Doğuma Hazırlık 2010 bebeklerinin cinsiyetleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Beklediginiz ya da kucaginiza aldiginiz bebisiniz Kiz mi Erkek mi?

• Ankete Katılan
    381
  • Anket Kapalı .
bebeklerim tüp bebek canım.. ama benim babam eşimin teyzesi ikiz.. yani ailede var ama biz zorla bulduk.. böylesi kısmetmiş....

:) Nasipte ikiz varmis, onlar da bu yolla gelmisler. Allah saglikla kavustursun insh..opuyorumnanaktan

Allah saglikla kavustursun canim. Bu sene erkek senesi,kesin! Hemen calismalara baslayalim. Gerci, sevgili esim Her ayin 3 gunu sehir disinda ve 2 aydir tam da yumurtlama gunume denk geliyor. Yani bize bu sene erkek cocuk yok :)

selamlar.. nisan ayında bi kızımız olacak kısmetse.. heyecanla bekliyoruz opuyorumnanaktan

slmlarr... nisan 2-3 de oğlum doğacak inşallah... utku muz geliyo.. kıpır kıpır yavrum.. yer annesi onuu :asigim:

Bir kız da benden :) Erkek olduğunu düşünüyordum hep doktor kız dediğinde, emin msiniz iyice bakın dedim :) O kadar erkek olacak diye şartlanmışım ki. Gönlümden hep kız geçiyordu umarım doktorum yanılmamıştır. 6-10 Haziran da bekliyoruz kısmetse...:CüvCüv:

slmlarr... nisan 2-3 de oğlum doğacak inşallah... utku muz geliyo.. kıpır kıpır yavrum.. yer annesi onuu :asigim:

Simdi boyle kipir kipir, dogduktan sonra da epey bi pesinden kosturur annesini :) Allah im saglikla, mutlulukla kavustursun oglunu. Ismi de guzelmis. Manasini nedir??

Ben yeni katılıyorum aranıza, daha 10 haftalık hamileyim ancak içime sanki oğlum olacakmış gibi doğuyor. tabi tıbbi olarak kesin sonucu bildiririm:)

canım ya ultrasonda baktı, rahim ağzında incelme varmış. 20 gün sonra tekrar kontrole gel dedi. Hiç ağrım falan da yok. çok fazla hareket etme dedi öyle işte
hayırlısı inşallah...

Allah tan hayirlisi.. Saglikla dunyaya gelsin de, ikiniz birbirinizin kokusunu mis gibi icinize cekin de, onemli olan o. Kimse erken dogum yapmak istemez ama, iyi yonunden bakmak gerek :) Catlaklarin olmayacak fazla :)) Saka bir yana, hakkinda hayirlisi olsun canim. Allah im ikinizi de korusun.

Merhaba arkadaşlar..15 mayısta oğluşum geliyor inşallah..ali erenim..hepinize sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…