Masallah, ne guzel, ikizlerin olacak. Ben de hep ikizlerim olsun istemistim, ama arka arkaya iki kizim oldu. Ikiz gibi buyudule. ama sadece gibi,, cunku ikiz bakimi cok daha zordur eminim. Saglikla kavus ogullarina.. Ailede mi ikiz var yoksa asilama vs. gibi bir yontemle mi ikiz oldular..
Allah tan umit kesilmez. Onunde daha subat var, mart var.. Tabii hayirliysa 2011 de de gelebilir :) Dedigin gibi Allah bilir. Gonlune gore saglikli bir bebisin olsun insh..
Masallah, ne guzel, ikizlerin olacak. Ben de hep ikizlerim olsun istemistim, ama arka arkaya iki kizim oldu. Ikiz gibi buyudule. ama sadece gibi,, cunku ikiz bakimi cok daha zordur eminim. Saglikla kavus ogullarina.. Ailede mi ikiz var yoksa asilama vs. gibi bir yontemle mi ikiz oldular..
Canim, hayirli olsun bebisin. Inan bu aserme, belirtiler vs. cok isabetli degil. Herkesin farkli belirtisi oluyor. Iliski ve yumurtlama tarihlerini biliyorsan belki tahmini birseyler soyleyebiliriz. Benim iki kizim var birincide cok bulanti ve asermem olmustu, ikincide de hicbirsey olmamisti. Allah saglikla kavustursun..
Edit eger hamile kaldigin aydaki yumurtlama tarihini bilmiyorsan, beklenen ama gelmeyen adet tarihini de yazabilirsin. Yani son adet tarihinden sonraki gelmeyen adet tarihin..
Evet cok erkek var bu sene. Allah saglikla kavustursun. Ismi bile hazirmis seninkinin, cok guzel bir isim. Adiyla buyusun. Haziran gibi dogacak sanirim, oyle mi.?