aynen insanın içi gidiyor cok koyuyor.inan bayramlarda hiç biryere gitmeyi istemiyorum inşallah bu bebişlerimizden ayrı son bayramımız olur öbür bayramlarda bizlerde bebişlerimize ciciler alabiliriz Allahım nasip ederse
aynen insanın içi gidiyor cok koyuyor.inan bayramlarda hiç biryere gitmeyi istemiyorum inşallah bu bebişlerimizden ayrı son bayramımız olur öbür bayramlarda bizlerde bebişlerimize ciciler alabiliriz Allahım nasip ederse
aynen size katiliyorum bende hic biryere gitmek istemiyorum sadece bayramda degil her zaman oyleyim yolda bile birini gorsem kacmak istiyorum biktim artik milletin sormalarindan daha bebek yokmu diye o yuzden kimseyi gormek istemiyorum
allahin insallah en kisa zamanda bizlerede nasip eder
dıkkat dıkkat kızlar benım sıze bır haberım var
HAMILEYIM:CüvCüv:
ciddimisin cok sevindim canım benım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cok sevindim valla
darısı bizim basımıza
AMIN ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN INS YA IYI DILEKLERIN ICIN COK SAGOL CANIM:Saruboceq:
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Topiğin başlarını pek okuyamadım sanırım ilk hamilemiz.
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Topiğin başlarını pek okuyamadım sanırım ilk hamilemiz.
tedaviye baslamısmıydın sen yoksa normal yoldan mı oldu
tebrikler ozlemcim allah tamamina erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?