Benim kızım 26 kasımda dünyya geldi. 2800 gr 48 cm. İsmi Hatice Kübra.
maaşallah ben yokken aralık bebekleri gelmiş. Benim de 26 kasım da kızım dünyaya geldi 38+3 günlük 2800gr 48cm ismi Hatice Kübra listeye eklersen sevinirim denizim.
Neryun.. gözün aydın canım...Allah uzun ömür versin bebişine..Analı babalı büyüsün...
Neryun'cum gözün aydın canım kuzucuğuna kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütsün.:)
Safa83 bebişin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün.:)
Ehee nihayet : ) Topikçe gözümüzaydın : )
Allah analı -babalı, sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
doğum yapan hatunlar gözünüz aydınnn.... :)))
neryunum merak etmiştik çok sevindiiikkk....
neryundan face te msj var kızlarrr
Merhaba, güzel anneler. Ben NERYUN :) Nihayet 40+1 ' de doğurdum :))
Oğlum EYMEN, normal yollarla dünyaya gelemedi.Kalp atışları yavaşladığı için sezeryanla alındı. 6 Aralık'ta 3.300 gr ve de 50 cm olarak.
Halen hastanedeyiz, yarın çıkıyoruz kısmetse, ikimiz de iyiyiz, çok şükür.
Doğum bekleyen herkese Allah kolaylık vers...in. Öpüyorum hepinizi....
Benim kızım 7 aralıkta doğdu. 39+0 haftalıktı. 2800 gr ve 47 cm. İsmi merve. spinal sezeryanla doğdu. bu arada babası da aynı gün doğmuştu. yani çok özel bie gün oldu bizim için. Allah herkesin evladını hayırlı etsin.
Benim kızım 7 aralıkta doğdu. 39+0 haftalıktı. 2800 gr ve 47 cm. İsmi merve. spinal sezeryanla doğdu. bu arada babası da aynı gün doğmuştu. yani çok özel bie gün oldu bizim için. Allah herkesin evladını hayırlı etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?