayı planladığım yerde bi arkadaşım da doğum yaptı .. hastanenin iseyip istemediğini ona soracağım ... siz de hastaneye sorabilirsiniz. .. sonuçta ilk gün lazım olacak .. orkid yetmezmiş .. tam da yeni yeni aldığım geceliklerimi giymişken batmasını da istemem..ilk günü bir sürü gelen olacak ... .. ve yataktan da kalkmayacağız zaten ..bigün katlanacağız artık ..

Tatile mi çıkıyorsunuz acaba :roflol: Allah iyiliğini versin emi : )

Bu arada maşallah çok hamaratsın her işini bitirmişsin, güzel günlerde kullanın bebişinizle.

Back
X