Doğuma Hazırlık 2010 bebeklerinin cinsiyetleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Beklediginiz ya da kucaginiza aldiginiz bebisiniz Kiz mi Erkek mi?

• Ankete Katılan
    381
  • Anket Kapalı .
anneeemm bune böle yaaa hep erkek bizimde prensesimiz olucek mart 10 gibi.bu sene erkek senesi ama genelde ikinci çocuguna hamile olup ilk kız olanların geneli kız oglu olanlarında geneli oğlan çok yakınımda 4 canlı tanıgım var:):)

2010 ekimde bebğim olcak daha bugün öğrendim hamile olduğumu
cinsiyeti öğrenince yazıcam kızlar a.s.

2010 ekimde bebğim olcak daha bugün öğrendim hamile olduğumu
cinsiyeti öğrenince yazıcam kızlar a.s.

Süper.. adına sevindimm aramıza hoş geldin Umarım Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin.. Bu sene cinsiyetlerde ağırlık erkek gibi geldi bana bakalım seninki kız mı erkek mi? :dance:

slm 9 nisan 2010 da sezeryanla gelmesi bekleniyor.inşallah hayırlısıyla.erkek bekliyoruz.allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.

valla benimde öyle..bu ikinci bebegim...oglum var 6 yasinda simdikide erkek olacak kismetse.......

benim kızım olucak inş. haziran sonu temmuz başı gibi inş. çok erken doğmaz umarım ikizler burcu olsun istemiyorum :) en baştaki listeyide yenileyelim kızlar artmış olabilir

2010 haziranda kızım olucak insallah :))))

bende haziranda doğum yapacağım, allah kurtarsın şimdiden sağlıklı evlatlar nasip etsin vakitlice inşallahh:)

benim kızım olucak inş. haziran sonu temmuz başı gibi inş. çok erken doğmaz umarım ikizler burcu olsun istemiyorum :) en baştaki listeyide yenileyelim kızlar artmış olabilir

bend eçok istedim boğa burcu olsun diye ama olmadı ikizler olacak , çok büyük konuşmuşum malesef Yeterki sağlıklı vakitlice gelsinde bebişim önemli dğeil artık:))

Bende ikizler olsun diye, geç doğum olmasın diye dua ediyorummmm :)

çok enteresan kims ekolay kolay ikizler burcunu istemez sevmez pek ama ilk defa sende duyuyorum ikizler isteyen:)) allah gönlüne göre versin canım

bende kızımın olacagını ogrendım dun...dogum agustossta inş.sağ salım kucagımzıa alrıız..

bnm SAT a göre 2 temmuz dogum tarihim ama ultrasonda kızımın gelişimi önde gidiyor haziran 22 yi geçiripte dogurursam içim rahatlayacak :)

Son düzenleme:
bnm SAT a göre 2 temmuz dogum tarihim ama ultrasonda kızımın gelişimi önde gidiyor haziran 22 yi geçiripte dogurursam içim rahatlayacak :)

inşallah canım vakitlice gelir, benim de 11 haziran normal doğum ama doktor 4 haziran gibi olur dedi.Bu arada bende izmirdeyim hangi doktora gidiyorsun canım?

bebeğinizin burcuna bu siteden bakabilirsiniz

hangi siteden canım link yoktuda?

benimde iki oğlum olacak ınşallah.normal doğum temmuzda görünüyor ama ikiz olunca belli olmuyor.

benimde iki oğlum olacak İnşallah.normal doğum temmuzda görünüyor ama ikiz olunca belli olmuyor.

ayy ne güzel maşlalah ikiz erkekmi olucak bebeişlerin allah hayırlı uzun ömürler versin, Evet doğum süresi haftası değişiyor genelde ama ne kadar geç gelirse o kadar iyi diyelim :)) 38. haftayı bekleyen bile var:)

Merhaba benimde ikiz gebeliğim var biri erkek diğer göstermedi :) (Meraktayız) nasipse dogum temmuzda.. :1hug:

Merhaba benimde ikiz gebeliğim var biri erkek diğer göstermedi :) (Meraktayız) nasipse dogum temmuzda.. :1hug:

ayy ne güzel send eşanslı annelerdensin maşallah , gönül isterki biri kız biri erkek olsun ama sağlıklı doğsunlarda inaşşllalah öğrenince haber veririsn değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…