itirekim arkadasimizda dogum yapmis facede gordum
(alinti yapiyorum)
oğlum Umut 3 aralık Cuma günü sezaryen ile 2820 kil ve 49 cm boy olarak dünyaya geldi. ciğerlerin de kalan su yüzünden dış dünyaya adaptasyon sağlayamadığı için 10 saat kadar yoğun bakıma alındı. Allaha çok şükür şimdi iyi. yanlız tek problemimiz süt. Doğum sezaryen olduğu için süt henüz gelmiyo...
slm kızlarrr,
kızım elif,30 kasım saat 22,16 da epudral sezeryanle 3700,53 cm olarak dünyama katıldı,Allah a şükür iyiyiz,gögüslerimin acıması dışında....
arkadaşlar 3 aralıkta epidural normal doğumla kızım oldu merve ece
denizim sehri_huzun de doğum ypmış, sohbet topiğine yazmış, gözünden kaçtıysa ekleyiver sana zahmet, sezeryan olmuş ama bebişle ilgili bilgi yok henüz, boy kilo filan:)günaydın kızlar çileli bir doğumun ardından cuma sabahı kavuştum meleğime:)) keşke çok önceden yapsaymışım ne güzel bi duygu bu ya resmen aşık oluyosunuzz bebeğinize durup durup o süt arayan ağzını öpüyorum allah herkesi sağ sağlim kavuştursun bebişlerine.....
Arkadaşlar merhabalar 3 aralık sabah saat 9'da oğluşum spinal sezaryen ile dünyaya geldi.
3 kilo 725 gram ve 54 santimlik bir paşam var.:))
Bu arada doğum yapan arkadaşlar olmuş Allah onlarında evlatlarını analı babalı büyütsün.
herkese çok teşekkür ederim .. evet biraz sessiz sedasız oldu canlarım .. 2 aralık kontrolümü olmasına rağmen bebişimiz 30 kasım gece ansızın geliverdi... hikayem diğer topikte en kısa zamanda yerini alacak .. herkese sağlıklı hayırlı doğumlar ..
Selam kızlar 3 Aralık Cuma günü saat 11:25 de güzel kızım Melis spinal sezeryanla dünyaya geldi.
4030 gr.51 cmteyzeleri 39+2 haftamızda annesinin doğum gününde geldi.
Şükürler olsun Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin
neryundan face te msj var kızlarrr
Merhaba, güzel anneler. Ben NERYUN :) Nihayet 40+1 ' de doğurdum :))
Oğlum EYMEN, normal yollarla dünyaya gelemedi.Kalp atışları yavaşladığı için sezeryanla alındı. 6 Aralık'ta 3.300 gr ve de 50 cm olarak.
Halen hastanedeyiz, yarın çıkıyoruz kısmetse, ikimiz de iyiyiz, çok şükür.
Doğum bekleyen herkese Allah kolaylık vers...in. Öpüyorum hepinizi....
Arkadaşlar merhabalar 3 aralık sabah saat 9'da oğluşum spinal sezaryen ile dünyaya geldi.
3 kilo 725 gram ve 54 santimlik bir paşam var.:))
Bu arada doğum yapan arkadaşlar olmuş Allah onlarında evlatlarını analı babalı büyütsün.
Selam kızlar 3 Aralık Cuma günü saat 11:25 de güzel kızım Melis spinal sezeryanla dünyaya geldi.
4030 gr.51 cmteyzeleri 39+2 haftamızda annesinin doğum gününde geldi.
Şükürler olsun Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin
Oğlum EYMEN, normal yollarla dünyaya gelemedi.Kalp atışları yavaşladığı için sezeryanla alındı. 6 Aralık'ta 3.300 gr ve de 50 cm olarak.
arkadaşalr hepinizin bebişlerini sağ salim hayırlısıyla büyütmek ansip olsun inşşallah.
çok sevindim sizina dınıza.
darısı bizim başımıza.
listemize ekliyorum.
katrecim oğluşunun adını da yazarsan sevinirim.
hatunnnlarrr nsılsınız . sanırım bebişler doğmulş ve listeci olarak bekleniyorum sanrıım...
hemen geriye dönüp bakıyorummm
bu arada liste bazı arkadaşalrda kaymış görünüyo bazıalrında düzgünn.
durumu moderatorlara ilettim
ama şuan için yapılacak bişi yok malesef.
bhk moderatordan aynen iletiyorum msjını.
merhaba,
müdirelerimizden birine ilettim durumu.
onda da kaymış görünüyormuş ama bazı üyelerde de düzgün,şimdilik yapılacak bir şey yok diyor.
teknik meselelerle ilgilenen yöneticimize iletildi durum.
yapılacak bir şey varsa zaten düzeltecek ve siz de farkedeceksiniz..
çok yardımcı olamadım malesef..
hayırlı doğumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?