Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehe biliyodum ki kanama için olduğunu siz gülesiniz biraz diye öyle söyledim
ya bu kanamaya uzun orkid gece felan yeterli olmaz mı? illa o koca bezlerden mi alıcaz.... bide zaten altınıza kare bi koruyucu bez seriyorlar hastanede.... bu bebek alt değiştirme bezleri gb kullan atlardan....
ya benim gorumcem almisti bi pembe bi krembeylikdüzünde boynere bakmak lasım aslında varsa orda vardır .. ama bende 100 lira vermem gecelik için pijamayı giyerim ama gecelik 2 gün için sadece hele sabahlık giyme huyum hiç yoktur kışın sabahları kalkınca hemen kadife eşortmanlarımı giyerim üzerime ...
iyide ben doktorumu dugunlerde davetlerde ve yazlikta hep gorcem ezocum yaevet kızlar kendim alayım diyorum.ama eşim bazen beğenmiyor aldığımı..şimdi konuşurken daha var alınır deniyor.belki buyuklarden bişeyler almak istecekler diye seli konuşuyorum.sanki supriz parti yapıcaklarda haberleri yokmuş gibi davranıyolar.buhafta bi gidimde doktora sonrası Allah kerim bide sadece pazar gunu izinli olmakda mani oluyor.bir yerden alıp cıkmak istemiyorum.bir suru yer gezip sonra kara vermek istiyorum..aman yaa anlat anlat bitmez..
hapşurukcanım benim doktorumda erkek ve ben ilk gittiğimde tırsarak gittim.ama inan erkekler kadınlardan bu konuda daha anlayışlı oluyorlar.ben ilk gitiiğimde o kadar rahatladım ki doktorum sağolsun hatta sadece alttan alette muayene değil.bakarak muayene etmesini istedim.doktorlar için el yada orası hiç farketmiyor.bunu dusun milyonlarca goruyor.sen sadece rahat ol.alt tarafı bi kere gostercen ben kac gore gosterdim:kedi:
ya bu kanamaya uzun orkid gece felan yeterli olmaz mı? illa o koca bezlerden mi alıcaz.... bide zaten altınıza kare bi koruyucu bez seriyorlar hastanede.... bu bebek alt değiştirme bezleri gb kullan atlardan....
EDÜT geri gelmüşş.alkisalkisalkis
ayyyy çok kötüyüm ben karnım felaket ağrıyo aksilik bu ya arkadaşlarım gelcek bugün dükkanı kapatıp eve çıksam yada ben burda uzanayım en iyisi ekmek teknemiz kapatılmazki offfmafoldumben
ya benim gorumcem almisti bi pembe bi krem
cok hos duruyodu
heves etmistim walla o zaman nisanliydik hatta
ben bazen giyerim sabahliklarimi hosuma gidiyo
daha kadinsi geliyo bana:kedi:
iyide ben doktorumu dugunlerde davetlerde ve yazlikta hep gorcem ezocum ya
bi arkadasimla konustum onun doktoru kadindi
35.haftadan itibaren her hafta elle muayne olmusohaoldumsmile
kadinda bile zorlandim erkegi dusunemiyorum dedieyvahedigeldismile
E hani edit ben niye göremiyorummmsempatiksalakcinni
Ay evet Edit gelmiş, ama eski yazılarımızı değiştiremiyoruz sadece yeni yazılara edit gelmiş, kafayı yedircekler bana valla!! Ben bu durumda listeyi nasıl değiştiricem???
slm kızlar..geçen hafta resmini eklediğim bebek şekerlerinin bu hafta sonu 150 adet siparişini verdik .. daha çok var diye lavantalı yaptırıyorum ama .. inşallah onların da kokusu gitmez ..bu arada hafta sonu hastane çantamızı da hazırladık .. sadece gecelik - sabahlık takımım kaldı .. onun için de kışlıkların çıkmasını bekliyorum .. 15 gün sonraya gün veriyor mağazalar .. abartmıyorum tam 3 bavul oldu ... biri benim .. biri bebişimizin .. biri de nevresim takımı için kaydirigubbakcemile3 eşim de doğum anında seni mi taşıyacağım bu bavulları mı diyor .. kaydirigubbakcemile :kedi: bavulun birini ben taşırım merak etme diye dalga geçiyorum delikafadulden ... şimdiden arabaya atacağız ki bavulları..gamyoncuiremsu ani bişi olursa evden çıkmak kolay olsun ...
slm kızlar..geçen hafta resmini eklediğim bebek şekerlerinin bu hafta sonu 150 adet siparişini verdik .. daha çok var diye lavantalı yaptırıyorum ama .. inşallah onların da kokusu gitmez ..bu arada hafta sonu hastane çantamızı da hazırladık .. sadece gecelik - sabahlık takımım kaldı .. onun için de kışlıkların çıkmasını bekliyorum .. 15 gün sonraya gün veriyor mağazalar .. abartmıyorum tam 3 bavul oldu ... biri benim .. biri bebişimizin .. biri de nevresim takımı için kaydirigubbakcemile3 eşim de doğum anında seni mi taşıyacağım bu bavulları mı diyor .. kaydirigubbakcemile :kedi: bavulun birini ben taşırım merak etme diye dalga geçiyorum delikafadulden ... şimdiden arabaya atacağız ki bavulları..gamyoncuiremsu ani bişi olursa evden çıkmak kolay olsun ...
Doğumdan hemen sonra fazla geliyor galiba, duruma göre kendin bakarsın eğer çok fazla gelmiyorsa değiştirip orkid kullanabilirsin.İnsan rahat edemez be o koca bezlerle, yanımıza orkid de alalım biz en iyisi.